דף 1 מתוך 1

מחפש משחק ממבט ראשון, כנראה היה יריות אבל לא זוכר בדיוק

נשלח: ב' יולי 18, 2016 2:25 pm
על ידי אייל ב
אהלן,

אין לי שום זכר לשם המשחק אבל אני זוכר איך הוא נראה. בעיקרון זה היה מגוף ראשון בדומה לדום, אבל גרפיקה שונה לגמרי. המשחק מתחיל בתוך מבצר כזה, עם קירות כסופים וכדור קוצים כתום בתחילת המשחק. בנקודת ההתחלה כפי שזכור לי, ניתן להסתובב לאחור ולראות עמודים כאלה, כמו מין סורגים. כמתקרבים לסורגים, או כנראה אפילו בתחילת המשחק עצמו, מופיע כתב בשפה אחרת, עד כמה שזכור לי גרמנית(או שפה אחרת, אבל בכל מקרה זה כנראה לא היה אנגלית), על המסך. לא זוכר מה היה כתוב.

אשמח לקבל עזרה במציאת המשחק הזה. עד כמה שזה פחות דחוף לי, הזיכרונות מהילדות לוקחים אותי חזרה אליו וזה ייגע בי במקום מסוים בלב אם אצליח למצוא אותו.

תודה.

Re: מחפש משחק ממבט ראשון, כנראה היה יריות אבל לא זוכר בדיוק

נשלח: ב' יולי 18, 2016 7:17 pm
על ידי אייל ב
אז אף אחד לא מכיר?

Re: מחפש משחק ממבט ראשון, כנראה היה יריות אבל לא זוכר בדיוק

נשלח: ב' יולי 18, 2016 8:17 pm
על ידי rzil
כנראה heretic בגלל הכדור הכתום

Re: מחפש משחק ממבט ראשון, כנראה היה יריות אבל לא זוכר בדיוק

נשלח: ב' יולי 18, 2016 10:58 pm
על ידי אייל ב
rzil כתב:כנראה heretic בגלל הכדור הכתום
לא זה ממש לא הרטיק, אני מכיר את הרטיק ויש דימיון ביניהם, אבל המשחק שאני מדבר עליו היה כדור כתום בתחילת השלב, עם קוצים. זוהר כזה.

היה מבט ראשון ויכול להיות שהיה יריות אבל לא בהכרח. גם כן המבט ראשון היה נוטה יותר לכיוון הרצפה, כלומר השחקן כאילו נמוך יותר משאר המפלצות והדברים שנותן תחושה נחותה יותר. וכפי שציינתי, היו סורגים בתחילת המשחק(ממול השחקן או מאחוריו, לא זוכר בדיוק), וכתב בשפה כלשהי על פני המסך בתחילת המשחק.