עזרה בדוסבוקס
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אביב2
עזרה בדוסבוקס
היי, עיינתי במדריכים באתר ולא ממש הבנתי אז לכן אני שואל פה.....
בעיקרון אני רוצה להבין איך עושים מסך מלא בדוסבוקס וגם למה המשחקים פועלים כלכך לאט? הרי הם ישנים לאללה, אז אולי זה משהו בדוסבוקס שאני צריך להגדיר?
כל עזרה תתקבל בברכה
בעיקרון אני רוצה להבין איך עושים מסך מלא בדוסבוקס וגם למה המשחקים פועלים כלכך לאט? הרי הם ישנים לאללה, אז אולי זה משהו בדוסבוקס שאני צריך להגדיר?
כל עזרה תתקבל בברכה
Re: עזרה בדוסבוקס
אני לא יודע למה זה פועל כל כך לאט אצלך (אצלי זה עובד בסדר) אבל כדי לעשות מסך מלא אתה עושה alt+enter.אביב2 כתב:היי, עיינתי במדריכים באתר ולא ממש הבנתי אז לכן אני שואל פה.....
כל עזרה תתקבל בברכה
-
אורח
אבל מה זה עוזר לי שאתה לא יודע? זה לא שווה כלום אם המשחקים עובדים לאט...פאקמן כתב:אני לא יודע למה זה פועל כל כך לאט אצלך (אצלי זה עובד בסדר) אבל כדי לעשות מסך מלא אתה עושה alt+enter.אביב2 כתב:היי, עיינתי במדריכים באתר ולא ממש הבנתי אז לכן אני שואל פה.....
כל עזרה תתקבל בברכה
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
נסתרות דרכי הנסתר
בטוח? גם כאן?אביב2 כתב:עיינתי במדריכים באתר ולא ממש הבנתי אז לכן אני שואל פה.....
אם Ctrl+F12 לא עוזר, ספר לנו על אילו משחקים מדובר.
ואללה גם לי זה לא ברור. היום נסעתי לתל-אביב והיה דווקא בסדר. [עריכה: נכתב לפני שהאורח הגיב על זה בעצמו...]פאקמן כתב:אני לא יודע למה זה פועל כל כך לאט אצלך (אצלי זה עובד בסדר)
נסתרות הן דרכי המיואש
Radioactive Grandpa כתב:בטוח? גם כאן?אביב2 כתב:עיינתי במדריכים באתר ולא ממש הבנתי אז לכן אני שואל פה.....
אם Ctrl+F12 לא עוזר, ספר לנו על אילו משחקים מדובר.
ואללה גם לי זה לא ברור. היום נסעתי לתל-אביב והיה דווקא בסדר. [עריכה: נכתב לפני שהאורח הגיב על זה בעצמו...]פאקמן כתב:אני לא יודע למה זה פועל כל כך לאט אצלך (אצלי זה עובד בסדר)
אוייש חבל
-
אביב2
radioactive, זה אני האורח פשוט אני לפעמים שוכח לכתוב תכינוי בכל הודעה שאני כותב. יש לחלקכם הומור יבש שאני דווקא די מחבב...
טוב אז לחצתי על מה שאמרת פאקמן וזה די עוזר, מקווה שזה יעבוד גם עם משחקים אחרים....תאמת קצת מציק לשנות את זה כל פעם אבל נראה שאין לי ברירה...
טוב אז לחצתי על מה שאמרת פאקמן וזה די עוזר, מקווה שזה יעבוד גם עם משחקים אחרים....תאמת קצת מציק לשנות את זה כל פעם אבל נראה שאין לי ברירה...
-
אורח
אופס זה radioactive אמר את זה, טוב לא משנה, אני עף מפה לפני שהמוח שלי מתפוצץ חחח.....תודה חבר'ה!אביב2 כתב:radioactive, זה אני האורח פשוט אני לפעמים שוכח לכתוב תכינוי בכל הודעה שאני כותב. יש לחלקכם הומור יבש שאני דווקא די מחבב...
אורח כתב:אופס זה radioactive אמר את זה, טוב לא משנה, אני עף מפה לפני שהמוח שלי מתפוצץ חחח.....תודה חבר'ה!אביב2 כתב:radioactive, זה אני האורח פשוט אני לפעמים שוכח לכתוב תכינוי בכל הודעה שאני כותב. יש לחלקכם הומור יבש שאני דווקא די מחבב...
אויש, לרגע חשבתי שסוף סוף הבאתי קצת תועלת למישהו...
וכן ההומור היבש של סבא היכה גלים ברחבי המרשתת.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
הייתי צריך להשתמש בסמיילי. Bitches love smiley faces
רחמו על הסבות הרדיואקטיביים. הומור יבש ועבש הוא הדרך שלנו להתמודד עם ניסוחים לקויי-פירוט והתגובות המצחיקות שהם גוררים. אנחנו לא מקבלים על זה פיצויים מהמדינה, זו כבשת הרש שלנו.
אני יודע.אביב2 כתב:radioactive, זה אני האורח
יש ברירה. D-Fend היא אחת מהן.אביב2 כתב:תאמת קצת מציק לשנות את זה כל פעם אבל נראה שאין לי ברירה...
Re: הייתי צריך להשתמש בסמיילי. Bitches love smiley faces
באמת סבא?באמת?סבות?מה השלב הבא???סבים סבא, סבים!!!Radioactive Grandpa כתב:רחמו על הסבות הרדיואקטיביים. הומור יבש ועבש הוא הדרך שלנו להתמודד עם ניסוחים לקויי-פירוט והתגובות המצחיקות שהם גוררים. אנחנו לא מקבלים על זה פיצויים מהמדינה, זו כבשת הרש שלנו.
אני יודע.אביב2 כתב:radioactive, זה אני האורחיש ברירה. D-Fend היא אחת מהן.אביב2 כתב:תאמת קצת מציק לשנות את זה כל פעם אבל נראה שאין לי ברירה...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
השלב הבא הוא סבות ראדיואקטיביות. 
מצטער פאקמן שאני נאלץ לקטוע את השעשוע, בעקבות התגובה של אביב. מי שמתבטא ככה לא ראוי לקבל זכות תגובה.
[עריכה]
ביטלתי את הנעילה בעקבות ההתנצלות.
מצטער פאקמן שאני נאלץ לקטוע את השעשוע, בעקבות התגובה של אביב. מי שמתבטא ככה לא ראוי לקבל זכות תגובה.
[עריכה]
ביטלתי את הנעילה בעקבות ההתנצלות.