שאלה דחופה לגבי דוס בוקס
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
שואל השאלות28
- משתמש רשום

שאלה דחופה לגבי דוס בוקס
תצילו אותי חברים!
אני מנסה כבר הרבה זמן להפעיל משחק ישן וזה לא מצליח לי
בעבר הפעלתי אותו עם התוכנה דוס בוקס אך הפעם זה לא עובד (יש לי 64 סיביות) ונראה לי שזאת הבעיה שהדוס בוקס לא עובד
חשוב להדגיש ניסיתי גם להפעיל שם את דייב וכל משחק ישן ודוס בוקס שלי לא מקבל אף משחק!
איך מתקנים את זה? איפה אני מוצא דוס בוקס של 64 סיביות?
אני מנסה כבר הרבה זמן להפעיל משחק ישן וזה לא מצליח לי
בעבר הפעלתי אותו עם התוכנה דוס בוקס אך הפעם זה לא עובד (יש לי 64 סיביות) ונראה לי שזאת הבעיה שהדוס בוקס לא עובד
חשוב להדגיש ניסיתי גם להפעיל שם את דייב וכל משחק ישן ודוס בוקס שלי לא מקבל אף משחק!
איך מתקנים את זה? איפה אני מוצא דוס בוקס של 64 סיביות?
Re: שאלה דחופה לגבי דוס בוקס
שלום,
ראשית, אנא קרא את חוקי הפורום. שימוש במילה "דחוף" ללא סיבה לא מקובל פה.
באופן כללי, לא אמורה להיות בעיה להפעיל את DOSBox על מערכת הפעלה של 64 סיביות. כלומר, נראה שהבעיה שלך היא אחרת.
מה הכוונה ב"דוס בוקס שלי לא מקבל אף משחק"? מה בדיוק קורה? האם ישנה הודעת שגיאה כלשהי?
ראשית, אנא קרא את חוקי הפורום. שימוש במילה "דחוף" ללא סיבה לא מקובל פה.
באופן כללי, לא אמורה להיות בעיה להפעיל את DOSBox על מערכת הפעלה של 64 סיביות. כלומר, נראה שהבעיה שלך היא אחרת.
מה הכוונה ב"דוס בוקס שלי לא מקבל אף משחק"? מה בדיוק קורה? האם ישנה הודעת שגיאה כלשהי?
-
שואל השאלות28
- משתמש רשום

Future Cop LAPD מיועד לחלונות, מה שיכול להסביר למה דוסבוקס לא מצליח להריץ אותו. בשביל דייב נצטרך פרטים נוספים..
בכל מקרה, הראשון אמור לעבוד בסדר גם על חלונות 10, רק יש בעיה עם תכנית ההתקנה..
פרטים נוספים כאן
בכל מקרה, הראשון אמור לעבוד בסדר גם על חלונות 10, רק יש בעיה עם תכנית ההתקנה..
פרטים נוספים כאן
-
שואל השאלות28
- משתמש רשום

תודה רבה
והדייב לא חשוב לי, סתם זה היה בדיקה לראות שהדוס בוקס עובד או לא.
איך אני יפעיל את המשחק הראשון?
שאני לוחץ על ההתקנה זה מה שהוא עושה לי

איך אני יפעיל את המשחק הראשון?
שאני לוחץ על ההתקנה זה מה שהוא עושה לי

-
שואל השאלות28
- משתמש רשום

סליחה על רצף ההודעה (לא הצלחתי לערוך)
בכל אופן עשיתי לפי המדריך ששלחת וכל פעם הוא רושם שאין דיסק. מן הסתם שאין לי דיסק של המשחק הוא כל כך ישן לא חושב שמוכרים אותו בכלל
בכל אופן הורדתי את ההתקנה ואת התוכנה הנוספת, יש מצב להיות קצת חוצפן ולבקש ממישהו שמבין בזה שינסה לסדר לי את המשחק דרך סיוע מרחוק? אני כבר שבור לב ומת לשחק במשחק
בכל אופן עשיתי לפי המדריך ששלחת וכל פעם הוא רושם שאין דיסק. מן הסתם שאין לי דיסק של המשחק הוא כל כך ישן לא חושב שמוכרים אותו בכלל
בכל אופן הורדתי את ההתקנה ואת התוכנה הנוספת, יש מצב להיות קצת חוצפן ולבקש ממישהו שמבין בזה שינסה לסדר לי את המשחק דרך סיוע מרחוק? אני כבר שבור לב ומת לשחק במשחק
אם יש לך את המשחק מותקן איפשהו או רק את הקבצים שצריך כדי להפעיל אותו אז לא צריך את תכנית ההתקנה החלופית.
הפעלה רגילה דרך הקובץ FCopLAPD.exe אמורה להצליח בעיקרון,
אם בכל זאת זה לא מצליח תוכל להוסיף לתיקית המשחק גם את קבצי ה־dll של dgVoodoo2
(נמצאים בתיקיות MS ו־3Dfx בארכיון של dgVoodoo2)
הפעלה רגילה דרך הקובץ FCopLAPD.exe אמורה להצליח בעיקרון,
אם בכל זאת זה לא מצליח תוכל להוסיף לתיקית המשחק גם את קבצי ה־dll של dgVoodoo2
(נמצאים בתיקיות MS ו־3Dfx בארכיון של dgVoodoo2)
-
שואל השאלות28
- משתמש רשום

הוספתי את זה לקבצים את מה שאמרת, וזה התחיל לפתוח דף לבן (כבר התקדמות) אבל זה לא ממשיך להטעין את המשחק הכוונה המשחק לא עולה, רק מסך לבן ככה הרבה זמן 
עריכה:
הבנתי בידיוק עכשיו מה התכוונת ועשיתי את זה כמו שצריך, זה פותח את החלון של המשחק (לא את המשחק עצמו) יש כתוביות באנגלית של הקבצים שהוספתי ואחרי 2-3 שניות החלון הזה נסגר מבלי שהפעיל כלום :'(
עריכה:
הבנתי בידיוק עכשיו מה התכוונת ועשיתי את זה כמו שצריך, זה פותח את החלון של המשחק (לא את המשחק עצמו) יש כתוביות באנגלית של הקבצים שהוספתי ואחרי 2-3 שניות החלון הזה נסגר מבלי שהפעיל כלום :'(