מיני משחק מבוך עם רובוט ירוק

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש
משתמש רשום
משתמש רשום

מיני משחק מבוך עם רובוט ירוק

שליחה על ידי משתמש חדש »

היי חבר'ה. לצערי זה עומד להיות עוד אחד מ"המשחקים-הביזאריים-שרק-משתמש-חדש-מכיר", אבל אנסה בכל זאת: הדמות הראשית במשחק היא רובוט ירוק בצורת גליל בעל ידיים עם צבתות וגלגלים במקום רגליים שנוסע במבוך. לא זוכר מה עוד הוא עשה שם חוץ מלנסוע. הוא משוחק במבט מלמעלה. המשחק הזה היה built in בתוך הוינדוס 95 שהיה לי (ז"ל), יחד עם עוד משחקונים רבים אחרים. במסך הפתיחה אני זוכר שהוצגה מעין תמונה של הרובוט בגרפיקת תלת מימד ירודה. זה הכל בערך :wink: .
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: מיני משחק מבוך עם רובוט ירוק

שליחה על ידי dj_anubis »

אולי זה? MEGATRON
http://www.mobygames.com/game/dos/megat ... creenshots

דרך אגב גם אני בזמנו חיפשתי את המשחק רובוטים שפרסמתי כאן, אז אם זה זה לא רק אתה מכיר אותו
סמל אישי של משתמש
משתמש חדש
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי משתמש חדש »

לא, זה לא המשחק....
כתבתי שהוא במבט מלמעלה (יעני top down, כמו gta הראשון), והמשחק הזה לא. תודה בכל זאת!
אורח

שליחה על ידי אורח »

אולי אתה מתבלבל עם דיגר? דחפור שחופר תעלות ונוסע בהן ובורח מחייזרים, על הדרך הוא אוסף יהלומים ויכול גם להפיל שקי כסף ולאסוף אחר כך את המטבעות מהשק שנקרע.
סמל אישי של משתמש
משתמש חדש
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי משתמש חדש »

אורח כתב:אולי אתה מתבלבל עם דיגר? דחפור שחופר תעלות ונוסע בהן ובורח מחייזרים, על הדרך הוא אוסף יהלומים ויכול גם להפיל שקי כסף ולאסוף אחר כך את המטבעות מהשק שנקרע.
לא. אבל גם דיגר היה לי במחשב, רק לא עם דחפור אלא עם מין יצור צהוב ומוזר. סתם רציתי לשתף אתכם בזה...
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא