עזרה ב ''מלך האריות'' ו''טושטוש''
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורח
עזרה ב ''מלך האריות'' ו''טושטוש''
הורדתי מספר משחקים, ורובם עובדים אצלי, כמו ''כח הצבר'' , ''קיין 4'' ''הוגו'' ''לינגו'' ועוד...
משום מה רק ''טושטוש'' ו''מלך האריות'' לא עובדים לי... :(
אני יכולה לצלם מסך לשגיאה... מי יכול לעזור לי בבקשה אונליין באיזשהי דרך?
משום מה רק ''טושטוש'' ו''מלך האריות'' לא עובדים לי... :(
אני יכולה לצלם מסך לשגיאה... מי יכול לעזור לי בבקשה אונליין באיזשהי דרך?
Re: עזרה ב ''מלך האריות'' ו''טושטוש''
כדי שנוכל לעזור, תסבירי איך את מנסה להפעיל את המשחקים ומה השגיאה.
-
אורח
היי! תודה על התגובה...
אני מנסה להפעיל אותם דרך ה DosBox , וכמו ההוראות שכתובות לדוגמא במשחק
'טוש טוש', הורדתי את שלושת הקבצים לאותה התקייה, תקיית ''הורדות'' .
וזו השגיאה שמופיעה לי כשאני מנסה 'לחלץ' את הקבצים :
! C:\Users\משתמש\Desktop\tushtush.part3.rar: Checksum error in HokusPP.7z. The file is corrupt
מצרפת גם תמונה...

אני מנסה להפעיל אותם דרך ה DosBox , וכמו ההוראות שכתובות לדוגמא במשחק
'טוש טוש', הורדתי את שלושת הקבצים לאותה התקייה, תקיית ''הורדות'' .
וזו השגיאה שמופיעה לי כשאני מנסה 'לחלץ' את הקבצים :
! C:\Users\משתמש\Desktop\tushtush.part3.rar: Checksum error in HokusPP.7z. The file is corrupt
מצרפת גם תמונה...

כנראה שהקובץ לא הורד כמו שצריך (ולכן הבעיה בחילוץ) תבדוק שגודל הקבצים זהים לגודל שבעמוד ההורדה.
-
אורח
מה זאת אומרת 'הורד לא כמו שצריך'?Ingsoc כתב:כנראה שהקובץ לא הורד כמו שצריך (ולכן הבעיה בחילוץ) תבדוק שגודל הקבצים זהים לגודל שבעמוד ההורדה.
הורדתי רגיל.. כמו שאני מורידה משחקים אחרים...
איזה שיטה אחרת יש להורדה?
יש מצב שהקובץ לא תקין? וצריכים להעלות אותו 'מחדש' אולי?
הכוונה שיכול להיות שמשהו התפקשש בהורדה, בידקתי שוב שהגודל של הקובץ שלך זהה לגודל שצוין בעמוד ההורדה.אורח כתב:מה זאת אומרת 'הורד לא כמו שצריך'?Ingsoc כתב:כנראה שהקובץ לא הורד כמו שצריך (ולכן הבעיה בחילוץ) תבדוק שגודל הקבצים זהים לגודל שבעמוד ההורדה.
-
אורח
אוקיי ואם הגודל לא יהיה זהה, מה עליי לעשות כדי לסדר את זה?Ingsoc כתב:הכוונה שיכול להיות שמשהו התפקשש בהורדה, בידקתי שוב שהגודל של הקובץ שלך זהה לגודל שצוין בעמוד ההורדה.אורח כתב:מה זאת אומרת 'הורד לא כמו שצריך'?Ingsoc כתב:כנראה שהקובץ לא הורד כמו שצריך (ולכן הבעיה בחילוץ) תבדוק שגודל הקבצים זהים לגודל שבעמוד ההורדה.
להוריד שוב...
-
אורח
ניסיתי, אבל זה שוב יורד בגודל לא תואם ולא תקין. איך אני מסדרת את זה? :(Ingsoc כתב:להוריד שוב...
אם נצא מנקודת הנחה שהבעיה היא לא במקור ההורדה, עם איזה דפדפן את משתמשת ?
הורדתי את המשחק והוא נפרס בלי בעיות, נסי להוריד בעזרת דפדפן אחר (אני השתמשי בפיירפוקס).
-
אורח
גוגל כרום...אתם אומרים שכדאי לנסות באקספלורר או פיירפוקס?אופיר כתב:אם נצא מנקודת הנחה שהבעיה היא לא במקור ההורדה, עם איזה דפדפן את משתמשת ?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
בעיות בהורדה של משחק מהשת"ק, הודעה הזויה על HokusPP.7z כשהורדת בכלל משהו אחר, בסרט הזה כבר היינו.
הבעיה אז נגרמה מזיהוי שגוי ע"י ספק האינטרנט של הקבצים המבוקשים, מה שגרם להורדה של קובץ לא נכון משרת המטמון שלהם. מעניין אם זה גם המצב הפעם.
מי ספק האינטרנט שלך?
מה שמוזר הוא שהזכרת גם את מלך האריות, שזה משחק שאינו מהקטגוריה (וקובץ בגודל קטן שמורד בחלק אחד). מה בדיוק השגיאה שאת רואה שם?
הבעיה אז נגרמה מזיהוי שגוי ע"י ספק האינטרנט של הקבצים המבוקשים, מה שגרם להורדה של קובץ לא נכון משרת המטמון שלהם. מעניין אם זה גם המצב הפעם.
מי ספק האינטרנט שלך?
מה שמוזר הוא שהזכרת גם את מלך האריות, שזה משחק שאינו מהקטגוריה (וקובץ בגודל קטן שמורד בחלק אחד). מה בדיוק השגיאה שאת רואה שם?
אורחת, אני אשמח אם תוכלי בבקשה לסייע לי לבצע ניסוי קטן, שיעזור להבין איפה בדיוק הבעיה.
האם זה מקובל עליך?
האם זה מקובל עליך?