כמה לומדות היו בסדרה פלא דור
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
כמה לומדות היו בסדרה פלא דור
קודם כל אני רוצה לברך את הפורום הנהדר הזה בשנה טובה ומתוקה
דבר שני אני רוצה להודות לגורדי שהעלה את הלומדה דע את ארצך (מקווה שהלומדה הבאה שתעלה תהיה חשבון כשהלכה...)
דבר שלישי רציתי לשאול כמה לומדות היו בסדרת פלא דור של תקוע מחשבים, והאם יש סיכוי שכל הסדרה תעלה לאתר?
דבר שני אני רוצה להודות לגורדי שהעלה את הלומדה דע את ארצך (מקווה שהלומדה הבאה שתעלה תהיה חשבון כשהלכה...)
דבר שלישי רציתי לשאול כמה לומדות היו בסדרת פלא דור של תקוע מחשבים, והאם יש סיכוי שכל הסדרה תעלה לאתר?
Re: כמה לומדות היו בסדרה פלא דור
שנה טובה ומבורכת!
קיבלנו תרומה מדהימה של 82 משחקים מבית "תקוע מחשבים", וכולם יעלו עם הזמן לאתר (אבל זה יקח זמן...).
בלי נדר, המשחק הבא יהיה "חשבון כהלכה" כפי שביקשת.
קיבלנו תרומה מדהימה של 82 משחקים מבית "תקוע מחשבים", וכולם יעלו עם הזמן לאתר (אבל זה יקח זמן...).
בלי נדר, המשחק הבא יהיה "חשבון כהלכה" כפי שביקשת.
תודה רבה גורדי, וואו אני לא חשבתי שיש כל כך הרבה משחקים / לומדות לתקוע מחשבים
אבל בקצב הזה יקח להם עוד כמה שנים לעלות....אין אפשרות להעלות אותם כחבילה עד שיהיו 82 סיקורים?
אבל בקצב הזה יקח להם עוד כמה שנים לעלות....אין אפשרות להעלות אותם כחבילה עד שיהיו 82 סיקורים?
לא יודע לאיזה משהו פרקטי אתה מתכוון...כל מה שהתכוונתי זה לעשות איזה RAR נחמד ולהעלות אותו לאתר או באופן זמני לMEGA או משהו
בעקרון נידבתי אותך להיפגש עם גורדי ולהעלות את זה בעצמך, אבל זה היה בצחוק 
מממ... זה לא יהרוס את ההפתעה? בסך הכל 2-3 שנים.
זה יעזור אם אני אעלה רשימה של המשחקים?
זה יעזור אם אני אעלה רשימה של המשחקים?
יעזור רשימה...אבל רחמנות גורדי באמת שבא לי קצת לנבור בלומדות שלהם ולראות אולי יש שם עוד משהו מוכר....אם תוכל להעלות את כולם כחבילה זה יהיה נהדר זה לא אמור להיות יותר מ100 מגה (אפשר להעלות את זה ממש מהר)
חג שמח דרך אגב
חג שמח דרך אגב
יש סיכוי לסריקה של קטלוג מקורי?
וווואווו גורדי בבקשה תעלה את הקטלוג הזה להורדה...
תן לי עוד קצת לחשוב על זה
אתה מצליח לשחק אונליין, כן?
אתה מצליח לשחק אונליין, כן?
כן מצליח...מקווה שתסכים...
- המלך גוליאן
- משתמש רשום

- איש קשר:
היי חברים אני יוצר ערך על החברה בויקפדיה אשמ חלמידע על מערכת פלא דור, זה פרוייקט מעריצים של גורדי או שזו תוכנה הכוללת עשרות משחקי מהחברה ? תנו לי כל מידע שיש לכם זה יכול ממש לעזור
פה אני עובד על טיוטית הערך בואו לעזור לי https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7 ... 7%99%D7%94
פה אני עובד על טיוטית הערך בואו לעזור לי https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7 ... 7%99%D7%94
-
itayasaf1990xd
- משתמש רשום