משחק שאני חייב לזהות
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורח
משחק שאני חייב לזהות
ואני מחפש משחק ישראלי ישן מאוד קראו לו DOPE במשחק אתה בעצם סוחר סמים אבל הכל שם עם העכבר זה משחק בחלונית קטנה והכול עם העכבר מישהו מכיר?
תודה
תודה
Re: משחק שאני חייב לזהות
אתה מתכוון למשחק הזה? (או למשחק הדוס שהוא מבוסס עליו) למה את חושב שהוא ישראלי?
-
אורח
היה את המשחק הזה בעברית אני בטוח ב 100000000% קראו לו DOPE והא אפשר להיות בחולון תל אביב ועוד ערים וגם לנסוע לחו"ל
-
אורח
סליחה על הדאבל פוסט פשוט לא ציטתתיIngsoc כתב:אתה מתכוון למשחק הזה? (או למשחק הדוס שהוא מבוסס עליו) למה את חושב שהוא ישראלי?
היה את המשחק הזה בעברית אני בטוח ב 100000000% קראו לו DOPE והא אפשר להיות בחולון תל אביב ועוד ערים וגם לנסוע לחו"ל
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אין שום סיבה להציף את הפורום בציטוט ההודעה שכולם יודעים שאליה התייחסת וכולם יכולים לקרוא לבד.
זה שאנשים לא קוראים את החוקים לא מפתיע איש, אבל מנין אנשים מביאים את הנהלים המיותרים האלה?
אוקטרין, תפסיק לקרוא לי זקן.
זה שאנשים לא קוראים את החוקים לא מפתיע איש, אבל מנין אנשים מביאים את הנהלים המיותרים האלה?
אוקטרין, תפסיק לקרוא לי זקן.
נו, סבא, מספיק להיות כזה ז...
אה, לא משנה.
אה, לא משנה.
Ingsoc הציע לך תשובה, אם זה לא המשחק כנראה שאף אחד לא מכיר.
אתה מוזמן לפתוח משתמש בפורום ולהרשם לעדכונים מהשרשור, ככה אם מישהו ימצא ויפרסם פה תקבל הודעה.
אתה מוזמן לפתוח משתמש בפורום ולהרשם לעדכונים מהשרשור, ככה אם מישהו ימצא ויפרסם פה תקבל הודעה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא הבנתי מה אתה רוצה אורח, ולמה אתה לא מגיב בצורה ברורה להצעה של Ingsoc.
אתה מדבר על גרסה עברית של המשחק שהוא קישר אליו? משהו אחר? אתה מבקש זיהוי או שאתה משוכנע בזהות ורק רוצה שנעזור לך למצוא עותק? יש כאן הורדה של משחק כזה מ-1985 (באנגלית).
אתה מדבר על גרסה עברית של המשחק שהוא קישר אליו? משהו אחר? אתה מבקש זיהוי או שאתה משוכנע בזהות ורק רוצה שנעזור לך למצוא עותק? יש כאן הורדה של משחק כזה מ-1985 (באנגלית).
אלגנטי :>Octarine כתב:נו, סבא, מספיק להיות כזה ז...
אה, לא משנה.
-
אורח
אני מתכוון לגרסא עברית של המשחק שIngsoc הביאRadioactive Grandpa כתב:לא הבנתי מה אתה רוצה אורח, ולמה אתה לא מגיב בצורה ברורה להצעה של Ingsoc.
אלגנטי :>Octarine כתב:נו, סבא, מספיק להיות כזה ז...
אה, לא משנה.
למרבה הצער, אין לנו את המשחק או פרטים נוספים אודותיו.
אם ביום מן הימים נמצא אותו, אתה יכול להיות בטוח שנעלה אותו לאתר.
אם ביום מן הימים נמצא אותו, אתה יכול להיות בטוח שנעלה אותו לאתר.
האמת מבדיקה של המשחק אפשר באופן ידני להגדיר את שמות הערים, וגם לרשום בעיברית אבל במערכת ההפעלה שלי (WIN 7 64) הוא מראה לי סימני שאלה במקום אותיות, אבל מאד יכול להיות ששיחקת במשחק הזה אחרי שמישהו ערך אותו בהגדרות שלו ובמערכות הפעלה אחרות זה כן יעבוד.