שלום. אם יש למישהו פתרון לבעיה הזו אני ישמח מאד תודה.
יש לי משחק נוסטלגי (מדובר בדמו של dark messiah) שעובד רק בווינדוס xp אז עשיתי ווינדוס xp דרך תוכנת ה "virtualbox" והתקנתי אותו שם וכשאני בא לפתוח אותו מעלה לי הודעה כזאת:
a required security module cannot be activated. this program cannot be executed (3000). please have alook at
http://www.securom.com/message.asp?m=module&c=3000 for further, more detailed information
ובסוף ההודעה הוא נותן ללחוץ "ok" כשאני לוחץ "ok" הוא לא נותן כלום וחוזר רגיל לשולחן העבודה, וכשאני לוחץ על הקישור הוא פותח את הדף אינטרנט שאומר:
SecuROM™ has determined that the debugging tool 'SoftICE' is running. Please close 'SoftICE' before you start the application.
If the application won't start although you have already deactivated 'SoftICE', please send a SecuROM™ analysis file to support@securom.com (see Support Info section on how to prepare and send an analysis file).
לא הבנתי מה לעשות ואשמח אם מישהו יוכל לתת עזרה והצצה בקישור (זה גם משפיע אם לקנות מחבר את המשחק המלא..) תודה רבה.
הפעלת משחק ב virtualbox
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: הפעלת משחק ב virtualbox
זאת נראית כמו בעיה מוכרת, שלא מוגבלת ל-Dark Messiah אלא לכל המשחקים שמשתמשים ב-SecureROM.
http://www.twcenter.net/forums/showthre ... VirtualBox
בשרשור ההוא המסקנה היא:
ישנם לא מעט שרשורים על כך שמשחקי SecureROM לא משתלבים יפה עם VirtualBox, למשל:TweakGuides כתב:SecuROM Launch Issues: Dark Messiah uses the SecuROM copy protection system. This is a system known to have certain issues, particularly on PCs which have any virtual disc emulators or specific types of disc copy software. The only real solution is to uninstall such software if you keep having launch problems. If launch errors keep happening, or if you have specific error messages, see the SecuROM FAQ. If nothing else works, send an email to SecuROM Support or run the game through Steam (See page 4 for details).
http://www.twcenter.net/forums/showthre ... VirtualBox
בשרשור ההוא המסקנה היא:
Okay I was able to run it on Windows XP but by using VMware Workstation not VirtualBox. I don't know why but it worked.
-
shayy
תודה על התשובה. העניין הוא שאף פעם לא התקנתי את התוכנה "Securom" במחשב שלי ואני לא יודע איפה למצוא אותה במחשב שלי (אם היא הותקנה מעצמה אולי על ידי משחק אחר או תוכנה אחרת) כדי למחוק אותה או לבטל אותה, איך עושים את זה?
בגדול, אתה ממש לא רוצה securom במחשב שלך..
מדובר בתוכנת הגנה שמותקנת באופן "שקט" עם המשחק שעושה הרבה מאד צרות ושלא ניתן להסיר אותה..
הסיבה שזה לא עובד גם בVirtualBox זה הדמיית הכוננים הבעייתית משהו של התוכנה... בVMWare ההדמייה עובדת בצורה טובה וזו לדעתי האפשרות המומלצת ביותר למשחקים המוגנים..
מדובר בתוכנת הגנה שמותקנת באופן "שקט" עם המשחק שעושה הרבה מאד צרות ושלא ניתן להסיר אותה..
הסיבה שזה לא עובד גם בVirtualBox זה הדמיית הכוננים הבעייתית משהו של התוכנה... בVMWare ההדמייה עובדת בצורה טובה וזו לדעתי האפשרות המומלצת ביותר למשחקים המוגנים..
-
shayy
שלום. וסליחה על ההמתנה. התשובות שלך מאד מאד עזרו לי תודה רבה. באמת החלפתי תוכנה ל vmware וזה עובד טוב. (ורק הצעה, אולי אפשר להכניס את זה בתור סעיף להדרכת "הפעלת משחקים ב virtualbox" (המאד מפורטת וטובה שלכם). ומי שיש לו בעייה יוכל להעזר בזה. בכל אופן תודה רבה.
תודה שחזרת לעדכן!