מחפשת משחק מדיסק ישן
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מחפשת משחק מדיסק ישן
שלום, צריכה את עזרתכם בלאתר שם של משחק שאני כבר שנים רבות לא מצליחה למצוא.
המשחק היה בדיסק שהיו בו המון משחקים (בסגנון 100 משחקים ב-1) שהרוב לא עבדו, הדיסק עבד על וינדואוס XP ונקנה איפשהו בין 2002-2004 ואני חושבת שאחד המשחקים בדיסק היה מאריו קארט(או משחק דומה לזה) ונראה לי כל המשחקים בדיסק היו באנגלית.
המשחק לדעתי היה משחק פלטפורה (בסגנון פרה היסטוריק), הגיבור הראשי (נראה לי שהיה אדם או דמוי אדם) בLVL ראשון רץ בטבע, הכל מואר, עננים. אין לי הרבה זיכרון מהמשחק חוץ מזה שנורא אהבתי אותו ושהוא היה נתקע הרבה, ושיתכן כי השם של המשחק התחיל באות E אך לא בטוחה. מצטערת על קצת מידע אבל אולי למישהו היה דיסק דומה והוא ידע אל מה אני מדברת.
תודה:)
המשחק היה בדיסק שהיו בו המון משחקים (בסגנון 100 משחקים ב-1) שהרוב לא עבדו, הדיסק עבד על וינדואוס XP ונקנה איפשהו בין 2002-2004 ואני חושבת שאחד המשחקים בדיסק היה מאריו קארט(או משחק דומה לזה) ונראה לי כל המשחקים בדיסק היו באנגלית.
המשחק לדעתי היה משחק פלטפורה (בסגנון פרה היסטוריק), הגיבור הראשי (נראה לי שהיה אדם או דמוי אדם) בLVL ראשון רץ בטבע, הכל מואר, עננים. אין לי הרבה זיכרון מהמשחק חוץ מזה שנורא אהבתי אותו ושהוא היה נתקע הרבה, ושיתכן כי השם של המשחק התחיל באות E אך לא בטוחה. מצטערת על קצת מידע אבל אולי למישהו היה דיסק דומה והוא ידע אל מה אני מדברת.
תודה:)
Re: מחפשת משחק מדיסק ישן
אני עברתי על הרשימה לפני שכתבתי את הפוסט ואני לא חושבת שזה אחד מהדיסקים האלה, נראה לי הדיסק לא היה בעברית. מה שכן עכשיו כשעברתי שוב יכול להיות שזה X: Windows 95 אך אני ממש בספק.
אם מריו ראקט היה בדיסק הזה, אולי זה היה דיסק עם משחקי סופר נינטנדו ואמולטורים
PITFALL זה משחק שמתחיל עם לרוץ ביער לדוגמה...
PITFALL זה משחק שמתחיל עם לרוץ ביער לדוגמה...
PITFALL זה לא זה, הסגנון היה יותר "מתקדם" באמת שהאסוסיאציה שעולה לי לראש זה פרה היסטוריק וסגנון כזה.
תודה אבל:)
תודה אבל:)
ניחוש פרוע: prehistorik
ואולי הייתה אי הבנה ודי-ג'יי התכוון למשחק pitfall mayan adventure (תמונות בקישור "moby games"), משחק שונה בתכלית מ-pitfall ודי תואם את התיאור שלך.
ואולי הייתה אי הבנה ודי-ג'יי התכוון למשחק pitfall mayan adventure (תמונות בקישור "moby games"), משחק שונה בתכלית מ-pitfall ודי תואם את התיאור שלך.
אולי האוסף עצמו ימצא פה:
https://archive.org/details/cdbbsarchive
אולי כדאי להוסיף את הקישור גם לשרשור על האוספים העבריים?Gordi כתב: ↑ו' אוקטובר 13, 2017 8:26 pm אולי האוסף עצמו ימצא פה:
משתמש חדש: לצערי זה גם לא הפיטפול הזה:(
Gordi: תודה רבה! אני אבדוק אולי זה משהו מהדיסקים האלה:)
Gordi: תודה רבה! אני אבדוק אולי זה משהו מהדיסקים האלה:)
יש לי שתי יריות באפלה:
1. אם אומרים לי משחק פלטפורמה, המשחק הראשון שאני חושב עליו הוא Rayman (וברגע שאמרת שהוא מתחיל ב E חשבתי על Earthworm Jim)
2. אם תרצי לבחור לעצמך אווטר (סמל אישי), תעברי על כל הדפים עם הסמלים ותבדקי אם דמות מהמשחק שלך מופיעה שם
1. אם אומרים לי משחק פלטפורמה, המשחק הראשון שאני חושב עליו הוא Rayman (וברגע שאמרת שהוא מתחיל ב E חשבתי על Earthworm Jim)
2. אם תרצי לבחור לעצמך אווטר (סמל אישי), תעברי על כל הדפים עם הסמלים ותבדקי אם דמות מהמשחק שלך מופיעה שם
איתן תודה, זה לא המשחקים האלה, המשחק שאני מדברת עליו הוא "ישן" יותר, בכל מקרה אבדוק את העניין עם האווטר. חיפשתי כל כך הרבה את המשחק מתחילהלחשוב שהוא מאוד מאוד לא מוכר.
אני יודעת שאין לי הרבה מידע, פשוט אולי מישהו יעברות כאן שהחה לו דיסק כזה ואולי יבין על מה מדובר:)
תודה בכל מקרה!
אני יודעת שאין לי הרבה מידע, פשוט אולי מישהו יעברות כאן שהחה לו דיסק כזה ואולי יבין על מה מדובר:)
תודה בכל מקרה!