משחק ישן שקשה ו/או בלתי אפשרי למצוא אותו
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מוזר מאוד שאת כל משחקי קשת אוריון אפשר למצוא להורדה חוץ מאחד,את המשחק "כחום היום - חלק א' השתקפות".ברצינות כל משחק של קשת אוריון מצאתי חוץ מהמשחק הזה ספציפית.אם למישהו יש קישור למשחק הזה,אפשר לפרסם אותו בבקשה?כי יש אנשים שאומרים שאו לא מכירים(וזה בסדר מבחינתי שהם אומרים את זה).ויש כאלה שאומרים שצוות האתר לא מרשה או שאי אפשר לפרסם את זה.אז אני פונה אליכם בשיא הנחמדות והרגישות שאם תוכלו לשלוח את זה זה יהיה מאוד נדיב מצידכם.תודה
Re: משחק ישן שקשה ו/או בלתי אפשרי למצוא אותו
במידה ומישהו יש לו קישור או משהו בסגנון,שיפרסם מתחת להודעה הזו 
לצערנו אין לנו את המשחק.
במידה ונשיג אותו, נעלה אותו לאתר כפי ששאר משחקי הסדרה עלו.
במידה ונשיג אותו, נעלה אותו לאתר כפי ששאר משחקי הסדרה עלו.
בתור מי ששם לעצמו מטרה להשיג ולפרסם את משחקי קשת אוריון באתר אני גם מחכה שיגיע מישהו שיש לו את החלק הראשון של "כחום היום".
יפה שהצלחנו להשיג כמעט את כל משחקי החברה, מדובר בלומדות חינוכיות נדירות.
אני מאמין שכמו שהגיעו אנשים ופירסמו את משחקי החברה שלא היו, יגיע מתישהו מישהו שיש לו את החלק הראשון של "כחום היום" ויעלה אותו.
יפה שהצלחנו להשיג כמעט את כל משחקי החברה, מדובר בלומדות חינוכיות נדירות.
אני מאמין שכמו שהגיעו אנשים ופירסמו את משחקי החברה שלא היו, יגיע מתישהו מישהו שיש לו את החלק הראשון של "כחום היום" ויעלה אותו.
יש לי רעיון,אולי נשאל את כל מי שפעיל בפורום ו/או בנושא הזה ספציפית אם יש לו קישור ל"כחום היום חלק א' השתקפות",או משהו בסגנון?מה דעתכם?ככה אולי מישהו שגם פעיל בפורום וגם יש לו את המשחק יוכל להעלות אותו. פשוט צריך לחפש את האנשים הנכונים
אני מצטער לאכזב, אבל כמות המשתמשים בפורום לא כזו גבוהה כמו שאולי נדמה לך. אני די בטוח שעשרת הקבועים ראו את ההודעה שלך. אם למישהו היה את המשחק, כבר היית מקבל תגובה.
לדעתכם יש אותו עדיין בחנויות?
כנראה שלא. כמה חנויות משחקים יש היום? זה כבר די זן נכחד.
אבל בסניף של פריק בהרצליה מצאתי לפעמים יש כל מיני משחקים ישנים בסל המציאות שלהם, אולי יהיה לך מזל (אם אתה מסתובב באיזור).
אבל בסניף של פריק בהרצליה מצאתי לפעמים יש כל מיני משחקים ישנים בסל המציאות שלהם, אולי יהיה לך מזל (אם אתה מסתובב באיזור).