הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
היי כולם,
יש לי לא מעט משחקים מפוזרים בבית ביניהם "גינת המשחקים של גורדי" ואני לא בטוח אם הוא קיים באתר או לא.
עשיתי חיפוש והסתכלתי ברשימת המבוקשים אבל לא מצאתי אותו. אולי התבלבלתי ולא חיפשתי כמו שצריך.
יש רשימה יותר מדוייקת של משחקים שצריך ומחפשים לאתר?
ככה אני אדע אם יש לי דברים שחסרים ושווה להעלות אותם.
למיטב הבנתי, המשחק הזה הוא אחד ממשחקי "קומפדיה" החדשים, ולכן אין אישור להעלותו לאתר, אבל ממש סקרנת אותי עם שאר המשחקים
אשמח אם תשתף פה באלו משחקים מדובר.
יש מצב שזה אחד ממשחקי "הקומפדיה" החדשים אבל מצד שני כתוב עליו למערכת חלונות 95/98 אז אני לא יודע כמה הוא חדש.
שאר המשחקים שיש לי מפוזרים וגם לא כזה הרבה כמו שאתה חושב חח. יש לי ולחברים שלי מלא משחקי PC מפוזרים וזרוקים בכל מיני מקומות ורציתי לדעת
אם יש דרך לדעת מה צריך לאתר באמת כדי שיהיה תיעוד ולא יעלם.
מוזר,המשחק הזה לא מופיע ברשימת המשחקים שקומפדיה הוציאה...
בכל מקרה משחקים שמותר להעלות לאתר הם משחקים שיצאו עד שנת 2000(למעט משחקים בודדים שיצאו גם אחרי הזמן הזה),משחקי קומפדיה באופן כללי הם בעייתיים להעלאה לאתר ולכן אני כרגע בשלבי פיתוח אתר שיכיל משחקים בין השנים 2000 עד 2007(כולל משחקי קומפדיה)
לפי השנים שציינת נראה שאפשר להעלות את המשחק לאתר (אבל עדין זו החלטה של גורדי), לא מצאתי שהמשחק נמכר באינטרנט... (תגיד אם יש עוד משחקים שמצאת (נראה לי שלא כול המשחקים מוכרים ולכן כדי לבדוק תמיד! ))
המשחק חולק בחינם כפרסומת לבמבה פרפר בזמנו הדיסק מאוד ישן אני זוכר שהיה לי אותו בילדות , הוא הכיל כמה משחקוני קומפדיה ממשחקים שונים וכלל גם סרטון פרסומת אם אני זוכר נכון