עזרה בלמצוא משחק Side Scrolling

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Wanded
משתמש רשום
משתמש רשום

עזרה בלמצוא משחק Side Scrolling

שליחה על ידי Wanded »

אני זוכר ששחקתי בו בסביבות שנת 99' ואני מאמין שהוא נוצר בשנות ה90,אני זוכר מהמשחק שצריך להציל את החברים המפלצות שלך ואני זוכר שעברתי את השלב הראשון והשלב השני היה סוג של כלא שיש שמה מפלצת שצריך להציל ופשוט לא הבנתי איך מצילים אותו אז נתקעתי שמה(נראה לי הוא היה ברקע).
זה משחק שאפשר לזוז לצדדים ולקפוץ,אני לא זוכר אם היה לו מתקפה או משהו,הציור ממה שאני זוכר היה מאוד מושקע,זה לא היה מפוקסל.
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: עזרה בלמצוא משחק Side Scrolling

שליחה על ידי brother34 »

זוכר אולי מה או מי היתה הדמות שאותה שיחקו - ילד? חייזר? משהו?
Wanded כתב:אני לא זוכר אם היה לו מתקפה או משהו,
הכוונה שאתה לא זוכר באיזו צורה הרגו את האויבים במשחק, למשל?
אורח

שליחה על ידי אורח »

אתה משחק בתור אחד מהמפלצות,אני חושב שהמפלצת בצבע אדום אבל יכול להיות שהזכרון מטעה אותי עם איקיס מ"מפלצות אמיתיות".
יכול להיות שלא הורגים שמה והמטרה היא להתחבא מבני האדם או לנטרל אותם,הדבר היחיד שאני זוכר כמו שצריך הוא שהשלב השני הוא סוג של כלא על אי ששם אחד המפלצות שצריך להציל אבל בגלל שאותה מפלצת היתה חלק מהרקע לא היה לי מושג איך להציל אותה,כנראה היה צריך לעשות משהו ספציפי כדי להגיע אליו ולא ידעתי מה,אם אני לא טועה אותה מפלצת גם היתה עם מדי אסיר והאויבים באי זה שומרים שמפטרלים,לא היה דם או משהו כזה,זה היה מאוד KID FRIENDLY

הסממן הכי בולט של המשחק היה שהציור היה מאוד חלק ומושקע,יש אולי רשימה של משחקי פלטפורמה של שנות ה90 וה80(מאמין שזה מ90)?
Wanded
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Wanded »

^זה אני

אני חיפשתי בכל מיני רשימות באינטרנט אבל הן מדברות בעיקר על מריו סוניק מגה מן וכל הברורים מאליו למניהם,אם משהו מכיר רשימה של משחקים פחות ידועים מהתקופה המשחק שאני מחפש בטח שם.
סמל אישי של משתמש
הטופיק
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי הטופיק »

אורח כתב:יש אולי רשימה של משחקי פלטפורמה של שנות ה90 וה80(מאמין שזה מ90)?
אתה יכול להתחיל מכאן.
תסנן כל פעם לפי שנה אחרת.
Wanded
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Wanded »

לא,עברתי משחק משחק לא מצאתי ><
זה כנראה היה משחק ממש OBSCURE אבל זה מוזר אני זוכר שהוא נראה די טוב...
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא