גיבוי נתוני משחק ב-Lemmings לחלונות
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
גיבוי נתוני משחק ב-Lemmings לחלונות
כאשר מתקינים מחדש את מערכת ההפעלה או מעבירים את המשחק Lemmings לחלונות, השחקן ונתוני התקדמות השלבים במשחק איננה נשמרת, ובמקום זאת, אני מקבל משחק חדש וריק, כך שאני נאלץ לשחק מחדש בשלבים שעברתי לפני כן.
האם יש אפשרות לגבות את נתוני המשחק? אם כן אז איך?
והיכן נתוני המשחק נשמרים?
האם יש אפשרות לגבות את נתוני המשחק? אם כן אז איך?
והיכן נתוני המשחק נשמרים?
Re: גיבוי נתוני משחק ב-Lemmings לחלונות
ניסיתי חיפוש מהיר על שמירות בלמינגס אבל לא מצאתי משהו קונקרטי. יכול להיות שהקבצים נקראים .gme - אבל כנראה שחיפוש מקיף יותר יגלה את התשובה.
דרך אחרת היא לשמור את המשחק שלך ולראות מה הקובץ האחרון שהשתנה, זה כנראה קובץ השמירה.
דרך אחרת היא לשמור את המשחק שלך ולראות מה הקובץ האחרון שהשתנה, זה כנראה קובץ השמירה.
השאלה היא איפה הקבצים מאוחסנים. כיוון שכאשר העתקתי את Lemmings לחלונות מהמחשב שלי למחשב של אבא שלי עם ה-DOK, המשחק התנהג כאילו הרגע הורדתי אותו מהאינטרנט, ולא העתיק את השמירות שבמשחק שבמחשב שלי, כך שהקבצים בטוח אינם מאוחסנים בתיקיית המשחק, אלא איפה שהוא בכונן C, השאלה איפה.
נסה לבדוק תחת C:\users\<user>\appdata (זו תיקיה מוסתרת)
או שתעשה חיפוש בכל המחשב על קבצים שהשתנו לאחרונה.
או שתעשה חיפוש בכל המחשב על קבצים שהשתנו לאחרונה.
נראה שנתוני המשחק נשמרים בקובץ Registry:
במקום Masa, כמובן, עליך להשתמש בשם שנרשמת איתו למשחק.
ניתן לקפוץ שלבים באמצעות שינוי הערך של Level. אולם, הזהר, שינוי שגוי של ערכים ב-Registry עשוי לגרום לנזק! מוטב שרק משתמשים מנוסים יבצעו את השינויים הללו, ורק אחרי גיבוי הערכים הקיימים.
קוד: בחירת הכל
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Visual Sciences\Windows Lemmings\Users\Masa]
"DatabaseName"="C:\\Program Files\\WinLemm\\usr00000.db"
"Width"=dword:00000288
"Height"=dword:0000019d
"Maximised"=dword:00000001
"IconDocked"=dword:00000001
"MapDocked"=dword:00000001
"IconX"=dword:00000167
"IconY"=dword:00000001
"MapX"=dword:000001b9
"MapY"=dword:00000001
"Zoom"=dword:00000001
"Level"=dword:0000000f
"Resolution"=dword:00000001
"Music"=dword:00000000
"SoundFX"=dword:00000000
"VisualFX"=dword:00000000
"PauseFocus"=dword:00000000
ניתן לקפוץ שלבים באמצעות שינוי הערך של Level. אולם, הזהר, שינוי שגוי של ערכים ב-Registry עשוי לגרום לנזק! מוטב שרק משתמשים מנוסים יבצעו את השינויים הללו, ורק אחרי גיבוי הערכים הקיימים.
אכן. נתוני המשחק נשמרים, כפי שגורדי אמר, ב-Registry, ואין שמירות שלהם בתיקיית Appdata כפי ש-Octarine חשב.
כנראה שהדרך היחידה לגבות את נתוני המשחק, זה לייצא את תיקיית Windows Lemmings שברישום, לקובץ, וכאשר מתקינים מחדש את מערכת ההפעלה, לייבא מהקובץ את הנתונים חזרה לרישום.
השאלה שלי באיזה טווח ייצוא אני צריך לבחור כדי לייצא את כל התיקייה של Windows Lemmings, כולל תוכנה, לקובץ: "הכל" (יוצא ענקי מדי עם כמה מאות KB) או "ענף נבחר" (יוצא כמה KB בודדים)?
כנראה שהדרך היחידה לגבות את נתוני המשחק, זה לייצא את תיקיית Windows Lemmings שברישום, לקובץ, וכאשר מתקינים מחדש את מערכת ההפעלה, לייבא מהקובץ את הנתונים חזרה לרישום.
השאלה שלי באיזה טווח ייצוא אני צריך לבחור כדי לייצא את כל התיקייה של Windows Lemmings, כולל תוכנה, לקובץ: "הכל" (יוצא ענקי מדי עם כמה מאות KB) או "ענף נבחר" (יוצא כמה KB בודדים)?
ענף נבחר.
אם תעשה הכל זה ייצא את -כל- הרגיסטרי, לא רק את ההגדרות האלו.
אתה יכול לפתוח אחרי זה את הקובץ שיצרת עם כל עורך טקסט לראות מה כתוב שם- מיקום, מפתח, וערך (יראה כמו מה שגורדי רשם).
אם תעשה הכל זה ייצא את -כל- הרגיסטרי, לא רק את ההגדרות האלו.
אתה יכול לפתוח אחרי זה את הקובץ שיצרת עם כל עורך טקסט לראות מה כתוב שם- מיקום, מפתח, וערך (יראה כמו מה שגורדי רשם).
אכן כך הדבר.
תודה רבה על העזרה.
תודה רבה על העזרה.
- NightShade
- משתמש רשום

וואו, שמירה ברגיסטרי? אף פעם לא ראיתי. איזה רעיון נוראי!
עדכון: כאשר התקנתי את המשחק במחשב של אמי, וייבאתי את נתוני הרישום שגורדי אמר לשמור כדי לגבות את נתוני המשחק, זה שייבא לי רק את השחקן וההגדרות (השלבים נשארו כולם אפורים חוץ מהראשונים שבכל רמה, כמו במצב ההתחלתי). היום בדקתי במחשב שלי מה הסיבה לכך שנתוני התקדמות השלבים לא יובאו, ונראה כי הם כן נשמרים בדיסק ב-C:\Program Files\WinLemm\usr00000.db, כפי שמופיע בערכי הרישום שגורדי נתן. ערכי הרישום, שומרים רק הגדרות המשחק, ההפנייה למיקום נתוני המשחק, והשחקן. בקיצור מסובך ממה שציפיתי.Gordi כתב:נראה שנתוני המשחק נשמרים בקובץ Registry:במקום Masa, כמובן, עליך להשתמש בשם שנרשמת איתו למשחק.קוד: בחירת הכל
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Visual Sciences\Windows Lemmings\Users\Masa] "DatabaseName"="C:\\Program Files\\WinLemm\\usr00000.db" "Width"=dword:00000288 "Height"=dword:0000019d "Maximised"=dword:00000001 "IconDocked"=dword:00000001 "MapDocked"=dword:00000001 "IconX"=dword:00000167 "IconY"=dword:00000001 "MapX"=dword:000001b9 "MapY"=dword:00000001 "Zoom"=dword:00000001 "Level"=dword:0000000f "Resolution"=dword:00000001 "Music"=dword:00000000 "SoundFX"=dword:00000000 "VisualFX"=dword:00000000 "PauseFocus"=dword:00000000
תודה על העדכון