לשחק במשחקים כ"כ ישנים

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

חיים7

לשחק במשחקים כ"כ ישנים

שליחה על ידי חיים7 »

ברור לי שזה בסדר כי אין פה שום חוק שאוסר, לא בארץ ולא בעולם. אבל, אתם יודעים. נגיד שאני משחק עכשיו משהו ממש ישן מ 1991, ואנחנו כבר כמעט ב 2017 - זה מרגיש לי טיפה מביך, אפילו כשאני מודע לכך שזה בסדר ושזה לא משהו להתבייש בו. אבל זה כן קצת מביך. ככה מרגיש לי תוך כדי משחק. אפילו כשאני יושב לבד עם עצמי ומשחק.

גם לכם? איך התגברתם כשהייתם במצב הזה(אם בכלל)?

היה והחבר הטוב או בן משפחה הסתכל עליכם משחקים משחק ממש ישן וצחק. איך תגובתכם?
סמל אישי של משתמש
משתמש חדש
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: לשחק במשחקים כ"כ ישנים

שליחה על ידי משתמש חדש »

תראה, אני פחות או יותר מבין למה אתה מתכוון. יש אנשים שלא חושבים שלשחק משחקים ישנים זה כיף, אבל זאת לא סיבה להתבייש לשחק בהם. גם לי העירו על זה כמה פעמים, אבל מה זה משנה? כל אחד והשריטות שלו. וחוץ מזה, עד היום יש משחקים "בסגנון ישן", אפילו בטלפונים הניידים, שנחשבים לממכרים ולנמכרים ביותר בשוק (רוצה דוגמא? terraria, הוטליין מיאמי ואפילו crossy road הידוע לשמצה שמבוסס על המשחק הישן frogger). אז בקיצור, אין לך סיבה להיות מודאג. משחקים ישנים חיים לנצח!
:headbang:
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

סבתא סורגת

שליחה על ידי brother34 »

כמו עם כל תחביב שיכול לגרום ללעג - רקמה, קדרות או LARP.
או שאתה מתעלם או שאתה שורף להם את אוסף הפוגים. לא לוקחים שבויים במלחמה הזאת.
סמל אישי של משתמש
משתמש חדש
משתמש רשום
משתמש רשום

bro vs the world

שליחה על ידי משתמש חדש »

אחינו! :sad1: (עובר ללחישה) אנחנו רוצים לגרום לילד להפסיק להתבייש במה שהוא עושה, לא לגרום לו להעלות את כל העולם בלהבות.
ודרך אגב, מה זה larp?
עריכה: בדיקה קצרה בגוגל הראתה לי בדיוק מה זה...
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא