מציאת שתי משחקים מפעם

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Eden_Mor

מציאת שתי משחקים מפעם

שליחה על ידי Eden_Mor »

אהלן,
אני מחפש כבר איזה שנה שתי משחקים:
1) משחק רשת שבו אתה בעצם שחקן שיכול לעלות ברמות, כל פעם אתה בוחר סוג של כלי רכב ונכנס למשחק שבו מחולקים לשתי קבוצות, המשחק עובר בתורות ולכל אחד מגיע התור שלו והמטרה להרוג את כל הקבוצה השניה, בין כלי הרכב אני זוכר שיש רכב שיורה בומארנג ועוד כל מיני כאלה, בנסוף זכור לי שיש רוח שמשפיעה על התזוזה והמכה.
מקווה שתמצאו לי אותו, המשחק הוא משחק רשת רב משתתפי נניח כמו maplestory רק בסגנון שונה.
2) משחק שבו אתה אם אני לא טועה צפרדע או משהו בסגנון, אתה כל פעם עובר בין מסכים בתזוזה ימינה או שמאלה ונכנס ליערות ששם אתה נלחם בזאבים, אתה עולה רמות ויכול לשפר את הקסמים ואת הכח שלך, המשחק הזה הוא לא רב משתתפים אלא משחק רגיל באינטרנט.
תודה רבה! והלוואי שתצליחו לעזור לי למה אני משתגע פה!! :blackeye:
סמל אישי של משתמש
הטופיק
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: מציאת שתי משחקים מפעם

שליחה על ידי הטופיק »

לגבי הראשון, הדבר היחיד שעולה לי לראש זה החידוש ל-scorched:
http://www.scorched3d.co.uk/

בכל מקרה, נשמח לעוד פרטים בתבנית הזו
אורח

שליחה על ידי אורח »

הטופיק כתב:לגבי הראשון, הדבר היחיד שעולה לי לראש זה החידוש ל-scorched:
http://www.scorched3d.co.uk/

בכל מקרה, נשמח לעוד פרטים בתבנית הזו
לא זה לא זה..
זה לא משחק גדול, זה יותר משחק בסגנון של worms וגם דומה בגרפיקה שלו.
shlomish3

שליחה על ידי shlomish3 »

Eden_Mor כתב:אהלן,
אני מחפש כבר איזה שנה שתי משחקים:
1) משחק רשת שבו אתה בעצם שחקן שיכול לעלות ברמות, כל פעם אתה בוחר סוג של כלי רכב ונכנס למשחק שבו מחולקים לשתי קבוצות, המשחק עובר בתורות ולכל אחד מגיע התור שלו והמטרה להרוג את כל הקבוצה השניה, בין כלי הרכב אני זוכר שיש רכב שיורה בומארנג ועוד כל מיני כאלה, בנסוף זכור לי שיש רוח שמשפיעה על התזוזה והמכה.
מקווה שתמצאו לי אותו, המשחק הוא משחק רשת רב משתתפי נניח כמו maplestory רק בסגנון שונה.
2) משחק שבו אתה אם אני לא טועה צפרדע או משהו בסגנון, אתה כל פעם עובר בין מסכים בתזוזה ימינה או שמאלה ונכנס ליערות ששם אתה נלחם בזאבים, אתה עולה רמות ויכול לשפר את הקסמים ואת הכח שלך, המשחק הזה הוא לא רב משתתפים אלא משחק רגיל באינטרנט.
תודה רבה! והלוואי שתצליחו לעזור לי למה אני משתגע פה!! :blackeye:
1)הראשון זה Gunbound של softnyx
תמונה

אם אני לא טועה, יצאו גרסאות חדשות למשחק.

השני לא זוכר :/
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא