מחפש שם של משחק פנטזיה/פלטפורמה 2D או משחק עם ילד נינג'ה

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

liavcol
משתמש רשום
משתמש רשום

מחפש שם של משחק פנטזיה/פלטפורמה 2D או משחק עם ילד נינג'ה

שליחה על ידי liavcol »

היי
אני מחפש איזה משחק אחד שאני לא זוכר איך קראו לו. אני זוכר שעל האריזה של המשחק היו מצוירים שתי קוסמים (או שאחד היה לוחם ואחד קוסם לא זוכר). במשחק משחקים את אחד מהדמויות והוא הורגים מפלצות מוצאים יהלומים (ועוד כל מיני בונוסים) ומתקדמים בשלבים, המשחק מתרחש בסוג של מכרה כזה אם אני לא טועה והוא היה 2D.
למשחק היה משחק המשך שהייתה לו אווירה יותר של פנטזיה כזה והוא היה ב2.5D והוא התרחש בכל מיני מקומות, אני זוכר אזור של יער כזה וגם אזור של טירה.
בבקשה אם מישהו מכיר את המשחק ויודע עליו עוד פרטים שיעזרו לי לאתר אותו ויכול להגיד לי תודה רבה!
עידכון קטן שאולי יאיר עוד אור לגבי המשחק:
נזכרתי שאחד הדמויות כמעט בוודאות הייתה סוג של לוחם כזה בסיגנון ויקינג. הדמויות היו גם גמדים כאלו.
כאשר מכניסים את דיסק המשחק היה עולה חלון כזה בעברית בצבע לבן עם 3 עיגולים (אני חושב שבצבע כחול) שכל אחד הוא אפשרות אחרת: אחד היה להתקנת המשחק, אחד היה לראות עוד משחקים של החברה*, ועוד חלון שאני לא זוכר למה הוא שימש.
*כשאני אומר חברה אני די בטוח שזה היה של החברה הישראלית שהפיצה את המשחק בארץ, כי אני זוכר עוד משחק שלא היה קשור בכלל: הוא היה עם ילד נינג'ה שצריך לאסוף כל מיני דברים כדי לזרוק על האויבים (בכל שלב זה היה משהו אחר) שגם שם היה עולה אותו חלון של החברה הזאת.
אז בכל מקרה אם מישהו מכיר את המשחק עם הילד נינג'ה או מזהה את החברה שאני מדבר עליה זה גם מאוד יעזור לי.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

Re: מחפש שם של משחק פנטזיה/פלטפורמה 2D או משחק עם ילד נינג'ה

שליחה על ידי Gordi »

אולי תזהה את המשחק באמצעות מעבר על אוסף הקטלוגים והפרסומות שלנו?
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא