מצאתי מגאסון. נראה לי.. עובד עם כמה משחקים. צריך עזרה..
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
SHALOM_HADAD
- משתמש רשום

מצאתי מגאסון. נראה לי.. עובד עם כמה משחקים. צריך עזרה..
כמו שצינתי בכותרת. מצאתי מגאסון ישן. אם זה השם שלו אז.. רשום עליו play creation. כולל מכסה עגול למעלה שמסתיר את פתח הכנסת הקלטת. ועם 3 לחצנים. הפעלה וכיבוי. ריסט. ופתיחת מכסה.. מצאתי אותו עם המתאם לחשמל. 2 שלטים ורובה. ועוד כבל ישן
הפעלתי אותו. והוא באמת עובד. אין לי קלטות שלו. אבל מסתבר שאיכשהו יש בתוכו מאגר ענק של משחקים. הוא רושם שזה 999999999 שזה בעצם מיליארד פחות אחד.. ולא רצתי את כל כרשימה. אבל הגעתי לכמה אלפים. והוא כן מריץ..
אבל... מדובר במשחקים פרוצים. יש בערך 10 משחקים מלאים לא נגועין. שהם ראשונים . ומשם יש אלפי. או מיליוני גרסאות פרוצות שלהם..
עכשיו.. קודם כל. מישהו בכלל מכיר את זה?..
אני חא הצלחתי להבין איך הכניסו משחקים לתוכו.. פתחתי את המכשיר והוא בנוי מר חלקים. לוח קדמי ל2 כניסות שלטים. לוח אמצעי לקלטת. לוח אחורי לחשמל ויציאת וידאו. זה כל המכשיר בעיקרון. ו2 לחצנים.. איך מכניסים לשם משהו. ואיפה זה יושב?
יש סיכוי להשיג קלטות לדבר הזה?
כל מידע יכול אולי לסיע.. תודה
הפעלתי אותו. והוא באמת עובד. אין לי קלטות שלו. אבל מסתבר שאיכשהו יש בתוכו מאגר ענק של משחקים. הוא רושם שזה 999999999 שזה בעצם מיליארד פחות אחד.. ולא רצתי את כל כרשימה. אבל הגעתי לכמה אלפים. והוא כן מריץ..
אבל... מדובר במשחקים פרוצים. יש בערך 10 משחקים מלאים לא נגועין. שהם ראשונים . ומשם יש אלפי. או מיליוני גרסאות פרוצות שלהם..
עכשיו.. קודם כל. מישהו בכלל מכיר את זה?..
אני חא הצלחתי להבין איך הכניסו משחקים לתוכו.. פתחתי את המכשיר והוא בנוי מר חלקים. לוח קדמי ל2 כניסות שלטים. לוח אמצעי לקלטת. לוח אחורי לחשמל ויציאת וידאו. זה כל המכשיר בעיקרון. ו2 לחצנים.. איך מכניסים לשם משהו. ואיפה זה יושב?
יש סיכוי להשיג קלטות לדבר הזה?
כל מידע יכול אולי לסיע.. תודה
Re: מצאתי מגאסון. נראה לי.. עובד עם כמה משחקים. צריך עזרה
כנראה המשחקים צרובים על צ'יפ בלוח.
בעניין קלטות, לא יודע אם אפשר למצוא בארץ אבל באיביי אפשר למצוא בלי בעיה ויחסית בזול.
בעניין קלטות, לא יודע אם אפשר למצוא בארץ אבל באיביי אפשר למצוא בלי בעיה ויחסית בזול.
-
SHALOM_HADAD
- משתמש רשום

איך אני יכול לדעת שזה יתאים?
קראתי עכשיו ברשת. והבנתי שיש כמה סוגים שהרבה מתבלבלים איתם.. סגה. Nes. חיקוים.. כנראה שמה שמצאתי זה המגאסון. החיקוי הסיני.. מריץ קבצי nes. זה מה שהצלחתי להבין עד כה..
יש אפשרות לצרוב משחקים אחרים?
הנה תמונה של המכשיר. ממאקו. אצלי הוא בצבע אפור. אבל זההhttp://img.mako.co.il/2013/12/12/ngbbs4d5187ada27aa_c.jpg
קראתי עכשיו ברשת. והבנתי שיש כמה סוגים שהרבה מתבלבלים איתם.. סגה. Nes. חיקוים.. כנראה שמה שמצאתי זה המגאסון. החיקוי הסיני.. מריץ קבצי nes. זה מה שהצלחתי להבין עד כה..
יש אפשרות לצרוב משחקים אחרים?
הנה תמונה של המכשיר. ממאקו. אצלי הוא בצבע אפור. אבל זההhttp://img.mako.co.il/2013/12/12/ngbbs4d5187ada27aa_c.jpg
אה, זה לא מגסון. זה נראה חיקוי של הפלייסטיישן 1 (זה מסתדר עם זה שקוראים לו play creation). לא בטוח אם הוא בכלל יכול להריץ קלטות של NES, אבל הייתי מהמר שלא.
אתה יכול אולי להסתכל איזה משחקים צרובים עליו ולחפש לאיזו קונסלה הם שייכים.
נראה לי זה מגאסון זה פשוט נראה כמו פלייסטיישן, היה גם מגאסון שנראה כמו סופר נינטנדו.Octarine כתב:אה, זה לא מגסון. זה נראה חיקוי של הפלייסטיישן 1 (זה מסתדר עם זה שקוראים לו play creation). לא בטוח אם הוא בכלל יכול להריץ קלטות של NES, אבל הייתי מהמר שלא.
חוץ מזה הוא בטח היה מבדיל בין משחקים של פלייסטיישן למשחקי NES.
לא ציניות, מבטיח
בטח שמת לב לקישור שיש בעמוד הראשי לפורום השותף שעוסק בקונסולות וכו'.
-
אורח
לא יודע איזה משחקים הוא מריץ. נראה לי שזה nes. כי יש לי כאלו במחשב עם אמולטור. וזה נראה זהה. אבל לא התנסיתי ממש עם סוגים אחרים אז קשה לדעת..
יש לו שם תפריט ישן. מן הסתם.. שעולה בהפעלה וכולל בתוכו את רשימת המשחקים. הנפוצים מביניהם שיש שם שגם מוכרים לי מאז.. הם מריו ו duck hunt. יש עוד אחד דומה. עם דסקיות..
יש לו שם תפריט ישן. מן הסתם.. שעולה בהפעלה וכולל בתוכו את רשימת המשחקים. הנפוצים מביניהם שיש שם שגם מוכרים לי מאז.. הם מריו ו duck hunt. יש עוד אחד דומה. עם דסקיות..