היי, אני מחפשת את המשחק הבא, שלדעתי בזמנו שיחקתי באתר bonus.com שכבר לא קיים:
זה משחק חשיבה, שבו שולטים בדמות של מומיה בעזרת החיצים של המקלדת. היא הולכת על מין לוח משחק שמורכב מ"מרצפות" בגדלים שונים, שעליהן מצוירים חצים ירוקים. המומיה יכולה ללכת רק בכיוון של החצים, אבל אחרי שהיא עוברת למרצפת הבאה, זאת שמאחוריה מסתובבת ומשנה כיוון, כך שהחץ גם משנה כיוון. המומיה בועטת בקצה של פירמידה כשהיא הולכת, והמטרה היא להביא את הקצה הזה לפירמידה שנמצאת גם היא במקום כלשהו על הלוח. כשמצליחים לעשות את זה, הפירמידה זוהרת ועוברים לשלב הבא.
זה היה משחק בתלת מימד כזה, כך שלפעמים אם ה"מרצפת" שמסתובבת היתה גדולה, זה נראה כאילו היא ממש מתקרבת למסך בזמן הסיבוב שלה.
הלוח בעצמו כאילו עמוד באמצע החלל, כי הכל שחור מסביב.
למישהו יש מושג על מה אני מדברת?
משחק בראוזר משנות ה90-00 עם מומיה ופירמידה על לוח בחלל
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
Arbelon
עזרה! לא מוצא משחק - מומיה פירמידה וחיצים.
שלום, אני ממש מחפש משחק ולא מוצא:
משחק חשיבה ישן שמשחקים בדפדפן, היה בעבר באתר bonus.com שכבר לא קיים.
השחקן שולט בדמות של מומיה שהולכת על גבי לוח משחק שבנוי מ"מרצפות" בגדלים שונים. על המרצפות יש חצים ירוקים, והמומיה יכולה ללכת רק בכיוון שלהם. הבעיה היא שברגע שהמומיה עוברת ממרצפת אחת לאחרת, המרצפת הקודמת מתהפכת, כך שהחץ עכשיו מוביל לכיוון ההפוך.
על הלוח יש פירמדיה קטומת ראש, והקצה שלה נמצא לרגלי המומיה. המטרה היא לשלוט במסלול של המומיה כדך שהיא תבעט בקצה של הפירמידה עד לפירמידה עצמה. ברגע שזה קורה - הפירמידה זוהרת ועוברים שלב.
כל הלוח הזה נראה כאילו הוא מרחף בחלל כי הכל שחור מסביב, והמרצפות קצת "מרחפות", כאילו אין כבידה. המשחק בתלת מימד, כך שיש קטעים שבהם אם מרצפת גדולה מתהפכת, זה נראה כאילו היא ממש קרובה למסך. חוץ מזה יש קטעים שגם הפירמידה עצמה מתהפכת, ואפילו הלוח עצמו - ואז המומיה עומדת עליו מלמטה.
אם למישהו יש מושג אני ממש אשמח לדעת!
משחק חשיבה ישן שמשחקים בדפדפן, היה בעבר באתר bonus.com שכבר לא קיים.
השחקן שולט בדמות של מומיה שהולכת על גבי לוח משחק שבנוי מ"מרצפות" בגדלים שונים. על המרצפות יש חצים ירוקים, והמומיה יכולה ללכת רק בכיוון שלהם. הבעיה היא שברגע שהמומיה עוברת ממרצפת אחת לאחרת, המרצפת הקודמת מתהפכת, כך שהחץ עכשיו מוביל לכיוון ההפוך.
על הלוח יש פירמדיה קטומת ראש, והקצה שלה נמצא לרגלי המומיה. המטרה היא לשלוט במסלול של המומיה כדך שהיא תבעט בקצה של הפירמידה עד לפירמידה עצמה. ברגע שזה קורה - הפירמידה זוהרת ועוברים שלב.
כל הלוח הזה נראה כאילו הוא מרחף בחלל כי הכל שחור מסביב, והמרצפות קצת "מרחפות", כאילו אין כבידה. המשחק בתלת מימד, כך שיש קטעים שבהם אם מרצפת גדולה מתהפכת, זה נראה כאילו היא ממש קרובה למסך. חוץ מזה יש קטעים שגם הפירמידה עצמה מתהפכת, ואפילו הלוח עצמו - ואז המומיה עומדת עליו מלמטה.
אם למישהו יש מושג אני ממש אשמח לדעת!
Re: משחק בראוזר משנות ה90-00 עם מומיה ופירמידה על לוח בחלל
אין צורך לפרסם פעמיים, הנושאים מוזגו.
אגב, האתר בעיקרון מתעסק במשחקי מחשב ופחות במשחקי דפדפן/פלאש.
אולי תוכלו למצוא את המשחק באתר ארכיון פלאש - http://www.flashgamearchive.com/
אגב, האתר בעיקרון מתעסק במשחקי מחשב ופחות במשחקי דפדפן/פלאש.
אולי תוכלו למצוא את המשחק באתר ארכיון פלאש - http://www.flashgamearchive.com/