משחק תלת מימדי בגוף שלישי שרץ דרך ms-dos. בתחילת המשחק ניתן לבחור בין "אשת הגונגל שלבושה כמו זינה או טרזן והדמות השנייה היא ליצן סגול כזה נדמה לי שמה שמיוחד בו הוא שבמקום לירות הוא יכל לבצע גלגלון על האוייבים ובכך להרוג אותם.
בשלב הראשון עליך לאסוף מפתחות ולהחליק על גבי אבנים חומות וצוקים, לקפוץ על עפיפונים/ציפורים ולהכנס לתוך גולגולת דרך הפה שלה, כשלאחר מכן השן נופלת וחוסמת לך את היציאה. יכולת אחרי זה לחזור ולהסתובב בלסת כדי לאסוף יהלומים ודברים כאלה. בשלב היו פזורים צמחים פרחים טורפים בצבע ורוד סגול שהיו נושכים אותך אם היית מתקרב.
בשלב השני היית צריך לרוץ במעלה מגדל המדרגות של מגדל עגול, בו גם גרם המדרגות עגול. אתה מטפס והורג יצורים כדוריים סגולים באמצעות יריות זוהרות בצבעי צהוב סגול. בדרך למעלה אתה חולף על פני חלון סגור ובמעלה המגדל המדרגות חסומות בידי קרש שפיצים שברגע שאתה מתקרב אליו מתחיל להחליק מטה על גבי המדרגות. אתה רץ למטה מהר עד שאתה מגיע לחלון שהפעם פתוח, וכשאתה נכנס אליו אתה מגיע לגג המגדל, שם יש עוד צמחים טורפים.
את המשחק מצאנו במקרה בתפריט התחל על גבי הפנטיום 3 שלנו (אם אני לא טועה). זה משחק מאוד מיוחד וכל עזרה תתקבל בברכה. אם אזכר בעוד פרטים אוסיף אותם. למשל בתחילת המשחק יכולת להשתמש בקוד במקום שנראה כמו משחק טריוויה (כמו בסרט הרקולס כשהמכשפות אצל הדס חותכות את החוט ורואים את הרוח של אישה שבדיוק מתה ואז לוח לבן של מספרים סופר אותה) ובכך בעצם לקפוץ ישירות לשלב השני.
לסיכום:
אישה שנלחמת בצמחים טורפים, אוספת מפתחות, נכנסת לגולגולת שבה השן נופלת, בשלב השני עולה במגדל ובורחת ממיטת מסמרים עד לחלון באמצע המגדל ואז נלחמת בצריח בצמחים טורפים בעלי פרח ורוד/סגול.
תתאמצו להיזכר גם, בטוח מישהו יודע על מה אני מדבר. זה לא היה משחק אלמוני, הוא מושקע מדי.
"אשת הג'ונגל" - לפחות ככה אני ואחי קראנו לו.
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: "אשת הג'ונגל" - לפחות ככה אני ואחי קראנו לו.
אומייגד!! תגיד איך עלית על זה? הייתי בטוח ששאף אחד לא מכיר את המשחק הזה! אתה מכיר אותו אישית? וואי אני חייב שתגיד לי איך הצלחת לזהות לי אותו!! איזה כיף לדעת שזיכרון מהעבר חוזר אליך D:
ובכלל מדהים שזה לקח רק שבע דקות! בינתיים שיחקתי במשחק ישן של סנופי ולפני זה ניסיתי את פוקימון גו P: , לכן לקח לי זמן לראות.
ובכלל מדהים שזה לקח רק שבע דקות! בינתיים שיחקתי במשחק ישן של סנופי ולפני זה ניסיתי את פוקימון גו P: , לכן לקח לי זמן לראות.
אתה יודע, שלום-שלום...xp15 כתב:אתה מכיר אותו אישית?
זה סתם יצא במקרה שבדקתי את הפורום בדיוק אחרי שפרסמת.xp15 כתב:ובכלל מדהים שזה לקח רק שבע דקות!
בכל מקרה, שמחתי לעזור ותהנה מהמשחק.
עזרת המון תודה. אחרי זה צפיתי בהרבה סרטוני ושיחזרתי זיכרונות כמו הפסל שאפשר להפיל בהתחלה. ומסתבר שבמגדל כלל לא היו מדרגות והזכרון שלי לא היה מושלם. אני מרגיש שסגרתי מעגל בחיים 3: