היי
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
היי
אני מאוד אבל מאוד אהבתי את המשחק שיש חזירים נגד ארנבים כמו בצבא שאתה החזירים ואתה קונה טנקים ונשק ודלק ואז אחר כך עם כול המשאיות עם המשינג גאן ועם הטנקים נלחמים נגד הארנבים שגם להם יש את טנקים זה היה לי מאוד כיף אבל שכחתי איך קוראים לו.
Re: היי
מדובר על משחק אונליין? כזה ששוחק בתוך הדפדפן?
לא אבא שלי הוריד אותו פעם לפני הרבה זמן סביבות 2005-2006 רק שתדע אני בן 16.זה משחק איכותי ולא און ליין זה משחק single player.
אבא שלי נזכר איך קוראים למשחק,קורראים לו swine ובשביל למצוא אותו צריכים לכתוב swine game וזה משחק ישן אתם יכולים לעשות הורדה מהאתר שפה שיהיה לי יותר נוח להוריד? swine game
ועוד משהו המשחק הזה הוא משנת 2001 אז אתם יכולים לשים אותו באתר שלכם
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Single Player זה מאפיין משחקיות. זה קיים ברוב המשחקים שניתן לשחק און ליין.
אז אתה מדבר על S.W.I.N.E.
משחק כזה לא יתווסף לאתר הראשי. לכל היותר הוא יתווסף לקטגוריית שיתוף הקבצים וגם את זה אני לא יכול להבטיח. בכל מקרה, העלאה של משחקים לשם לא נעשית כדי שיהיה לך יותר נוח, אלא כדי לשמר משחקים חשובים ולהפוך אותם לזמינים יותר עבור כולם. וזה משהו שכל מי שגולש כאן יכול לעזור בו, גם אתה (אם תמצא גרסה טובה ובדוקה של המשחק, תוכל להעלות אותה לשרת אכסון קבצים ולקשר כאן מהפורום).
אז אתה מדבר על S.W.I.N.E.
משחק כזה לא יתווסף לאתר הראשי. לכל היותר הוא יתווסף לקטגוריית שיתוף הקבצים וגם את זה אני לא יכול להבטיח. בכל מקרה, העלאה של משחקים לשם לא נעשית כדי שיהיה לך יותר נוח, אלא כדי לשמר משחקים חשובים ולהפוך אותם לזמינים יותר עבור כולם. וזה משהו שכל מי שגולש כאן יכול לעזור בו, גם אתה (אם תמצא גרסה טובה ובדוקה של המשחק, תוכל להעלות אותה לשרת אכסון קבצים ולקשר כאן מהפורום).
לא ידעתי וגם העלאת הקבצים זה נראה מסובך אז פשוט מאוד אני יכול להביא לך את הקובץ עם המשחק אליך דרך סקייפ או משהו ואז אתה תעלה את המשחק לקבצים?
תשלום לפי שעה
שלום Dark, לא סביר שסבא ירצה להתעסק בשבילך בהעלאת המשחק, ולקחת לך את הקרדיט.
בכל מקרה, אם כבר יש לך את הקובץ של המשחק, למה אתה צריך להעלות אותו לכאן?
כי אם זה למען אחרים שיהיה להם זמין - כמו שאמר ההוא - יהיה באמת נחמד אם תעלה את זה ותכתוב כמה מילים על המשחק מהכרותך האישית - נשמע שאתה אוהב את המשחק.
פשוט תבחר איזה שרת (חפש בגוגל אפילו בעברית "העלאת קבצים") ותעלה את זה לשם. ממש כמו לשלוח למישהו.
בכל מקרה, אם כבר יש לך את הקובץ של המשחק, למה אתה צריך להעלות אותו לכאן?
כי אם זה למען אחרים שיהיה להם זמין - כמו שאמר ההוא - יהיה באמת נחמד אם תעלה את זה ותכתוב כמה מילים על המשחק מהכרותך האישית - נשמע שאתה אוהב את המשחק.
פשוט תבחר איזה שרת (חפש בגוגל אפילו בעברית "העלאת קבצים") ותעלה את זה לשם. ממש כמו לשלוח למישהו.