שוב מנסה - זיהוי משחק מלחמה ישן
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
שוב מנסה - זיהוי משחק מלחמה ישן
לפני שנתיים בערך שאלתי פה על זיהוי משחק מחשב ישן ולא הצלחתם לעזור לי.
מנסה את מזלי שוב.. אנסה להסביר יותר ברור
זה היה משחק מלחמה ואולי גם אסטרטגיה(לא בטוח לגבי אסטרטגיה) עם הערכת זמן של בין 2001-2004 (יכול להיות שהמשחק עצמו יצא לפני)
המשחק הוא בעצם אסטרטגיה/מלחמה לילדים, טנקים וחיילים(לא בטוח לגבי חיילים) היו מתקרבים ותוקפים כל הזמן מבנה שהיית צריך להגן עליו, והייתה יורה איתו עליהם(לא סגור על המראה שלו אם בכלל זה היה מבנה או משהו אחר) מטרת המשחק הייתה לשמור על ה"מבנה" מפני טנקים וחיילים.
אני גם זוכר שבכל פעם לפני קרב הייתה כזאת מפה אדומה עם נקודות אדומות שכל פעם היית לוחץ על אחת מהן ונכנס לקרב
המשחק היה בגרפיקה דיי עלובה(כלומר לא משהו כמו רד אלרט) והקיצור דרך שלו(כלומר מה שלוחצים עליו כדי להכנס למשחק) היה אדום.
עוד משהו אולי חשוב ששכחתי להוסיף, המשחק היה מלמעלה ולא גוף ראשון(שלא כמו רד אלרט למשל)
מנסה את מזלי שוב.. אנסה להסביר יותר ברור
זה היה משחק מלחמה ואולי גם אסטרטגיה(לא בטוח לגבי אסטרטגיה) עם הערכת זמן של בין 2001-2004 (יכול להיות שהמשחק עצמו יצא לפני)
המשחק הוא בעצם אסטרטגיה/מלחמה לילדים, טנקים וחיילים(לא בטוח לגבי חיילים) היו מתקרבים ותוקפים כל הזמן מבנה שהיית צריך להגן עליו, והייתה יורה איתו עליהם(לא סגור על המראה שלו אם בכלל זה היה מבנה או משהו אחר) מטרת המשחק הייתה לשמור על ה"מבנה" מפני טנקים וחיילים.
אני גם זוכר שבכל פעם לפני קרב הייתה כזאת מפה אדומה עם נקודות אדומות שכל פעם היית לוחץ על אחת מהן ונכנס לקרב
המשחק היה בגרפיקה דיי עלובה(כלומר לא משהו כמו רד אלרט) והקיצור דרך שלו(כלומר מה שלוחצים עליו כדי להכנס למשחק) היה אדום.
עוד משהו אולי חשוב ששכחתי להוסיף, המשחק היה מלמעלה ולא גוף ראשון(שלא כמו רד אלרט למשל)
נערך לאחרונה על ידי gabi12523 ב ג' אוקטובר 25, 2016 12:12 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Re: שוב מנסה - זיהוי משחק מלחמה ישן
התייחסות בבקשה... אני כבר שנתיים מנסה למצוא את המשחק הזה
אם אף אחד לא התייחס סימן שלאף אחד אין ניחוש.
אתה יכול לנסות לחפש את המשחק ב-mobygames (למרות שלא הצלחתי למצוא משהו שעונה על התיאור שלך).
אתה יכול לנסות לחפש את המשחק ב-mobygames (למרות שלא הצלחתי למצוא משהו שעונה על התיאור שלך).
אם לא תהיה התייחסות, איך זה התקדם? הרי אני לא יכול לנחש בעצמי. אין כזה דבר שהמשחק לא קיים לא יכול להיות ששנתיים ואין אפילו ניחוש אחד(בפורום אחר נתנו ניחוש של state of war ,אולי זה דומה מעט מבחינת גרפיקה(לא בטוח) אבל זה לא דומה בגלל שהמפה לא דומה, המפה של המשחק שלי גם אדומה וגם נמצאת על כל המסך עם נקודות לא פרודות כלומר ממשיכות ברצף עם התקדמות המשחק ואדומות) הדבר שאני זוכר הכי טוב הוא המפה כמו שתיארתי כאן, אז אולי ננסה יחד למצוא משחקים עם מפה דומה לתיאור.
שוב מלחמה
גבי, אין בעיה שאתה עדיין מנסה, אבל אי אפשר להכריח אף אחד לנסות לנחש.
באמת נשמח לעזור, אבל כנראה לא צילצל לאף אחד משהו מוכר ממה שתיארת (אצלי לפחות),
וסתם לזרוק ניחושים זה לא חוכמה - זה בדיוק כמו שתנחש לבד.
בכל מקרה, תן לזה עוד קצת זמן - אולי למישהו יהיה רעיון.
דרך אגב, למה בעצם אתה מתכוון כשאתה אומר "אסטרטגיה/מלחמה לילדים"? איך זה התבטא שזה מיועד לילדים?
באמת נשמח לעזור, אבל כנראה לא צילצל לאף אחד משהו מוכר ממה שתיארת (אצלי לפחות),
וסתם לזרוק ניחושים זה לא חוכמה - זה בדיוק כמו שתנחש לבד.
בכל מקרה, תן לזה עוד קצת זמן - אולי למישהו יהיה רעיון.
דרך אגב, למה בעצם אתה מתכוון כשאתה אומר "אסטרטגיה/מלחמה לילדים"? איך זה התבטא שזה מיועד לילדים?
-
אורח
נסה להביט בתוצאות שכאן בגוגל תמונות, אולי אחת התמונות תראה לך מוכרת ומשם יהיה לנו יותר קל
https://www.google.co.il/search?q=game+ ... 00&bih=805
https://www.google.co.il/search?q=game+ ... 00&bih=805
עיינתי בתמונות עד הסוף וגם החלפתי את אותיות החיפוש, ושום דבר שם לא דומה.
ובקשר לזה שהזכרתי לילדים הכוונה שבמשחק לא הייתה אלימות חריגה כמו שיש למשל ברד אלרט(כלומר דם או משהו בסגנון) לא יותר מזה.
ניתן לזה חודש, אם לא יענו נקפיץ שוב.
ובקשר לזה שהזכרתי לילדים הכוונה שבמשחק לא הייתה אלימות חריגה כמו שיש למשל ברד אלרט(כלומר דם או משהו בסגנון) לא יותר מזה.
ניתן לזה חודש, אם לא יענו נקפיץ שוב.
אני מאמין שעשרת הקבועים של הפורום ראו את ההודעה. זה לא שיש פה כזו תנועה של גולשים שיעזור להקפיץ כל חודש. אם לא יודעים, אז לא.
נסה לשאול במקום בפורומים של Vogons.
אגב, התיאור שנתת הוא תיאור מאוד כללי של משחק tower defense, מלבד הפרט הקונקרטי של מפה אדומה. אני בספק אם מישהו יכול לזהות את המשחק רק על סמך זה. קח גם בחשבון שיכול להיות שאתה לא זוכר נכון.
אגב, התיאור שנתת הוא תיאור מאוד כללי של משחק tower defense, מלבד הפרט הקונקרטי של מפה אדומה. אני בספק אם מישהו יכול לזהות את המשחק רק על סמך זה. קח גם בחשבון שיכול להיות שאתה לא זוכר נכון.
אני מניח שזה מקביל לפורום הזה רק באנגלית, אבל הבעיה היא שהאנגלית שלי לא ברמה גבוהה(בלשון המעטה). לכן אשמח אם תוכל לעזור לי בפרטי או פה באיזה פורום ספציפי שם לפתוח את האשכול, אנסה לתרגם לבד עם גוגל את מה שרשמתי פה.Octarine כתב:אני מאמין שעשרת הקבועים של הפורום ראו את ההודעה. זה לא שיש פה כזו תנועה של גולשים שיעזור להקפיץ כל חודש. אם לא יודעים, אז לא.
ממעבר על הפורומים שם, אני לא מוצא שיש מקום ספציפי לתיאורי משחק. אז נראה לי שכדאי לפרסם את ההודעה בפורום Windows הכללי.
אם אתה רוצה תרגום זריז לאנגלית של ההודעה הראשונה שלך:
הממ... אני חייב להודות שאני לא ממש מבין למה אתה מתכוון ב:
Dune 2 למשל הוא top-down, נקודת המבט היא ישירות מלמעלה לכן כל המבנים והיחידות נראים שטוחים.

Red Alert הוא יותר איזומטרי, יש הסטה מסויימת של נקודת המבט כדי לתת למבנים יותר נפח.

אם אתה רוצה תרגום זריז לאנגלית של ההודעה הראשונה שלך:
I'm trying to find a strategy / tower defense game that came out sometime around 2001-2004 (or possibly a little before that).
In the game tanks and soldiers would attack a certain structure which you used to shoot back at them, and your goal was to defend the structure.
Before each battle there was a red map with red dots, you had to click on the dot to enter the new stage.
The game was played from a top-down perspective.
The Windows shortcut for the game was also red.
גם Red Alert לא בגוף ראשון, הוא משחק במבט איזומטרי.gabi12523 כתב:המשחק היה מלמעלה ולא גוף ראשון (שלא כמו רד אלרט למשל)
Dune 2 למשל הוא top-down, נקודת המבט היא ישירות מלמעלה לכן כל המבנים והיחידות נראים שטוחים.

Red Alert הוא יותר איזומטרי, יש הסטה מסויימת של נקודת המבט כדי לתת למבנים יותר נפח.