גרסה מסויימת של מורטל קומבט

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

מחפשת נואשת

גרסה מסויימת של מורטל קומבט

שליחה על ידי מחפשת נואשת »

עם פיתוחו של המשחק העשירי בזיכיון של מורטל קומבט נזכרתי שפעם היה לי משחק בסדרה. אני זוכרת טוב מאוד שבמסך הGAME OVER הדמות ששיחקתי איתה נופלת בבור ובסוף יש דוקרני ברזל. ואני זכרתי טוב מאוד שמדובר במורטל קומבט 4. כשהורדתי אותו על ההתחלה גיליתי שזה לא בדיוק מה שזכור לי. חלק מהדמויות היו שם. אבל אני זוכרת שמספר דמויות שהיו בזיכרון שלי לא נמצאות. ביניהם קונא ליאו, בארקה, קיטנה ומיילינה. אבל הנחתי שאני מתבלבלת בין מורטל קומבט 4 למשחק השלישי. ואז שמתי לב שהתלבושת של ליו קנג שונה ממש שזכרתי. לפי מה שאני זכרתי הוא היה לבוש בתלבושת הקלאסית מהמשחק השני והשלישי. אבל בגרסה שהורדתי יש לו גופייה אדומה. אבל שוב הנחתי שהתלבלתי.
אבל כניפסלתי, מסך הGAME OVER שדיברתי עליו מקודם לא הופיע. היה רק מסך שחור שעליו כתוב CONTINU? הם הטיימר הולך אחורה. אז הורדתי את כל המשחקים הקודמים מהסדרה כדי לבדוק האם מסף הGAME OVER נמצא שם (למרות שידעתי שלאכי הם דו מימדיים) וכמובן שהמסך לא שם. ואז ביקשתי מבן דוד שלי שיבדוק את משחקי הPS2 כדי לבדוק האם המסך הזה מופיע שם. והוא לא מופיע שם.
האם יש כמה גרסאות לומרטל קומבט 4?
האם המסך של הGAME OVER נמצא במשחק אחר?
באיזה משחק מופיעה הסיטואציה הזו?

תודה לעוזרים :)
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

Re: גרסה מסויימת של מורטל קומבט

שליחה על ידי Octarine »

את מתכוונת לזה?
https://www.youtube.com/watch?v=_zoxWEUlzaI" target="_blank

זה אכן מורטל קומבט 4 (כמו שכתוב בסרטון). אני לא יודע אם יש לו כמה גרסאות, אבל זה בטח משהו שאפשר למצוא בקלות בויקיפדיה או במובי. ציד מוצלח.
מחפשת נואשת

Octarine כתב:את מתכוונת לזה?
https://www.youtube.com/watch?v=_zoxWEUlzaI" target="_blank

זה אכן מורטל קומבט 4 (כמו שכתוב בסרטון). אני לא יודע אם יש לו כמה גרסאות, אבל זה בטח משהו שאפשר למצוא בקלות בויקיפדיה או במובי. ציד מוצלח.
כן זה זה
אני לא יודעת למה זה לא מופיע במה שהורדתי
בקיצור מסתבר שיש גרסה נוספת למשחק שנקראת MORTAL KOMBAT GOLD שיצא לסגה דרימקאסט ששם נמצאים קיטנה, מיילינה, קונא לאו, בארקה וסיירקס.

הגיים אובר הזה עשה לי טרואמה ילדות XD
בפעם הראשונה שראיתי את זה כל כך צחקתי כי זה נראה כאילו הם נהנים ליפול. ואז הגיעו הדוקרנים וזה עשה לי טראומות קשות
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

join the club

שליחה על ידי brother34 »

סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

במורטל קומבט 4 היתה אפשרות, אולי סודית, לשנות את התלבושת של כמה מהדמויות (או כולן). עד כמה שזכור לי, בכמה מקרים זה היה שינוי לטובת התלבושת ה"קלאסית".
מחפשת נואשת

Radioactive Grandpa כתב:במורטל קומבט 4 היתה אפשרות, אולי סודית, לשנות את התלבושת של כמה מהדמויות (או כולן). עד כמה שזכור לי, בכמה מקרים זה היה שינוי לטובת התלבושת ה"קלאסית".
צודק. עכשיו גיליתי את זה.
התבלבושת הקלאסית של לו קנג נמצאת בגרסה כחולה. כנראה התבלבל לי בזיכרון XD
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא