HELP

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

liosh

HELP

שליחה על ידי liosh »

אבקש בבקשה עזרה :(
לא משנה מה אני עושה וכמה פעמים אני עושה ומנסה אני לא מצליחה להפעיל את המשחק THE LION KING שזה הדבר היחידי שחשקה בו נפשי!!
בבקשה האם יש מישהו שיכול לעזור לי? פעלתי לפי הערהה טכנית באתר וכלום
ניסיתי אפילו ב 2 מחשבים שונים ( WIN 10, WIN 7 ) ולא מצליח לייי
בבקשהה :cry:
סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: HELP

שליחה על ידי איתן »

את יכולה לפרט מה את עושה מההתחלה ועד הסוף? כלומר מאיפה את מורידה את המשחק, מהם כל השלבים שאת עושה, ומה הודעת השגיאה שקופצת/ איך המחשב מגיב?
liosh

שליחה על ידי liosh »

הייייייי כמובן
אני מורידה את המשחק מהאתר מסע אל העבר.
חילצתי את התיקייה (WINRAR) לתיקייה שהכנתי על הדסקטופ.
הורדתי את ה DOSBOX הכשווי שמוצא באתר ( win - 32 ) והתקנתי.

לאחר מכן אני גוררת ממש לפי ההוראות באתר את ה GO לתוך האייקון בתיקייה שבה הותקן כל כ DOSBOX ( PROGRAM FILES...)
זה מעלה מסך שחור עם הכיתוב מסע אל העבר ושם זהו. נגמר. לא נותן יותר מעבר.

איכשהו באתר הגעתי למין קיצור/תוסף שוקראים לו MASA משהו שציך לשים בתוך התיקיית משחק ועליו ללחוץ להפעלה וגם לא עובד

עשיתי את אלה גם בWIN 7 וגם בWIN 10, התקנתי לפחות פעמיים את הDOS והורדתי לפחות פעמיים את המשחק בשני המחשבים ושום דבר לא מצליח :cry: :cry:
liosh

שליחה על ידי liosh »

liosh כתב: ו' אוקטובר 26, 2018 10:58 pm הייייייי כמובן
אני מורידה את המשחק מהאתר מסע אל העבר.
חילצתי את התיקייה (WINRAR) לתיקייה שהכנתי על הדסקטופ.
הורדתי את ה DOSBOX הכשווי שמוצא באתר ( win - 32 ) והתקנתי.

לאחר מכן אני גוררת ממש לפי ההוראות באתר את ה GO לתוך האייקון בתיקייה שבה הותקן כל כ DOSBOX ( PROGRAM FILES...)
זה מעלה מסך שחור עם הכיתוב מסע אל העבר ושם זהו. נגמר. לא נותן יותר מעבר.

איכשהו באתר הגעתי למין קיצור/תוסף שוקראים לו MASA משהו שציך לשים בתוך התיקיית משחק ועליו ללחוץ להפעלה וגם לא עובד

עשיתי את אלה גם בWIN 7 וגם בWIN 10, התקנתי לפחות פעמיים את הDOS והורדתי לפחות פעמיים את המשחק בשני המחשבים ושום דבר לא מצליח :cry: :cry:
העכשווי* מוצע* שצריך*
סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי איתן »

באתר יש שתי גרסאות של מלך האריות, אחת לוינדוס ואחת לדוס. אני מניח שהורדת את הגרסא לדוס? (זאת שלא כתוב לידה בסוגריים Windows)

אני מוודא איתך את תהליך פריסת המשחק: בתוך הקובץ שאת מורידה יש קובץ נוסף עם הסיומת 7z, שאותו צריך לפרוס שוב.
במילים אחרות, את פורסת פעמיים, קודם מוציאה מהקובץ הראשון את הקובץ השני, ולאחר מכן מחלצת את תוכן הקובץ השני לתיקיה.

ניסיתי הרגע להפעיל את go.bat בעצמי והמשחק התחיל בסדר גמור,
אם עשית הכל נכון וזה עדיין לא עובד, מציע לך להעביר את תיקיית המשחק (שוב, לא קובץ שמכיל את תיקיית המשחק, רק מחדד את ההבדל) למקום אחר, למשל c:\games\lionking

מקווה שזה יעזור!
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא