זיהוי משחק עם יצורים כתומים, יש המון פרטים בפנים !

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

BioLogiCaL

זיהוי משחק עם יצורים כתומים, יש המון פרטים בפנים !

שליחה על ידי BioLogiCaL »

אני זקוק לעזרה שלכם במציאת משחק שמאוד אהבתי בתור ילד.
מדובר במשחק מסוג ה"בילוש" או "חשיבה", בו אתה מסתכל על המשחק מלמעלה ומתפעל את הכל בעזרת העכבר או קיצורי מקשים במקלדת. סגנון Commandos אבל שונה לגמרי.
במשחק, אני הייתי בעצם סוג של יצור בצבע כתום, יצור מג'לי או סליים, איך שתעדיפו לקרוא לזה, שכאשר הוא מת הוא היה "נמס" כמו ג'לי בעצם.
במשחק היה צריך למצוא אבן ולקחת אותה לנקודת הסיום של אותה המפה. בדרך היו אויבים, שהם בעצם עוד יצורים כמוך רק בצבעים אחרים, אדום, ירוק, סגול ועוד.
היו כל מיני חפצים במשחק כמו חרב או נבוט שיכלת להשתמש בהם כדי להילחם, או חפצים אחרים כמו קופסת משחק שעושה רעש כדי להסיח את דעתם של האויבים שלך. זה היה משחק תפקידים, בו אתה בעצם שולט על כמה יצורים וצריך לפתור את המפה ולקחת את האבן לסוף. היית צריך לחשוב איזה חפצים לקחת ולתת לכל אחד מהיצורים שלך על מנת להתקדם נכון. עוד משהו שאני זוכר זה שהיו למשל מכשולים כמו אבן גדולה מתגלגלת או לבנים קשות בצבעים מסויימים שאפשר לשבור רק בדרכים מסויימים.
בקצרה - משחק עם יצורים כתומים. ממש כמו בסגנון של Commandos, בו אתה שולט על כמה שחקנים וצריך לפתור את המפה.
בבקשה קראו את כל האשכול, אולי כל פרט קטן שציינתי יוכל לעזור לכם במציאת השם. אני יודע בוודאות איך המשחק נראה ואיך הכל פועל בו, אבל רק השם חסר לי וזה בעצם הכל! אני אוכל לזהות את המשחק בקלות אם אראה תמונה שלו או את השם שלו. אני יודע הכל על המשחק עצמו חוץ מהשם וזה מה שהכי מתסכל.. חיפשתי שעות ולא מצאתי כלום.

פתחתי פעם אשכול בfxp על המשחק ומישהו העלה תמונה שלו וישר הבנתי שזה המשחק, אבל אני לא מוצא את האשכול וחיפשתי כבר בצורה הכי עמוקה שאפשר..
BioLogiCaL

Re: זיהוי משחק עם יצורים כתומים, יש המון פרטים בפנים !

שליחה על ידי BioLogiCaL »

מצאתי את המשחק לבדי, שמו הוא Gruntz.
סמל אישי של משתמש
משתמש חדש
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: זיהוי משחק עם יצורים כתומים, יש המון פרטים בפנים !

שליחה על ידי משתמש חדש »

Octarine כתב:
גורדי כתב:תודה שחזרת לדווח.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא