מחפש אוסף ישן של משחקים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מחפש אוסף ישן של משחקים
בילדותי היה לי דיסק שעליו הייתה תמונה של גברים בשחור (הסרט), והוא היה אוסף של מלא משחקים ישנים שחלקם היו דמו. חלק מהמשחקים שאני זוכר שהיו שם הם:
1. משחק כלשהו של Beavis & Butthead שיש בו קטע שיורקים על אנשים מאיזה גג
2. משחק מירוצים של Monster trucks
3. משחק כזה על איזה איש במין טירה שהורג מפלצות והמצלמה הייתה ממוקמת בזווית כמו המצלמה בדיאבלו
4. אני חושב שהיה שם גם את דיאבלו הראשון
זה כל מה שאני זוכר לצערי, היו עוד הרבה משחקים אבל אני לא מוצא את האוסף הזה כאן. אשמח לדעת אם מישהו יודע על מה אני מדבר.
1. משחק כלשהו של Beavis & Butthead שיש בו קטע שיורקים על אנשים מאיזה גג
2. משחק מירוצים של Monster trucks
3. משחק כזה על איזה איש במין טירה שהורג מפלצות והמצלמה הייתה ממוקמת בזווית כמו המצלמה בדיאבלו
4. אני חושב שהיה שם גם את דיאבלו הראשון
זה כל מה שאני זוכר לצערי, היו עוד הרבה משחקים אבל אני לא מוצא את האוסף הזה כאן. אשמח לדעת אם מישהו יודע על מה אני מדבר.
Re: מחפש אוסף ישן של משחקים
המשחק השני לדעתי הוא MONSTER TRUCK MADNESS
המשחק השלישי אולי אתה מתכוון ל ALONE IN THE DARK
המשחק השלישי אולי אתה מתכוון ל ALONE IN THE DARK
המממ... אז למה הוציאו גרסא נפרדת רק למשחקון הזה?
אפילו המציאו לה שם בפני עצמו וזו גם הגרסא היחידה שאני מכיר. מאוד מוזר.
אני זוכר שילדים בכיתה שלי שיחקו במשחק יריקות הזה...זכור לי כמשהו מאוד כייף..
לי באותו זמן לא היה WINDOWS95 אהבתי את היציבות של דוס, היגיע הזמן לנסות אותו באמת
דרך אגב יש למישהו מושג איך אפשר להריץ את המשחק במסך מלא?
אני מקבל 3 אפשרויות של גודל החלון, אבל האפשרות FULL SCREEN 320X240 לא ניתנת לבחירה...
לי באותו זמן לא היה WINDOWS95 אהבתי את היציבות של דוס, היגיע הזמן לנסות אותו באמת
דרך אגב יש למישהו מושג איך אפשר להריץ את המשחק במסך מלא?
אני מקבל 3 אפשרויות של גודל החלון, אבל האפשרות FULL SCREEN 320X240 לא ניתנת לבחירה...
האוסף שהביאו פה זה לא מה שאני מחפש, זכור לי גם שהיה באוסף שאני מדבר עליו MDK ועוד איזה משחק ישן כזה של הוקי
ניסיתי לחפש באוסף התקליטורים וזה גם לא שם
ניסיתי לחפש באוסף התקליטורים וזה גם לא שם
פעם היה אוסף משחקים שנקרא Classic Fond (סה"כ אוסף של 60 דיסקים) והיה רשום עליו ברוסית.
הגיע איתו תמיד סוג של תפריט שבו ראו צילומי מסך והתקנה.
הגיע איתו תמיד סוג של תפריט שבו ראו צילומי מסך והתקנה.
אם אתה שואל אותי אז כן, יש לי את כל 60 הדיסקים שלו.
Respect 
Лучшие игры для IBM PC
המשחקים הכי טובים עבור IBM PC
בעיקר עבור החיפושים בעתיד
המשחקים הכי טובים עבור IBM PC
בעיקר עבור החיפושים בעתיד
-
אורח
זכור לי גם דיסק אוסף (או משהו דומה) שבו היה לנו את הדמו של המשחק דיאבלו. על הדיסק זכור לי הליקופטר בשמיים כהים בלילה. בתוך הדיסק היה כמו דפדפן, ושם בין הכרטיסיות הייתה אחת עם לפיד או משהו מאש, ואולי עמוד יווני. הייתה כרטיסיה שבה היה סרטון או שניים ושם אנימציה תלת מימדית של אדם בורח מאיש שור (קנטאור משהו כזה) וזה היה סרטון יפה וקצת מפחיד. לעוד מישהו זכור דיסק כזה? איפה בכלל אוכל לצפות שוב בסרטונים? הם היו קצרים מאוד אבל יפים. נראה לי שרואים את הבן אדם נצמד לקיר, שומעים יללה, והבן אדם בורח. מיד אחרי זה השור מופיע, עיניים אדומות, הוא מחפש ולבסוף נושף לעבר המצלמה. ככה אני זוכר את זה בערך.