יש חדש לגבי הנושא של המשחקים הישנים של קומפדיה ?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
gfrdsgfds
יש חדש לגבי הנושא של המשחקים הישנים של קומפדיה ?
אני חושבת שהפסיקו למכור אותם ואפשר כבר לעלות לאתר
Re: יש חדש לגבי הנושא של המשחקים הישנים של קומפדיה ?
4KID המעצבנים עדיין מוכרים את המשחקים. לי יש 20 משחקים מקומפדיה שאני מחכה כבר חודשים שאני אקבל את שריקת הפתיחה להעלת המשחקים. כל עוד המשחקים באמת נמכרים, אי אפשר להעלות אותם.

הנה הנושאים האחרים שדיברו בהם על הסוגיה המעצבנת של קומפדיה:
viewtopic.php?f=2&t=22190" target="_blank
viewtopic.php?f=2&t=22118" target="_blank
מישהו צריך לדבר עם 4KID ולשאול אם הם עדיין מוכרים.
אם זה לגבי משחק מסוים פשוט צריך לבדוק אם הוא עדיין נמכר.
-
AdixP
matan2001 כתב:4KID המעצבנים עדיין מוכרים את המשחקים. לי יש 20 משחקים מקומפדיה שאני מחכה כבר חודשים שאני אקבל את שריקת הפתיחה להעלת המשחקים. כל עוד המשחקים באמת נמכרים, אי אפשר להעלות אותם.![]()
לפי האתר נראה שהם לא מוכרים את "גורדי הטיטאן" אז זה אומר שאפשר לעלות?
ואני חושבת שראיתי שפרסמת שיש לך את המשחק אם אתה יכול לשלוח לי אותו בפרטי?
אם מישהו יכול לשלוח לי בפרטי את חשיבה המצאתית לכל המשפחה זה יהיה מעולה אני מחפש אותו הרבה זמן...
מעדיף שמשחקי קומפדיה החדשים לא יעלו לאתר.
גורדי מתנצל מראש על התגובה, אבל באמת שלא מדובר במשחקים חדשים, רובם בני יותר מ10 חלקם לדעתי נושקים ל-15, אני זוכר שאחד החוקים שהיה פה באתר לפני כמה שנים היה לא להעלות משחקים אחרי שנת 2000, עברו כמה שנים מאז והחוק הזה עדיין תקף למרות שהתקדמנו בשנים...אני באמת חושב שיש טעם לשקול את זה מחדש, זה לא שגם ככה אנשים קונים כל שני וחמישי את הלומדות האלה, וגם מי שמחפש אותם צריך לעבוד קשה כדי למצוא...חומר למחשבה זה הכל
מכיוון שאני יודע שגורדי לא נלהב מדיונים כאלו, אענה במקומו: כל עניין ה"משחקים הנוסטלגים"/abandonware הוא די אפור מבחינה חוקית (וזה ניסוח מעודן).
גורדי אמר לא פעם שהמטרה היא לא להפנות תשומת לב לא רצויה לאתר, ומה שיכול להיות נסלח עם משחקים מהעולם קצת יותר מסובך עם משחקים ישראלים שלפעמים עדיין מופצים רשמית ע'י החברה הישראלית. לכן הגבול של "10 שנים אחורה" הוא רק קו מנחה ולא הקריטריון היחיד.
גורדי אמר לא פעם שהמטרה היא לא להפנות תשומת לב לא רצויה לאתר, ומה שיכול להיות נסלח עם משחקים מהעולם קצת יותר מסובך עם משחקים ישראלים שלפעמים עדיין מופצים רשמית ע'י החברה הישראלית. לכן הגבול של "10 שנים אחורה" הוא רק קו מנחה ולא הקריטריון היחיד.