בעיה| במשחק לונה פארק עולמי בעברית

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Sprite1
משתמש רשום
משתמש רשום

בעיה| במשחק לונה פארק עולמי בעברית

שליחה על ידי Sprite1 »

היי מלא זמן לא שיחקתי במשחק לונה פארק עולמי והתחשק לי לשחק אז הורדתי מהאתר שלכם.
התחלתי לשחק הכל עובד כמו שצריך עד שהגעתי לפארק space zone שאני לוחץ על הפארק זה נטען ואז ישר יוצא לי מהמשחק ורושם לי הודעה של אל תשלח
אפשר עזרה איך פותרים את זה ?
תודה :)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: בעיה| במשחק לונה פארק עולמי בעברית

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

שלום ספרייט,
קודם כל, בבקשה בלי הודעות אישיות בנושאים כאלה (ראה את חוקי הפורום). מכיוון שבעצמי לא הגעתי לעולם האחרון בגרסה הזו קוויתי שאולי מישהו אחר יוכל להגיב לפניי בצורה יותר רלוונטית.

מהי מערכת ההפעלה שלך?
זה קורה רק בפארק הזה? בשאר המשחק רץ באופן חלק?
כווץ בבקשה את תיקיית השמירה שלך בשם המשתמש שאיתו הגעת לפארק (היא נמצאת בתוך תיקיית ההתקנה ב-Save>Users), והעלה לשרת אכסון כלשהו כדי שאוכל לראות אם זה קורה גם אצלי.
Sprite1
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Sprite1 »

Radioactive Grandpa כתב:שלום ספרייט,
קודם כל, בבקשה בלי הודעות אישיות בנושאים כאלה (ראה את חוקי הפורום). מכיוון שבעצמי לא הגעתי לעולם האחרון בגרסה הזו קוויתי שאולי מישהו אחר יוכל להגיב לפניי בצורה יותר רלוונטית.

מהי מערכת ההפעלה שלך?
זה קורה רק בפארק הזה? בשאר המשחק רץ באופן חלק?
כווץ בבקשה את תיקיית השמירה שלך בשם המשתמש שאיתו הגעת לפארק (היא נמצאת בתוך תיקיית ההתקנה ב-Save>Users), והעלה לשרת אכסון כלשהו כדי שאוכל לראות אם זה קורה גם אצלי.

מערכת ההפעלה שלי XP
בשאר הפארקים הכל עובד חלק אבל שאני מגיע לפארק האחרון זה יוצא לי מהמשחק שאני לוחץ עליו.
הינה הורדה לשמירה שלי : http://www.upf.co.il/file/593078843.html" target="_blank
תודה :)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אחלה.

כמובן שאם הצלחת בעבר (תחת שם המשתמש הזה) לשחק בפארק הזה, ההתקדמות שלך בתוכו לא תישמר:
היכנס אל התיקייה הזו אצלך, בתוכה אל התיקייה בשם space, ומחק את הקובץ שיש שם ("שמירה חדשה 4 .TPWS").
ספר אם זה עבד.
Sprite1
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Sprite1 »

חחח איזה מוזר תודה רבה על העזרה עובד לי :)

אפשר לנעול
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא