משחק דייטים יפני

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

מחפשת נואשת

משחק דייטים יפני

שליחה על ידי מחפשת נואשת »

זה משהו שרק עכשיו נזכרתי בו
אני זוכרת שכשייתי די קטנה (הייתי בערך בת 8 ואפילו פחות) טסתי ליפן עם המשפחה שלי. אני זוכרת שבמלון שבו היינו היה משחק ארקייד. אני זוכרת שזה יה מעין משחק דייטים. בוחרים דמות אנימה וצריך למלא כל מני משימות כדי שדמות אחרת תאהב אותך. יש שמונה שחקנים (ארבעה בחורים וארבע בחורות) צריך לבחור את השחקן והאדם בו השחקן מאוהב (זה יכול להיות זוג הטרוסקסואלי, הומוסקסואלי או לסבי). יש למשל משימת IDDR שצריך לחזור על צעדי הריקוד של רקדנית על במה. יש משחק שהשחקן והאדם בו הוא מאהב קשורים על מסלול ריצה וצריך לבצע סדר פעולות כדי שהם ירוצו. יש משחק שהוא כמו שובר לבנים רק במקום לבנים יש בריונים.
אם מישהו יודע על מה אני מדברת זה יהיה נהדר :)
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: משחק דייטים יפני

שליחה על ידי dj_anubis »

יש את הסדרת משחקים של TOKIMEKI MEMORIAL יש גם סדרת אנימציה יפנית על זה...לפי מה שאני יודע חלק מהמשחקים בסדרה יצאו לפלייסטיישן ולSEGA SATURN
מחפשת נואשת

Re: משחק דייטים יפני

שליחה על ידי מחפשת נואשת »

dj_anubis כתב:יש את הסדרת משחקים של TOKIMEKI MEMORIAL יש גם סדרת אנימציה יפנית על זה...לפי מה שאני יודע חלק מהמשחקים בסדרה יצאו לפלייסטיישן ולSEGA SATURN
למרבה הצער זה לא מה שאני מחפשת
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא