שלום לכולם
ראיתי שבאתר My Abandonware חסמו את כל המשחקים שנמכרים בGOG, ונראה לי שראיתי עוד אתרים כאלה, אני לא יודע למה הם עשו את זה, אבל ההרגשה היא שGOG רודף את מי שנותן את המשחקים שלו בחינם, וזה ענין של זמן עד שהוא יגיע לכאן.
אולי למישהו יש ידיעה בעניין.
בכל אופן אני ממש מקווה שאני טועה.
משחקים שנמכרים ב GOG
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: משחקים שנמכרים ב GOG
עד כמה שאני מבין, ל-GOG בדרך כלל אין זכויות על המשחק ממש אלא רק זכויות על ההפצה (מלבד כמובן המשחקים של CD Projekt).
יכול להיות שהם מחפשים אתרים שמציעים את המשחק עם ה-installer של GOG, שכולל לרוב כל מיני פאטצ'ים להפעלה על מערכות מודרניות, כי זו באמת תוספת שלהם. בכל מקרה, כאן באתר אין הורדות כאלו.
יכול להיות ש-My Abandonware, משיקולים פרטיים שלהם, מעדיפים שלא להציע הורדות למשחקים שאפשר לקנות בדרך אחרת.
יכול להיות שהם מחפשים אתרים שמציעים את המשחק עם ה-installer של GOG, שכולל לרוב כל מיני פאטצ'ים להפעלה על מערכות מודרניות, כי זו באמת תוספת שלהם. בכל מקרה, כאן באתר אין הורדות כאלו.
יכול להיות ש-My Abandonware, משיקולים פרטיים שלהם, מעדיפים שלא להציע הורדות למשחקים שאפשר לקנות בדרך אחרת.
Re: משחקים שנמכרים ב GOG
מעניין אותי לדעת מה הסיכוי ש GOG שילמו על המשחקים שהם מציעים, ו/או מפרישים אחוזים. אם לא, לא נראה לי הגיוני לאסור הורדה בחינם במקביל אליהם..