אז ככה, המשחק הראשון היה משחק שאני חושב שקוראים לו החווה של אמא אווזה, זה היה דיסק שבתוכו היו כל מיני משחקונים כאלה ללימוד חשבון אנגלית וכו'.
המשחק מתנהל בחווה ורוב הפעילויות הן עם עכברים ואני זוכר שהיה משחק שעכבר אחד עומד על טלפון גדול ואתה צריך לחייג איתו לכל מיני מספרים.
המשחק השני הוא משחק שאני לא זוכר את שמו המלא "____ תעלומה בפריז" והשם היה של בת אני פשוט לא מצליח לזכור אותו.
זיהוי שני משחקים דחוףף
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: זיהוי שני משחקים דחוףף
זה לא באמת דחוף, נכון?
בכל מקרה המשחק השני הוא ג'וליה תעלומה בפריז
http://www.pcgames.co.il/%D7%92%60%D7%9 ... 6-295.html" target="_blank
בכל מקרה המשחק השני הוא ג'וליה תעלומה בפריז
http://www.pcgames.co.il/%D7%92%60%D7%9 ... 6-295.html" target="_blank
-
kakimon
האמת שזה לא דחוף,זה מאוד מאוד דחוף!
וכן זה זה תודה רבה לך למרות שהמשחק הראשון הוא דווקא זה שיותר חשוב לי למצוא.
וכן זה זה תודה רבה לך למרות שהמשחק הראשון הוא דווקא זה שיותר חשוב לי למצוא.
-
kakimon
לא מסכים עם ה"כלל" הזה, לא חושב שיש בעיה בהבעת הצורך שלי למצוא את המשחקים האלה, תנעלו מצידי את האשכול אבל להחליט על חוק כזה זה לא הכרחי בכלל לדעתי.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
גם אני לא חושב שיש בעיה בהבעת הצורך שלך למצוא את המשחקים האלה. אבל זה לא מה שעשית. הרי לאף אחד כאן אין מושג לגבי הצורך שלך במציאת המשחקים האלה. מה שעשית זה לתת כותרת סתמית שלא מספקת שום אינפורמציה על מה שאתה הולך לשאול, ועל הדרך גם רמזת שאתה חושב שמגיעה לך תשובה יותר מלאחרים ששואלים כאן שאלות. יכול להיות שלא התכוונת לזה, אבל זה מה שהשתמע.
כל עוד מתנהגים בנימוס, אני לא נוהג לנעול אשכולות אפילו כשאנשים חורגים מהכללים שאנחנו מבקשים לכבד כאן. אתה לא מסכים שזה אלמנטרי לכבד את הכללים של המקום שאתה מבקש בו עזרה, אפילו אם אתה לא מסכים עם כולם? אם אתה עומד על התנגדותך לכלל הזה, אוכל לנסות להסביר לך למה זה חשוב לנו. אולי תשתכנע ואולי לא (ואם תישאר כאן ותתרום מספיק זמן, אולי תצליח לשכנע אותנו לראות את הצורך בכלל כזה או אחר באופן שונה). אבל אם זה לא מעניין אותך, תתבקש מן הסתם לכבד אותו ואת יתר הכללים בכל זאת.
כל עוד מתנהגים בנימוס, אני לא נוהג לנעול אשכולות אפילו כשאנשים חורגים מהכללים שאנחנו מבקשים לכבד כאן. אתה לא מסכים שזה אלמנטרי לכבד את הכללים של המקום שאתה מבקש בו עזרה, אפילו אם אתה לא מסכים עם כולם? אם אתה עומד על התנגדותך לכלל הזה, אוכל לנסות להסביר לך למה זה חשוב לנו. אולי תשתכנע ואולי לא (ואם תישאר כאן ותתרום מספיק זמן, אולי תצליח לשכנע אותנו לראות את הצורך בכלל כזה או אחר באופן שונה). אבל אם זה לא מעניין אותך, תתבקש מן הסתם לכבד אותו ואת יתר הכללים בכל זאת.