משחק פלטפורמה

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Klabi

משחק פלטפורמה

שליחה על ידי Klabi »

אני מחפש משחק של לוחם שהתקדם בזמן וכל פעם אסף נשקים שמתאימים לתקופה שבה הוא היה נמצא.
אני זוכר את זה כמשחק פלטפורמה אבל אולי אני טועה,
שיחקתי במשחק הזה במחשב אבל אולי זה היה עם אמולטור.
לפי מיטב זכרוני זה היה משחק "קטן" ולא של חברה מוכרת.
תודה
Klabi

Re: משחק פלטפורמה

שליחה על ידי Klabi »

באופן מצחיק אחרי הרבה זמן שלא מצאתי את המשחק, בתשובה למשחק אחר בפוסט אחר נראה לי שענו לי.
time commando.
תודה!
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

לא יודע אם הייתי קורא ל-Adline חברה לא מוכרת שעשתה משחקים קטנים :|
בכל מקרה, תהנה. אני יכול לספר שכילד היה לי את הדמו עם שני השלבים הראשונים, וממש רציתי לשחק במשחק המלא. ואז לפני כמה שנים קניתי אותו ב-GOG והוא התגלה כבינוני ומאכזב למדי.
סמל אישי של משתמש
משתמש חדש
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי משתמש חדש »

Octarine כתב:הוא התגלה כבינוני ומאכזב למדי.
בינוני?? מאכזב למדי??!! אדוני, time commando הוא אחד המשחקים האהובים עליי ביותר וממשחקי הפעולה הטובים של שנות התשעים, ואם יתרמו את המשחק לאתר אהיה המאושר באדם.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

קודם כל, הוא נמכר ב-GOG ב-$6. לך קנה אותו ותהיה מאושר (ואם אין לך, וזה הדבר היחיד שמפריד בינך לבין האושר, אני מוכן לתרום $6 בשביל זה).

וכן, הוא משחק מכות בינוני בהחלט. button mashing ללא חידוש, גיוון או מחשבה, וגם הגרפיקה החדשנית לזמנה התיישנה מאוד והיום סתם נראית מגוחכת.
משחק הפעולה הטוב ביותר של הניינטיז הוא ללא ספק או ויכוח Crusader: No Remorse - שאגב גם מוצע למכירה ב-GOG ב-$6.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

בתור ילד נהניתי ממנו והוא זכור לי כמשחק טוב בסה"כ. אבל נראה לי הוא רחוק מלהיות אחד ממשחקי הפעולה הטובים של שנות ה-90.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא