תמיכה טכנית
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
עמית מ
תמיכה טכנית
שלום לכולם,
לאחרונה נתקפתי בהתקף נוסטלגיה די קטלני למשחק האהוב עלי מאז שהייתי ילדה והוא איך לא Tony And Friends In Kellogg's Land
הורדתי אותו בהתרגשות שיא אך לצערי המחשב פשוט לא קולט אותו גם כשאני משתמשת בdosbox
בבקשה תגידו לי שיש פתרון ואני אצליח לשחק במשחק הזה
הכי רחוק שהמשחק מגיע זה להתקע על המסך של הפרסומת בהתחלה .
אני ממש אשמח אם מישהו יצליח לעזור לי!!
תודה
לאחרונה נתקפתי בהתקף נוסטלגיה די קטלני למשחק האהוב עלי מאז שהייתי ילדה והוא איך לא Tony And Friends In Kellogg's Land
הורדתי אותו בהתרגשות שיא אך לצערי המחשב פשוט לא קולט אותו גם כשאני משתמשת בdosbox
בבקשה תגידו לי שיש פתרון ואני אצליח לשחק במשחק הזה
הכי רחוק שהמשחק מגיע זה להתקע על המסך של הפרסומת בהתחלה .
אני ממש אשמח אם מישהו יצליח לעזור לי!!
תודה
Re: תמיכה טכנית
איך את מפעילה את המשחק? ההורדה מהאתר מגיעה עם דוסבוקס מקונפג כדי להפעיל אותו, את מריצה את dosbox.exe מתוך התיקיה?
עכשיו בדקתי אותו ואצלי הוא עובד בסדר בדרך הזאת.
עכשיו בדקתי אותו ואצלי הוא עובד בסדר בדרך הזאת.
-
עמית מ
ברגע שאני מנסה להשתמש בקובץ דוסבוקס שבתקייה או לצורך העניין ללא בכלל זה נותן לי הוראת שגיאה של msvcp71.dll חסר במחשב שלי.
כשאני מנסה לפתוח את זה עם הדוסבוקס הרגיל זה כביכול מתחיל לפתוח ונתקע על הפרסומת ההתחלתי.
אני די בורה בנושא המחשבים אז אני ממש אעריך שפה קלה חח ותודה מראש מובטח שוקולד לבן אדם שיפתור לי את הבעיה
כשאני מנסה לפתוח את זה עם הדוסבוקס הרגיל זה כביכול מתחיל לפתוח ונתקע על הפרסומת ההתחלתי.
אני די בורה בנושא המחשבים אז אני ממש אעריך שפה קלה חח ותודה מראש מובטח שוקולד לבן אדם שיפתור לי את הבעיה
דברים שאפשר לעשות:
- להוריד ולפרוס שוב את המשחק, יכול להיות שההורדה הראשונה שלך נדפקה (במיוחד אם השתמשת באקספלורר).
- להוריד את הקובץ msvcp71.dll ולהוסיף אותו ל- windows\system32. זהירות, זה לא פתרון בטוח במיוחד! לא מומלץ להוריד קבצי dll מאתרים מפוקפקים.
- מכיוון שאת אומרת שדוסבוקס אחר שמותקן לך כן רץ, להעתיק את קובץ conf מהתיקיה של המשחק לתיקיה של דוסבוקס ולנסות להפעיל אותו ככה.
אוקיי, אני אנסה לעשות את זה פשוט.
- בתיקיה של המשחק - Kellogg - יש קובץ שנקרא dosbox.conf
- תפתחי את הקובץ הזה עם Notepad (קליק ימני על הקובץ, תבחרי Open with.../פתיחה באמצעות..., ותבחרי מהרשימה Notepad)
- שלוש השורות האחרונות הן: mount c ., c: ,start. תמחקי אותן ותשמרי את הקובץ.
- תפתחי את התיקיה שמותקן בה הדוסבוקס הרגיל שלך - מניח שזה משהו כמו C:\Program Files (x86)\Dosbox. יש גם שם קובץ dosbox.conf. תעתיקי אותו למקום אחר, רק בשביל גיבוי.
- ועכשיו תעתיקי את dosbox.conf מהתיקיה של Kellogg לתיקיה של דוסבוקס.
- נסי להפעיל את המשחק, דרך הדוסבוקס הרגיל.
למען הפרוטוקול, נדמה לי שההגדרות החשובות הן:
נראה שאת machine=vgaonly צריך לשנות באמצעות קובץ Conf. כשאני מנסה לשנות את ההגדרה בזמן ריצה, אני מקבל שגיאה:
עמית - כל זה לפרוטוקול בלבד, נסי את ההצעה של Octarine תוך התעלמות ממה שכתבתי כאן.
קוד: בחירת הכל
machine=vgaonly
core=normal
cycles=6000
קוד: בחירת הכל
Cannot enable A20.