כחום היום חלק ב' וג' הסאונד לא עובד
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
rotembeja
כחום היום חלק ב' וג' הסאונד לא עובד
יש בעיה בסאונד של שני המשחקים כחום היום חלק ב' וכחום היום חלק ג'. ואני לא יודע איך לתקן את זה שיהיה סאונד אני לא שומע את הקולות של הדמויות במשחק משום מה
-
rotembeja
Re: כחום היום חלק ב' וג' הסאונד לא עובד
למה אף אחד לא עונה לי בקשר לעניין הזה? למה מצטער אם אני אומר מתעצלים לענות או סתם ככה לא רוצים לענות?
א. אף אחד לא עובד בשבילך ולא חייב לך כלום. החברים בפורום עונים בזמנם הפנוי ואם יש להם מה לתרום בנושא.
מותר להקפיץ אם לא קיבלת תשובה, אבל זה לא מחייב שמישהו יענה לך.
ב. קשה לעזור עם תיאור לקוני. תסביר איך אתה מפעיל את המשחק, תן קצת פרטים, ואז אולי נוכל לעזור.
מותר להקפיץ אם לא קיבלת תשובה, אבל זה לא מחייב שמישהו יענה לך.
ב. קשה לעזור עם תיאור לקוני. תסביר איך אתה מפעיל את המשחק, תן קצת פרטים, ואז אולי נוכל לעזור.
-
rotembeja
כשאני נכנס אל המשחק המשחק העובד, אבל הסאונד לא עובד. אני לא מצליח לשמוע את הסאונד של המשחק כשאני בתוך המשחק
בסדר. את זה כתבת קודם.
איך אתה מפעיל את המשחק? אתה משתמש בחבילת Win3.11? אם לא, תשתמש בה.
אם כן, אתה מצליח להפעיל משחקים אחרים עם קול? אתה מצליח בכלל לקבל קול בחבילת חלונות?
איך אתה מפעיל את המשחק? אתה משתמש בחבילת Win3.11? אם לא, תשתמש בה.
אם כן, אתה מצליח להפעיל משחקים אחרים עם קול? אתה מצליח בכלל לקבל קול בחבילת חלונות?
-
rotembeja
את המשחק הראשון, כן עובד לי עם קול ואני מפעיל את המשחק כרגיל בלי דוסבוקס או משהו בסגנון. המשחק השני והשלישי לא מצליח שיפעלו עם קול.
-
rotembeja
ניסיתי להפעיל גם דרך חלונות 3.11 והסאונד לא עבד לי. איך פותרים את זה?
היי
נראה שעשו שם טריק של דחיסת הקבצים של הסאונד עם ogg...
ההתקנה אומרה לפרוס את הקבצים אוטומטית, אם זה לא קרה תנסה להריץ את "uncmpres.bat" ואחרי זה להפעיל עם החבילת 3.11
הגודל תיקייה של חלק ג' אמורה להיות בערך 70MB אחרי פריסת הקבצים, ואז אמור להיות סאונד בלי בעיות
נראה שעשו שם טריק של דחיסת הקבצים של הסאונד עם ogg...
ההתקנה אומרה לפרוס את הקבצים אוטומטית, אם זה לא קרה תנסה להריץ את "uncmpres.bat" ואחרי זה להפעיל עם החבילת 3.11
הגודל תיקייה של חלק ג' אמורה להיות בערך 70MB אחרי פריסת הקבצים, ואז אמור להיות סאונד בלי בעיות
-
rotembeja
מה לגבי הסאונד של כחום היום חלק ב', איך שיהיה גם שם סאונד?
-
אורח
אותה דרך בדיוק, אם הקבצי ogg לא נפרסו אז להפעיל את uncmpres.bat ואחרי שזה מסיים הסאונד עובד יופי עם חבילת 3.11