תינוק בחליפת רובוט - האם זה Baby Head?

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

תינוק בחליפת רובוט - האם זה Baby Head?

שליחה על ידי Octarine »

שלום לחברי הפורום,
אתמול פתאום עלה בי זיכרון של משחק מכות עם דמות של תינוק בתוך חליפת רובוט. כמה דקות של חיפושי גוגל מצאו את הדמות Baby Head מהמשחק Captain Commando שהופיע גם במשחקי Marvel vs Capcom.
למשל, ראו את הסרטון הזה.

העניין הוא שאני זוכר את הרובוט בצבע כחול, ולא ירוק. אז האם אני פשוט זוכר לא נכון? אולי יש איזו דמות דומה אחרת בצבע כחול?
אולי מישהו מכם יודע?
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

Baby boom

שליחה על ידי brother34 »

אני לא ממש יכול לעזור לך כרגע, כי אני לא יודע את התשובה, אבל אני כן יכול לחזק את ידיך מבחינת הזכרון -
גם אני זוכר תינוק במשווריור כזה, ואני זוכר כחול (אני גם זוכר שהוא ישב במין כלוב כזה בראש המכונה :scratch: ).
למעשה עד היום זכרתי אותו במשחק מכות street brawler ולא בזירה, אבל בזה יכול להיות שאני טועה.
אז דוקא מעניין אותי אם תמצא, אנסה לחפש בהזדמנות גם.
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: תינוק בחליפת רובוט - האם זה Baby Head?

שליחה על ידי dj_anubis »

יש מצב שהמסך במכונה ששיחקת בה קצת ""זייף בצבעים"" קרה למכונה MS PACMAN שנתקלתי בה בזמנו שהצבעים היו מעוותים ובמשך שנים הייתי בטוח שהצבע של MS PACMAN אמור להיות ורוד
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

מערבל הזכרונות פועל

שליחה על ידי brother34 »

טוב אוקטרין, אז אחרי שבדקתי ובעצם זה כן מכות ברחוב ולא בזירה, ויש שם חליפות קרב כחולות,
(אני מדבר על המשחק המקורי Captain Commando)
אני כבר מרים ידיים. כנראה זה כן התינוק הזה, והוא ירוק היה תמיד. פשוט התערבב לי דברים, כמו הרבה זכרונות.
הקטע עם הכלוב לא ברור לי מאיפה צץ - כנראה בכלל מאי הקופים...
אז אם אתה מוצא תינוק אחר, אשמח לשמוע.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא