מחפש שני משחקים

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סלאשר

מחפש שני משחקים

שליחה על ידי סלאשר »

המשחק הראשון שאני מחפש הוא מעין משחק יריות ממבט על. יש אפשרות לשחק עם שתי דמויות: נער בלונדיני עם משקפי שמש ושיער שדומה לזה של ג'וני בראבו. ובחורה עם שיער חום וכובע בייסבול אדום. במשחק צריך להסתובב במפות השונות ולירות בזומבים שונים ועל הדרך צריך להציל כל מני אנשים ולמנוע מהזומבים לגעת בהם. אני די בטוח שיש שם דמות שמזכירה את צ'אקי ואחת הדמויות שצריך להציל זו מעודדת עם תלבושת אדומה

משחק נוסף שאני מחפש הוא משחק קווסט שהדמות הראשית היא מכשפה לבושה בשחור. אני זוכר שממש כאשר יוצאים מהבית שלה שני אנשים רואים אותה ואומרים "אוי לא זו המכשפה. כדאי לברוח" או טקסט עם הקשר דומה.

תודה אם מישהו יעזור לי למצוא את המשחקים
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: מחפש שני משחקים

שליחה על ידי dj_anubis »

המשחק הראשון: Zombies Ate My Neighbors
https://www.youtube.com/watch?v=ut9oWWI0mWM

יש גם גרסה לסופר נינטנדו וגם למגה דרייב

לגבי המשחק השני אני לא מזהה
סלאשר

שליחה על ידי סלאשר »

תודה רבה. זה אכן המשחק :)

לגבי המשחק השני, לא יודע עד כמה זה עוזר אבל אני די זוכר שהinventory נראה כמו מדפים כאלה שעליו מניחים את החפצים שאוספים. ויש שם גם את הראש של אותה מכשפה שלחיצה עליו מוביל לתפריט הראשי. יש לציין שזו מעין מכשפה צעירה גותית כזו ולא סטראוטיפ של מכשפה זקנה עם כובע מחודד וכו'
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

אתה יכול לשאול בפורום רטרו גיימר בפייסבוק יש מצב שיזהו שם
אורח xp15

שליחה על ידי אורח xp15 »

יואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו (והייתי ממשיך)

המשחק בסרטון זכור לי!!! (או משחק ממש דומה?). לא זכרתי אותו כלל עד עכשיו. כאילו חוט התחבר מחדש במוח!!!
תודה לכם! באתי לחפש משחק אחד וגיליתי אחד אחר!

יש עוד משחקים דומים לזה עם היריות ברובה מים? כי אני מרגיש שאולי אני זוכר משחק דומה לזה אבל לא בדיוק.
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

המשחק יצא גם לMEGA DRIVE וגם לסופר נינטנדו יש מצב שיש הבדלים בין הגרסאות תבדוק בMOBY GAMES או שפשוט תוריד ותנסה :)
אורח xp15

שליחה על ידי אורח xp15 »

חחח היה לנו רק מחשב
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

ובכל זאת שיחקת בו על המחשב למרות שהוא לא יצא למחשב, כנראה ששיחקת בו באחד מהדיסקים עם האמולטור לSNES...
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא