היי. יש עם מי לדבר לגבי העלאת תכנים לאתר?

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

SHALOM_HADAD
משתמש רשום
משתמש רשום

היי. יש עם מי לדבר לגבי העלאת תכנים לאתר?

שליחה על ידי SHALOM_HADAD »

יש לי מלא רומים ל NES וממש חסר באתר.. יש גם משחקים ישנים שאולי חסרים. ניסיתי לפנות בצור קשר אבל אין תגובה..
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: היי. יש עם מי לדבר לגבי העלאת תכנים לאתר?

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אהלן,
תודה. פנית לכתובת הנכונה, אבל לפעמים זה עשוי לקחת כמה שבועות עד שמקבלים תשובה. אבל אולי אפשר לייעל קצת את התהליך אם תפרט יותר כאן.

לגבי רומים, התכוונת להעלות את זה לרומולטור? כי האגף הזה כבר לא ממש פעיל. אם אתה יכול גם לסקר בקצרה את המשחקים זה עשוי להועיל, אבל אני לא בטוח שיהיה למישהו פנאי לעדכן שם את התוכן. לחילופין, אתה יכול להציע את הרומים שלך לאתר vgFREAK שמתמקדים בתחום.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

כאמור, נשמח מאוד לראות את רשימת המשחקים.
אפשר להמשיך בפורום או במייל, איפה שיותר נוח לך.

אם נוכל לקבל סיקור בנוסף למשחקים, הדבר בהחלט יעזור (בין אם מדובר ברומים או במשחקי מחשב).
תודה רבה על הרצון לתרום :-)
SHALOM_HADAD
משתמש רשום
משתמש רשום

שמח לשמוע שיש היענות, לגבי פירוט, יש מגוון די גדול של משחקים אז קשה לפרט כלפי כל אחד, ולהוסיף סיקור לכל אחד יקח לא מעט זמן..
בנוסף אני לא בקיא יותר מדי בשמות המשחקים, המקור של המשחקים הוא מדיסקים ישנים, אחד אודיסאה בחלל ואחד טרקטורון הזעם, ו2 דיסקים נוספים שמכילים מיני משחקים של לגו, מירוצים ועוד..
בקיצור, לא ידעתי איך לסקר ולבדוק את כל זה.. העלתי בינתים את 2 הדיסקים, בקובץ RAR לכל אחד, אם מישהו רוצה להוריד ולבדוק..
זה אודיסאה בחלל
http://www.f2h.co.il/739ibq1epbuh" target="_blank
וזה טרקטורון הזעם
http://www.f2h.co.il/tk0iw0rk9z92" target="_blank

והנה תמונות מסך של התיקיות של כל אחד, שמות המשחקים מופיעים שם אם זה עוזר...
אודיסאה בחלל
תמונה
http://www.siz.co.il/my.php?i=mdmxgzmimm0y.bmp" target="_blank
טרקטורון הזעם
תמונה
http://www.siz.co.il/my.php?i=yqw5hzjnzzgm.bmp" target="_blank

יש עוד.. שאפשר להגדיר אותם כלא מסודרים... לא יודע אם יצא לי לסדר ולמין בקרוב, אז בתור התחלה אני מעלה אותם כמו שהם, גם בRAR...
http://www.f2h.co.il/q6uugpe4sth1" target="_blank

לגבי הNES.. מסתבר שזה קצת הרבה... מעל 11 אלף קבצים.. כ2 וחצי גיגה.. אני ישתדל לעשות מיון, יש לא מעט כפולים, וממש לא מעט פרוצים (יש לזה ביקוש?.. למשל מריו שנערכו בו שלבים, או משחקים אחרים שהחליפו בהם דמויות או שינו את המשחק עצמו..)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אז טוב שפרטת ותודה שהעלית... משחקים שמקורם באוספי משחקים הם בדרך כלל גרסאות Shareware ולכן אין לנו עניין להעלות אותם לאתר. מה גם שאודיסאה בחלל קיים אצלנו בפינת תקליטורי האוסף. אולי יהיה שווה לצרף לשם גם את האוסף "טרקטורון הזעם" (אבל לא בטוח. אני רואה שהוא הוזכר ככל הנראה רק פעם אחת בתולדות הפורום מלבד השרשור הזה).
אתה יכול לומר מה המקור של משחקי ה-PC?
SHALOM_HADAD
משתמש רשום
משתמש רשום

לא ממש הבנתי מה זה shareware.. ולדעתי משחקים מאוד מומלצים.. מה גם שכבר קשה למצוא אותם ברשת. ואין בכלל מה לדבר על מקורות אחרים..
לגבי שאר המשחקים במחשב. לא זוכר מה המקור.. הרבה שנים עברו..
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

Shareware זו גרסת הדגמה של משחק, בד'כ מכילה רק כמה שלבים ראשונים או פרק אחד מתוך המשחק המלא. את גרסאות ה-shareware הפיצו חופשי כדי לפרסם את המשחק, מכאן ה-share בשם.
יש להן אולי ערך היסטורי, אבל מכיוון שאלו לא גרסאות מלאות בדרך כלל לא מעלים אותן לאתר הזה.
SHALOM_HADAD
משתמש רשום
משתמש רשום

יש ביניהם כמה דמו. אבל ממש לא כולם.. שיחקתי בכמה לא מעט וזה נראה תקין. .
SHALOM_HADAD
משתמש רשום
משתמש רשום

לא ידעתי אם לערוך או להקפיץ..
בכל מקרה, עברתי על המשחקים אחד אחד, מחקתי מדיסק אחד את כל הדמו, צריך לעבור עליהם עוד פעם כדי לוודא שמה שנשאר זה באמת משחקים מלאים.. ולעבור על הדיסק השני..

לגבי הרומים, העליתי בינתיים אחד גדול, 1200 משחקים ברום אחד, הזוי שזה שוקל רק חצי מגה..
http://www.f2h.co.il/81qqtzqmhm" target="_blank
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

תודה רבה!
על פניו, ממעבר זריז על הרשימה לא מצאתי משחקים נדירים או כאלה שקשה למצא במקורות אחרים באינטרנט.
מה שכן, אולי שווה להעלות דווקא את התקליטור המלא, יחד עם התפריט, על מנת שנוכל להוסיף אותו לפינת תקליטורי האוסף. מה אתה אומר?
SHALOM_HADAD
משתמש רשום
משתמש רשום

הדיסקים לא במצב הכי טוב.. לקח זמן לחלץ מהם את המשחקים. וכמה בודדים מכל דיסק לא עברו... מה שכן עבר נמצא בתיקיות שהועלו קודם
לגבי הממשק של ההרצה אוטומטית. אני בספק אם ירוץ. אבל אני ינסה. אם זה יצליח. לצלם תמונת מסך מהחלון הראשי ומהקטגוריות שלו?
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אם זה יצליח, אשמח אם תעלה גם אותו. אני מאמין שיהיה נוח יותר למפות את השמות למשחקים כשבידי התפריט עצמו ולא רק תמונות. תודה!
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא