מצאתי כתבה נחמדה על DUKE NUKEM 3D ומה שמעניין לראות שם זה את הציטוטים של דיוק שנלקחו מכל מיני מקומות (עד היום הייתי בטוח שאלה היו ציטוטים ייחודיים לדיוק)
https://www.youtube.com/watch?v=HGcs_9Ig9Pk
מקורות לציטוטי DUKE3D
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: מקורות לציטוטי DUKE3D
זוועה. לא מספיק שהוא סתם מקלל כל הזמן, הוא עוד משתמש בקול מסונתז מעצבן. התייאשתי אחרי דקה, וגם זה היה יותר מדי.
כן אני מסכים איתך, העליתי את זה כי אותי עניין לראות את המקורות לציטוטים של דיוק, אולי זה יעניין עוד מישהו
-
יצחק בומרנג
- משתמש רשום

Octarine כתב:זוועה. לא מספיק שהוא סתם מקלל כל הזמן, הוא עוד משתמש בקול מסונתז מעצבן. התייאשתי אחרי דקה, וגם זה היה יותר מדי.
אני חושב שזה גרוע בכוונה, יש סיכוי שזה פארודיה על irate gamer-חיקוי של AVGN, יש ביוטיוב מלא פארודיות עליו.
למעשה, יש אפילו משתמש שלקח יוזמה ולקח את הסרטונים של irate gamer ותוך כדי הסרטון הוא כותב את דעתו על הסקירה, כמו בסרטון הזה לדוגמה.
אני הבנתי שהקול המסונתז אמור להיות חיקוי פארודי של הקול דיוק עצמו, כפי שהוא נשמע במשחק.
בכל מקרה, רוב הציטוטים נמצאים בתוך 40 שניות בערך, שמתחילים ב3:35, אם מישהו לא רוצה לסבול עשר דקות.
דרך אגב, חוץ מהציטוט עם המסטיק (די מפורסם בפני עצמו, עוד לפני דיוק) מהסרט They Live, חלק מהשאר הם בסה"כ מילה או שתיים, ולא ממש אפשר להגיד על זה ש"גנבו" אותם.
Groovy למשל מופיע גם בEWJ, אז דיוק גנב את זה ממנו, והוא גנב מצבא האופל?
בכל מקרה, רוב הציטוטים נמצאים בתוך 40 שניות בערך, שמתחילים ב3:35, אם מישהו לא רוצה לסבול עשר דקות.
דרך אגב, חוץ מהציטוט עם המסטיק (די מפורסם בפני עצמו, עוד לפני דיוק) מהסרט They Live, חלק מהשאר הם בסה"כ מילה או שתיים, ולא ממש אפשר להגיד על זה ש"גנבו" אותם.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא, כל הסרטון מלא הֶרמזים מובהקים ספציפית ל-AVGN. זו פארודיה על AVGN או על כל ז'אנר ה"גיימר המעוצבן" שנוצר בעקבותיו והוליד דברים מוזרים כמו ה-Irate Gamer המביך להחריד.יצחק בומרנג כתב:יש סיכוי שזה פארודיה על irate gamer-חיקוי של AVGN, יש ביוטיוב מלא פארודיות עליו.
זה גם מה שאני חשבתי בפעם הראשונה שראיתי את הסרטון (זה היה יכול להיות מאוד מוצלח, האיכות הטכנית וקול הבס באמת דומים מאוד ברגעים מסוימים) אבל כל הסרטונים שלו ככה. קונספט מציק, אבל אני מניח שככה הוא מסמן את עצמו כפארודיה-ממש ולא חיקוי חיוור נוסף.brother34 כתב:אני הבנתי שהקול המסונתז אמור להיות חיקוי פארודי של הקול דיוק עצמו, כפי שהוא נשמע במשחק.
גם עם זה הסכמתי, אבל הוא בכל זאת הצביע כאן על רצף של שאילות מ-Army of Darkness שמתחיל בקומפוזיציה של העטיפות/כרזות. זה כבר לא מקרי, הוא עלה כאן על משהו לדעתי. (אבל לקרוא לזה "מקורות לציטוטי דיוק ניוקם 3D" זו הגזמה בעיניי.)brother34 כתב:דרך אגב, חוץ מהציטוט עם המסטיק (די מפורסם בפני עצמו, עוד לפני דיוק) מהסרט They Live, חלק מהשאר הם בסה"כ מילה או שתיים, ולא ממש אפשר להגיד על זה ש"גנבו" אותם.