simon the sorcerer

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

darklores
משתמש רשום
משתמש רשום

simon the sorcerer

שליחה על ידי darklores »

היי,

אני הורדתי באתר שלכם את המשחק אבל הוא ביב בלי קול אז אני ביקשתי ממכם פעם אחת אבל נאבד לי הקובץ של המשחק עם הקול באנגלית אז אפשר שתשיגו לי עוד הפעם את הקובץ של Simon the sorcerer עם קול

עמכם סליחה,רן :lol:
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

Re: simon the sorcerer

שליחה על ידי Octarine »

פה זו הגרסה המדובבת או לא?
http://www.old-games.org/share.php?game=13122
darklores
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי darklores »

אני רוצה באנגלית מלאה העברית מאוד הורס את הבדיחות ואת המשחק אז לא בא לי
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אפשר לקנות את המשחק המלא באנגלית במחיר מצחיק ב-GOG... :-)
darklores
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי darklores »

אבל פעם אחת אתם נתתם לי את המשחק באנגלית ועוד משהו אני לא רוצה לקנות בgog כי מה אני השלם משהו אחד וזהו זה סתם כי יש לי כבר steam ורוב הדברים שיש בgog יש בsteam אז אין לזה טעם,וגם אתם פעם אחת נתתם לי את הגירסא באנגלית.
darklores
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי darklores »

אני לא רוצה לקנות בgog כי רוב המשחקים שיש שם יש בsteam אז אין טעם שאני אקנה שם משחק אחד אין לזה כל כך טעם ועוד משהו לפני כמה זמן ביקשתי את המשחק ונתתי לי אותו בגרסא באנגלית המלא אפשר עוד הפעם?
סמל אישי של משתמש
Ingsoc
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי Ingsoc »

darklores כתב:אני לא רוצה לקנות בgog כי רוב המשחקים שיש שם יש בsteam אז אין טעם שאני אקנה שם משחק אחד אין לזה כל כך טעם ועוד משהו לפני כמה זמן ביקשתי את המשחק ונתתי לי אותו בגרסא באנגלית המלא אפשר עוד הפעם?
את סיימון 2 אין בסטים עד כמה שאני יודע, ואני לא מבין מה הבעיה לקנות בגוג, אתה קונה, מוריד, מתקין ואז אתה יכול לשכוח מהחשבון שלך (אם אתה רוצה).

אבל בכל מקרה... תנסה להוריד את גרסת הפלופי האנגלית שלנו, את הגרסה העברית עם הדיבוב האנגלי ותריץ את הראשון דרך ScummVM כשאתה מעתיק את קובץ האודיו (שמכיל את הדיבוב, אאל"ט זה קובץ ה-VOC) לספרייה של גרסת הפלופי ותבדוק אם סקאם יזהה אותו ויריץ את המשחק עם דיבוב.

עריכה: לפי הפורום של המשחק בגוג, המשחק הראשון לא מכיל כתוביות - אתה יכול לבחור להתקין את הגרסה המדובבת או את הפלופי אבל בראשונה אין כתוביות ובשנייה אין דיבוב.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אני לא מבין אם אתה מדבר ברצינות. קשת קשה להבין אותך בלי כתיבה עם סימני פיסוק נורמליים.
בכל מקרה:
1. לא עולה כסף לפתוח חשבון ב-GOG, וכל מה שזה דורש ממך זה כתובת דוא"ל.
2. מה שאתה מוריד ברכישה מ-GOG אתה יכול להפעיל על המחשב בלי קשר ל-GOG. כל מה שיש שם זו התקנה מלאה של תוכן נקי מ-DRM. אין איזו מערכת שאתה צריך בשביל להריץ משחקים שמקורם מ-GOG (בניגוד ל-Steam), כך שלקנות מ-GOG זה לא להתחייב לעוד מפלצת שמחזיקה את המפתחות לתוכן שאתה רוכש.

במילים אחרות, אין שום בסיס לנימוק שלך שאין טעם לקנות משהו מ-GOG מכיוון שבדרך כלל אתה רוכש מה שאתה רוצה מ-Steam.

אבל זה לא שחשוב לי שתרכוש את המשחק מ-GOG. כנראה תוכל להוריד גרסה אנגלית מדובבת מכאן (לא בדקתי). אגב, גם בגרסה המדובבת העברית, הדיבוב הוא עדיין בשפה האנגלית, אז אתה עדיין יכול להנות מהבדיחות המקוריות אם תקשיב למה שהם אומרים ותנסה להתעלם מהכיתוב.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא