משחקי הארי פוטר
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
משחקי הארי פוטר
היי כולם,
אני לא יודעת אם אתם מכירים (אבל לדעתי, ברור שכן:)
אם אתם אוהבי הארי פוטר, גם אתם בטח יודעים על משחקי תלת המימד שהיו לכל אחד מהסרטים והספרים.
אני מאוד מאוד אהבתי את המשחק של הארי פוטר ואבן החכמים (harry potter and the sorcerer's stone באנגלית) ואני מחפשת אחריו נואשות בכל האינטרנט.
ולא מצאתי משחק אחד שעובד כמו שצריך- או, שאני פשוט לא יודעת להפעיל אותם...
מדובר במשחקים שכבר לא נמכרים יותר בחנויות, לא בארץ. באמזון אומנם מוכרים אותם (ממש בכמות מוגבלת- כנראה מה שנשאר כי כבר לא מייצרים יותר את המשחקים האלה)- אבל במחירים בלתי סבירים כמו 60 דולר (!) ועוד צריך לשלם על משלוח...
והייתי ממש רוצה לדעת אם למישהו מכם יש את המשחק ואת ההתקנה, או- שהוא יודע מאיזה אתר להוריד ואיך להפעיל אותו.
אז הנה המייל שלי, Naamush110 (at) gmail (dot) com למקרה שלמישהו יש והוא יכול לשלוח לי דרך הגוגל דרייב.
או... שהייתי ממש שמחה שיעלו את המשחקים לאתר. הם אומנם מתקדמים יותר מהמשחקים שיש פה (הראשון הוא מ2001) אבל הם ממש יפים.
שתהיה שבת שלום לכולם, או יום טוב, מתי שתקראו את זה, וממש אשמח שתעזרו לי!
נעמה.
אני לא יודעת אם אתם מכירים (אבל לדעתי, ברור שכן:)
אם אתם אוהבי הארי פוטר, גם אתם בטח יודעים על משחקי תלת המימד שהיו לכל אחד מהסרטים והספרים.
אני מאוד מאוד אהבתי את המשחק של הארי פוטר ואבן החכמים (harry potter and the sorcerer's stone באנגלית) ואני מחפשת אחריו נואשות בכל האינטרנט.
ולא מצאתי משחק אחד שעובד כמו שצריך- או, שאני פשוט לא יודעת להפעיל אותם...
מדובר במשחקים שכבר לא נמכרים יותר בחנויות, לא בארץ. באמזון אומנם מוכרים אותם (ממש בכמות מוגבלת- כנראה מה שנשאר כי כבר לא מייצרים יותר את המשחקים האלה)- אבל במחירים בלתי סבירים כמו 60 דולר (!) ועוד צריך לשלם על משלוח...
והייתי ממש רוצה לדעת אם למישהו מכם יש את המשחק ואת ההתקנה, או- שהוא יודע מאיזה אתר להוריד ואיך להפעיל אותו.
אז הנה המייל שלי, Naamush110 (at) gmail (dot) com למקרה שלמישהו יש והוא יכול לשלוח לי דרך הגוגל דרייב.
או... שהייתי ממש שמחה שיעלו את המשחקים לאתר. הם אומנם מתקדמים יותר מהמשחקים שיש פה (הראשון הוא מ2001) אבל הם ממש יפים.
שתהיה שבת שלום לכולם, או יום טוב, מתי שתקראו את זה, וממש אשמח שתעזרו לי!
נעמה.
נערך לאחרונה על ידי Octarine ב ב' ינואר 14, 2019 9:57 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: עריכת כתובת מייל
סיבה: עריכת כתובת מייל
Re: משחקי הארי פוטר
מצאתי את הקישור הזה.
נסי ללחוץ על הקישור העליון (238 MB), ולאחר מכן לגלול קצת למטה עד שתמצאי קישור בשם download here.
נסי ללחוץ על הקישור העליון (238 MB), ולאחר מכן לגלול קצת למטה עד שתמצאי קישור בשם download here.
אוקיי!
תודה רבה! אני אנסה:) אבל אנסה ממחר אני מאמינה, אני כבר רואה שבגלל שהם מאפשרים לי להוריד בחינם- זה לוקח המון זמן.
אבל הם כתבו שניתן להוריד שני קבצים בחינם ליום- אז זה מעולה!
תודה, מקווה שיעבוד- אעדכן בהמשך:)
תודה רבה! אני אנסה:) אבל אנסה ממחר אני מאמינה, אני כבר רואה שבגלל שהם מאפשרים לי להוריד בחינם- זה לוקח המון זמן.
אבל הם כתבו שניתן להוריד שני קבצים בחינם ליום- אז זה מעולה!
תודה, מקווה שיעבוד- אעדכן בהמשך:)
נעמה - שלחתי לך מייל עם הורדה של המשחק מהגוגל דרייב שלי.
-
איתמר וגורדי
- משתמש רשום

תן לי את האיימיל שלך.
-
איתמר וגורדי
- משתמש רשום

שלחתי בפרטי
היי- המשחק אכן פועל, ועל זה באמת מגיעה תודה רבה, באמת!
אבל יש בעיה...
כשאני משחקת בו- והגעתי לקסם הראשון- אני צריכה לנסות המון פעמים עד שזה עובד (וזה לא היה ככה במשחק הישן שהיה לנו פעם, ובמשחק שאח שלי הוריד לי לאחר מכן...)
השאלה היא אם יש מה לעשות, אני פשוט מנסה ומנסה ומנסה ועד שהצלחתי כבר עברו משהו כמו עשרים דקות וזה המון זמן וזה פוגע ברצף של המשחק.
זה רק איתי...? זה בעיה בעכבר...? או שיש משהו שאפשר לשנות בהגדרות של המשחק כדי לגרום לזה לפעול כמו שצריך?
הקסם הראשון הוא יחסית קל, אבל כבר הורדתי משחק עם בעיה דומה, ובקסם השני פשוט לא הצלחתי לעבור! לא משנה מה ניסיתי...:(
אז אם יש דרך לגרום לזה לפעול כמו שצריך.... או איזה קוד שמאפשר לעבור את הקטע הזה במשחק... (האמת שמעולם לא שיחקתי עם קודים אבל שמעתי שיש).
בכל אופן, תודה רבה!
שיחקתי לפני הרבה זמן במשחק אז אני לא ממש יודע על מה מדובר. אבל את יכולה להסתכל בסרטון ולראות איך לעבור את זה:
https://www.youtube.com/watch?v=mZW1azS3o4o
יכול להיות שאת צריכה להתאמן קצת (;
אוקיי- תודה!sonick5 כתב: ↑ד' ינואר 16, 2019 10:49 am שיחקתי לפני הרבה זמן במשחק אז אני לא ממש יודע על מה מדובר. אבל את יכולה להסתכל בסרטון ולראות איך לעבור את זה: