סרטון א
סרטון ב
יש שם כמה וכמה משחקים שמעולם לא ניסיתי. הייתי שמח לשמוע עליהם קצת
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

מחפשים את גרסת הדיסקט.dj_anubis כתב:אם אני לא טועה מולטימיליונר זה משחק שחיפשו פה הרבה...(לא בטוח אבל נראה לי...)

את מולטימליונר כבר אין לי. העלתי את הסרטון הרבה אחרי שצילמתי, ועד שיצרו איתי קשר (פה ממסע אל העבר) כבר נפטרתי מחלק מהפריטים (חלקם גם היו הרוסים). ואת Baby Movie בדקתי... זה לא משחק. זה מלא קליפים של פורנוdj_anubis כתב:אם אני לא טועה מולטימיליונר זה משחק שחיפשו פה הרבה...(לא בטוח אבל נראה לי...) אם תוכל להעלות אותו זה יהיה מעולה, אחלה סרטון
ואתה חייב להרחיב קצת על הBABY MOVIE הזה
ויש שם אפלו תמונה מסבתא ואני עוד משחק שחיפשו פה ממזמן (בחלק ב')
אני חושב שאני יכול לשלוח אותה לאתר. את נבחרי 95 שלחתי כבר (אני לא סגור על עם מי בדיוק דיברתי, אבל זה היה המייל של מסע אל העבר). אם יהיה קצת זמן פנוי גם אוכל לשלוח סריקה של החוברת והעטיפה. יש לציין שעדיין לא שיחקתי בו בכלל, אין לי מושג אם הוא משחק טוב אפילו...Ingsoc כתב:מחפשים את גרסת הדיסקט.dj_anubis כתב:אם אני לא טועה מולטימיליונר זה משחק שחיפשו פה הרבה...(לא בטוח אבל נראה לי...)
הייתי רוצה לראות העלאה של ההרפתקאות החדשות של מכונת הזמן.
לא משנה, זה בעברית וזהו!NightShade כתב: אני חושב שאני יכול לשלוח אותה לאתר... יש לציין שעדיין לא שיחקתי בו בכלל, אין לי מושג אם הוא משחק טוב אפילו...
דף המשחק במוביmatan2001 כתב:תוכל להאיר אור על Scooter Pro?

טוב, אז יש לי חדשות רעות. צילמתי את הסרטון הזה מזמן, ושמרתי רק את הדברים שעניינו אותי (לומדות לא ממש מדברות אליי). בכלל לא חשבתי אז על סריקות והעלאת חומרים. רק אחרי פרסום הסרטון הראשון יצא שמישהו דיבר איתי על זה... מצטער. אבל! אם תהיה לי ההזדמנות לקבל תרומות נוספות, אני מייד אפרט את התכנים (לפחות את אלה שלא הרוסים כליל) ואשתדל לתרום.gal7051 כתב:וואו מלא משחקים יש באוסף!
אני חושב שזה יהיה נחמד מאוד אם תוכל להעלות חלק מהלומדות (אם יש לך אותן עדיין) שלא קיימות באתר. למשל "כחום היום" שבסרטון השני ראיתי שיש לך 2 דיסקים מהסדרה הזו. גם אם תוכל לתרום את סריקות העטיפות, חוברת ההדרכה והתקליטורים של המשחקים האלו זה יהיה נחמד. בנוסף ראיתי בסרטון גם משחק אחד מסדרת "בוקר אור", שכבר יש את 3 משחקי הסדרה הזו באתר, אבל אין עטיפות וסריקות התקליטורים. אם תוכל להעלות את העטיפות וסריקת התקליטור של המשחק בסדרה שיש לך זה יהיה נחמד מאוד.
ורציתי לשאול אותך, Ingsoc אם אתה כבר יכול לסרוק ולהעלות את העטיפות והתקליטורים של משחקי "בוקר אור" שיש לך.
זה הייתי אניNightShade כתב:אני לא סגור על עם מי בדיוק דיברתי, אבל זה היה המייל של מסע אל העבר
באסהNightShade כתב:את מולטימליונר כבר אין לי. העלתי את הסרטון הרבה אחרי שצילמתי, ועד שיצרו איתי קשר (פה ממסע אל העבר) כבר נפטרתי מחלק מהפריטים (חלקם גם היו הרוסים).
התווסף בהליך מהיר, את התפריט האינטראקטיבי אפשר למצוא פה.NightShade כתב:בינתיים כבר שלחתי את "נבחרי 95" לקטגוריית האוספים. לא שמתי לב אם הוסיפו אותו כבר