מחפש את kaboom לחלונות ואת Chase H.Q לדוסבוקס

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

daniel180642

מחפש את kaboom לחלונות ואת Chase H.Q לדוסבוקס

שליחה על ידי daniel180642 »

שלום לכולם,
זקוק לעזרתכם בשני דברים.

א. המשחק הקלאסי Kaboom של אטארי של activision - אסיר נמלט שזורק פצצות ואנחנו מלמטה צריכים לתפוס אותם. במחשב הקודם שלי היה לי גרסה לחלונות של המשחק הזה. אני לא מצליח למצוא את זה כעת להורדה ברחבי הרשת. אודה לעזרתכם.

ב. המשחק Chase H.Q של Taito שבו אנחנו ברכב משטרה רודפים אחרי פושעים וצריכים להתנגש בו מאחורה עד שהוא נעצר. אני מדבר על המשחק הארקייד הקלאסי עם הגרפיקה היפה. אני מצליח למצוא אותו ברחבי הרשת כדי לשחק און ליין, אבל האם יש אותו להורדה לגרסת דוסבוקס?

תודה לעונים!
סמל אישי של משתמש
אופיר
מנהל
מנהל

Re: מחפש את kaboom לחלונות ואת Chase H.Q לדוסבוקס

שליחה על ידי אופיר »

בלי לחפש, ניתן להוריד גרסאת ROM עם אמולטור של ATARI ולשחק בכיף - לגבי המשחק הראשון.
את המשחק השני יש לי, אם לא תמצא או מישהו אחר יפנה לקישור אני אעלה את זה.
daniel180642

תודה רבה על התגובה.
א. איפה אני יכול לקרוא הסבר והדרכה לגבי גרסת ROM עם אמולטור של אטארי? מעולם לא התעסקתי עם זה. אני מכיר רק דוסבוקס :-)

ב. לגבי המשחק השני, chase H.Q, זה יהיה אדיר אם תוכל להעלות את זה לכאן כי כבר המון זמן שאני מחפש את זה להורדה ולא מצליח למצוא. יש את המשחק הזה בכמה גרסאות, כולם גרסאות עם גרפיקה לא משהו, חוץ מגרסה אחת שיש לה גרפיקה ממש יפה (בדיוק כמו שהיה בזמנו בשנות ה-80 במשחקי החלל/וידאו). אני מתכוון לגרסה כפי שרואים בכתובת הזו:
https://www.arcade-museum.com/game_deta ... me_id=7318
daniel180642

תוכל בבקשה לעזור לי למצוא רום שעובד לאמולטור MAME עבור המשחק chase H.Q? כל רום שמצאתי לא עובד. תודה
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

לכאורה אפשר לשחק פה אונליין:
https://www.vizzed.com/play/chase-hq-(w ... 45850-game
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא