Dosbox SVN PC Speaker

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

Dosbox SVN PC Speaker

שליחה על ידי dj_anubis »

לפני כמה שנים היה פה פוסט שדיבר על ההשוואה בין האמלוציה של ה - PC SPAKER של DOSBOX לבין DOSBOX SVN

אני בזמנו הייתי בטוח שבגרסה המקורית של דוסבוקס אכן עושה אמולציה מדויקת...אכן טעיתי

הגרסה של SVN עושה אמולציה הרבה יותר טובה מבחינת PC SPEAKER לדעתי מדויקת לחלוטין ברוב הגדול של המשחקים

קשה להסביר מה בדיוק ההבדל, אבל יש שם איזשהו חספוס או לכלוך שעושה את הסאונד לאחר לגמרי, מעבר לזה הסאונד בדוסבוקס הרגיל פשוט נשמע חנוק, לעומת SVN

דוגמא מצוינת לכך היא BUBBLE BOBBLE, במיוחד ברגע שנפסלים, יש הבדל בסאונד ללא ספק, וגם בכללי הסאונד ב - SVN נשמע הרבה יותר טוב

בנוגע לאמולציה של CGA גם כן זה נראה יותר טוב, קשה לי להצביע מה בדיוק אבל משהו שם נראה טוב יותר, יתכן שזה הבדלים מזעריים ברזולוציה או משהו אחר...

בקיצור הגרסה הזאת פשוט מצוינת

אבל
לא הכל עובד כמו שצריך, יכול מאוד להיות שבעתיד הקרוב אני אעלה לפה את רשימת המשחקים שהיו להם בעיות תאימות כאלה ואחרות עם פירוט הבעיות, אבל אחד המשחקים האלה הוא
THE SIMPSONS - BART VS THE SPACE MUTANTS

אם מפעילים אותו ב - SVN יש צליל ב - HIGH FREQUENCY שפשוט לא מפסיק, גם אם נפסלתם לקחתם פסילה משתמשים ב - SPRAY הצליל המעצבן הזה פשוט לא מפסיק
ב - DOSBOX הרגיל זה לא קורה (אבל שם הסאונד פחות אותנטי)

רציתי לבקש מאלה שיש להם את SVN היו מנסים להפעיל את המשחק הזה, ומעדכנים אם הם נתקלו בבעיה דומה...ואם לא אם הם יוכלו לפרסם את הקובץ CONF כדי שאני אראה אם ואיפה טעיתי...
סמל אישי של משתמש
NightShade
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: Dosbox SVN PC Speaker

שליחה על ידי NightShade »

על איזה בילד אתה מדבר באופן ספציפי? לפי מה שאני מבין SVN Builds הם פשוט שינויים שאנשים עושים ל-Dosbox בין גרסאות רשמיות.
יש פה רשימה של בילדים SVN מוכרים - https://www.dosbox.com/wiki/SVN_Builds
rzil
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי rzil »

כמעט בטוח שהכוונה ל־DOSBox SVN Daum

מעניין! האם ידוע על הבדלי צליל מול DOSBox-x?
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

אכן מדובר על DAUM
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא