מחפש המשך למשחק nitemare 3d, מישהו מכיר?

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

עופר11

מחפש המשך למשחק nitemare 3d, מישהו מכיר?

שליחה על ידי עופר11 »

אז לא מזמן סוף סוף סיימתי תמשחק Nitemare 3d הגעתי לשלב הסופי. נורא נהניתי ומתחשק לי לחפש עוד שלבים למשחק.

מישהו פה מכיר עוד שלבים למשחק הזה? ביכלל נוצרו עוד שלבים עבורו ?

אם לא אשמח לשמוע על משחקים אחרים שדומים אליו. עם מוזיקה וגרפיקה דומה
סמל אישי של משתמש
Ingsoc
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

Re: מחפש המשך למשחק nitemare 3d, מישהו מכיר?

שליחה על ידי Ingsoc »

המשחק הוא משחק המשך לטרילוגיית קווסטים בשם הוגו (יש אותם באתר) כמובן שמכיוון שמדובר בקווסטים הם שונים לגמרי מ-FPS. לא חושב שהמשחק זכה להמשך או DLC.

בכל מקרה אם ב"משחקים אחרים שדומים אליו" אתה מתכוון למשחקי FPS אז יש מלא כאלו (והמשחק הנדון רחוק מלהיות הטוב בהם) ראה קטגוריית FPS באתר.
עופר11

שליחה על ידי עופר11 »

Ingsoc כתב:המשחק הוא משחק המשך לטרילוגיית קווסטים בשם הוגו (יש אותם באתר) כמובן שמכיוון שמדובר בקווסטים הם שונים לגמרי מ-FPS. לא חושב שהמשחק זכה להמשך או DLC.

בכל מקרה אם ב"משחקים אחרים שדומים אליו" אתה מתכוון למשחקי FPS אז יש מלא כאלו (והמשחק הנדון רחוק מלהיות הטוב בהם) ראה קטגוריית FPS באתר.
אני מתכוון אם אולי יוצרו עוד שלבים למשחק על ידי מעריצים או משהו כזה, משהו שהוא אינו רשמי? כמו שיצרו WADs לדום שלא על ידי חברה, אלא על ידי אנשים שאהבו תמשחק. ואפשר לדעת מה זה DLC?

ב"משחקים אחרים שדומים אליו" אני מתכוון למשחקים שמאוד דומים אליו מבחינת הסגנון שהוא נבנה ומבחינת הגרפיקה והמוזיקה, לא מבחינת העובדה שהוא משחק FPS.
סמל אישי של משתמש
Ingsoc
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי Ingsoc »

DLC זה Downloadable Content כלומר חבילת הרחבה שהוציאו למשחק. בקשר לשלבים של מעריצים ממש אין לי מושג, חפש באינטרנט.

מבחינת גרפיקה בלייק סטון, המבוך של קן ווולפשטיין דומים לו.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

Ingsoc כתב:DLC זה Downloadable Content כלומר חבילת הרחבה שהוציאו למשחק.
...שזה, הייתי אומר, מונח מאוד אנכרוניסטי בהקשר הזה. לא? (סתם הערת אגב)
סמל אישי של משתמש
Ingsoc
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי Ingsoc »

Radioactive Grandpa כתב:
Ingsoc כתב:DLC זה Downloadable Content כלומר חבילת הרחבה שהוציאו למשחק.
...שזה, הייתי אומר, מונח מאוד אנכרוניסטי בהקשר הזה. לא? (סתם הערת אגב)
זה המקבילה המודרנית של חבילת הרחבה (Expansion Pack), אנכרוניסטי (אבל לא "מאוד") אבל אני לא רואה נזק בשימוש בו.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

כן, הבנתי שאתה מתייחס לזה כמקבילה מודרנית. פשוט נוסף על השם הבעייתי בהקשר, זה גם נתפש בעיניי לא-בדיוק-אותו-דבר, וסתם לא הבנתי למה לא לומר באופן פשוט וקולע יותר "חבילת הרחבה".
זהו, סליחה על האוף-טופיק. :blackeye:
עופר11

שליחה על ידי עופר11 »

Radioactive Grandpa כתב:כן, הבנתי שאתה מתייחס לזה כמקבילה מודרנית. פשוט נוסף על השם הבעייתי בהקשר, זה גם נתפש בעיניי לא-בדיוק-אותו-דבר, וסתם לא הבנתי למה לא לומר באופן פשוט וקולע יותר "חבילת הרחבה".
זהו, סליחה על האוף-טופיק. :blackeye:
אני מבין שאתם עד כדי כך משועממים כאן שאתם חייבים לעשות מנמלה פיל על כל דבר קטן. לא שאני מאשים אתכם, הפורום שלכם בהחלט משעמם רצח!
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

אנחנו לא חייבים כלום, זה מתוך רצון חופשי. אבל צר לי להבין שמישהו הכריח אותך לבזבז את זמנך כדי לכתוב במקום משעמם כל-כך.
להתראות עופר. היית נורא מעניין.

[עריכה]
ואמנם העדפתי לתת לך להנות מהספק, אבל ההודעה האחרונה שלך (שמחקתי) היתה מאוד ברורה לגבי הכוונות האמיתיות שלך.
אמנם יש לי חיבה וסבלנות גם לטרולים, הם עושים את החיים מעניינים יותר, אבל אל תנסה אותי. הפרובוקציה הבאה שלך תיענה בחסימת IP.
נעול הנושא הקודםהנושא הבא