דיסק ישן שהיה לי פעם
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
דיסק ישן שהיה לי פעם
היה לי פעם דיסק בצבע כחול עם 100 משחקים (אם אני לא טועה זה משהו עם 95 ואם זה זה היה בו 2 JAZZ JACKRABIT)
והיו שם כמה משחקים שאהבתי אבל אני לא זוכר את השמות :/
והיו שם כמה משחקים שאהבתי אבל אני לא זוכר את השמות :/
Re: דיסק ישן שהיה לי פעם
יש מצב אני לא כל כך זוכר ^^
ואיך אני מוריד את המשחקים כי זה לא מוצא באתר
יגעת ומצאת
למיטב הבנתי, אתה צריך לחפש ולמצוא את המשחק שבו אתה מעוניין, ואז לחפש אם הוא קיים באתר.
אם מצאת אותו אבל אתה לא יודע איך הוא נקרא באנגלית (או בעברית, גם לפעמים) אתה יכול לשאול כאן וינסו לעזור לך.
אם מצאת אותו אבל אתה לא יודע איך הוא נקרא באנגלית (או בעברית, גם לפעמים) אתה יכול לשאול כאן וינסו לעזור לך.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
זה לא להורדה, אתה מאתר את הדיסק שאתה מעוניין בו, ואם הוא מבין אלו שהתפריטים שלהם צולמו אתה בודק אותו שם, או באוסף התקליטורים האינטראקטיבי כאן. אם הוא לא נמצא שם, אתה יכול יכול לבקש כאן פירוט על משחקים בדיסק מסוים ואולי מישהו שיהיה לו הדיסק יוכל לעזור לך עם זה (למרות שכרגע אין לזה הרבה סיכוי).
אני כמעט בטוח שזה "נבחרי 95" ואני בטוח ב 100% שהיה שם JAZZ JACKRABIT 2 דמוRadioactive Grandpa כתב:זה לא להורדה, אתה מאתר את הדיסק שאתה מעוניין בו, ואם הוא מבין אלו שהתפריטים שלהם צולמו אתה בודק אותו שם, או באוסף התקליטורים האינטראקטיבי כאן. אם הוא לא נמצא שם, אתה יכול יכול לבקש כאן פירוט על משחקים בדיסק מסוים ואולי מישהו שיהיה לו הדיסק יוכל לעזור לך עם זה (למרות שכרגע אין לזה הרבה סיכוי).
אבל הקטע זה שאני לא זוכר את השמות של המשחקים כי שהיה לי את הדיסק הזה אולי הייתי בן 5 ועכשיו אני 19...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
ולא יעזור לך לראות את התפריטים במלואם? שמת לב שהם ישנם בשרשור?
או שפשוט תנסה לתאר את המשחקים ואולי מישהו יזהה במה מדובר.
את השם אני בטוח לא זוכר אבל לתאר את המשחקים בערך אני יכולRadioactive Grandpa כתב:ולא יעזור לך לראות את התפריטים במלואם? שמת לב שהם ישנם בשרשור?
אולי למישהו יש הורדה של הדיסק הזה?
זה יוכל לעזור
זה יוכל לעזור
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Fire at will...tal7m כתב:את השם אני בטוח לא זוכר אבל לתאר את המשחקים בערך אני יכול
אנחנו לא נוהגים לספק דברים כאלה, אבל במקרה שלא שמת לב, NightShade העלה כאן את הדיסק. תפוס אותו לפני שהוא יוסר, אם הוא יוסר...tal7m כתב:אולי למישהו יש הורדה של הדיסק הזה?
[עריכה]
מסתבר שנבחרי 95 הועלה לאחרונה כתפריט אינטראקטיבי לפינת תקליטורי האוסף.