Lemmings 95 זולל משאבי מעבד בזמן שהוא על Pause

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

דור123
משתמש רשום
משתמש רשום

Lemmings 95 זולל משאבי מעבד בזמן שהוא על Pause

שליחה על ידי דור123 »

מאז שהורדתי את המשחק "נמלולים 95" לחלונות 95 פה באתר, גיליתי כי המשחק צורך כמחצית ממשאבי המעבד בממוצע כאשר הוא על Pause (כאשר המשחק רץ, התהליך של המשחק כמעט ולא צורך משאבי מעבד).
כמו כן בתוכנה PC-Wizard גיליתי כי כאשר המשחק נמצא במצב מוקפא, טמפרטורת אחת מליבות המעבד עולה ל-50 מעלות בעוד שטמפרטורת הליבה השנייה היא 40 מעלות, בעוד שכאשר המשחק רץ, טמפרטורת שתי הליבות נעה בסביבות ה-31-35 מעלות (במו במצב המתנה), וזאת בהשוואה לבסביבות 40 מעלות של שתי הליבות בזמן ש-DOOM בהפעלה דרך Doomsday Engine מופעל.
מה הסיבה לבעייה?
מעבד: Intel Pentium E5400 @ 2700 MHz
כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce GT 220
זיכרון: 2GB
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

Re: Lemmings 95 זולל משאבי מעבד בזמן שהוא על Pause

שליחה על ידי Gordi »

זה יכול לנבוע ממספר סיבות (אני מתאר לעצמי, לא שאני יודע למנות אותן...).
הניחוש שלי הוא מימוש עצלן/שגוי של אפשרות ה-Pause (למשל: לולאה אינסופית שמחכה להמשך המשחק).
דור123
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי דור123 »

לא העליתי לעצמי על אפשרות כזאת (מזכיר במידת מה את מה שקורה כאשר אתה מבצע פעולת עצרת [או כל פעולת חישוב אחרת] למספר גדול מדי במחשבון של Windows XP [שאין לו הגבלה לגודל התוצאה]). חשבתי שהגורם מס' 1 במשחקי מחשב לצרוך משאבי מעבד גבוהים, זה העיבודים הגרפיים ושאר העיבודים הכבדים האפיניים למשחקים כבדים כמו Doomsday Engine, ולא Lemmings לחלונות, שהוא משחק קל יחסית. יש לציין שלא מצאתי בגוגל לגבי העניין.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

דור123 כתב:(מזכיר במידת מה את מה שקורה כאשר אתה מבצע פעולת עצרת [או כל פעולת חישוב אחרת] למספר גדול מדי במחשבון של Windows XP [שאין לו הגבלה לגודל התוצאה])
לא זה העניין. קרא על זה, זה יותר רלוונטי להשערה של גורדי.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא