משחק מחשב לזיהוי
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
ששי
משחק מחשב לזיהוי
אז... מחפשת משחק מחשב ישן, לא זוכרת אם ישראלי או לא אבל היה בעברית.. במשחק היו גמדים או טרולים שהיה להם כדור בדולח והם יכלו להסתכל בו.. לא זוכרת מה עוד הם עשו, אבל הוא היה ממש כיף!
Re: משחק מחשב לזיהוי
איך את זוכרת שהוא היה ממש כיף אם את לא זוכרת מה היה במשחק?
משחק הזיהוי
או במילים אחרות,
כל האומר דבר בשם אומרו וכו'Octarine כתב:תבנית
תודה אחינו. אני משתדל לגוון מדי פעם.
גיוון תבניות
ברור, אני יודע. הבעיה שאלה ששואלים כל פעם לא מכירים את המקור.
סתם פתאום אני זורק - מישהו קרא את הספר "זיהוי תבניות" (ויליאם גיבסון)?
סתם פתאום אני זורק - מישהו קרא את הספר "זיהוי תבניות" (ויליאם גיבסון)?
- NightShade
- משתמש רשום

משחק בעברית שיש בו כדור בדולח נשמע כמו "האורגים" (Loom).ששי כתב:אז... מחפשת משחק מחשב ישן, לא זוכרת אם ישראלי או לא אבל היה בעברית.. במשחק היו גמדים או טרולים שהיה להם כדור בדולח והם יכלו להסתכל בו.. לא זוכרת מה עוד הם עשו, אבל הוא היה ממש כיף!
http://www.old-games.org/games/loomh
באותה מידה אפשר להגיד שמשחק בעברית שיש בו גמדים הוא הגמדים מלמדים.
כדור הבדולח (או הכדורים, אם תרצה) הוא חלק מאוד זניח באורגים, וגם אין שם גמדים או טרולים.
כדור הבדולח (או הכדורים, אם תרצה) הוא חלק מאוד זניח באורגים, וגם אין שם גמדים או טרולים.
Objection! נראה לי טבעי לחלוטין, לא?Octarine כתב:איך את זוכרת שהוא היה ממש כיף אם את לא זוכרת מה היה במשחק?
גם ציאניד זה טבעי.
ואפילו אם נקבל את האובג'קשן שלך, במובי אין קטגוריה של "משחקים כיפיים". גם בויקיפדיה לא. אז אני לא יודע מאיפה להתחיל לחפש.
ואפילו אם נקבל את האובג'קשן שלך, במובי אין קטגוריה של "משחקים כיפיים". גם בויקיפדיה לא. אז אני לא יודע מאיפה להתחיל לחפש.
כן, זה נכון.
כיף להזכר
אולי ביום ההוא, כשנסיים את סאגת הקטגוריות שלנוOctarine כתב:ואפילו אם נקבל את האובג'קשן שלך, במובי אין קטגוריה של "משחקים כיפיים". גם בויקיפדיה לא. אז אני לא יודע מאיפה להתחיל לחפש.