מציאת שלושה משחקים ישנים

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Eden123

מציאת שלושה משחקים ישנים

שליחה על ידי Eden123 »

הראשון:
זה משחק בעברית..משהו ממש ישן וקשה לי להאמין שמישהו יזכור תמשחק הזה..
זה משחק על כמה יצורים כאלה ויש כל מיני משחקונים...משחק אחד אתה מעצב בית משחק אחד אתה מכין משהו לאכול בסיר כזה ועוד משחק אתה צריך למצוא מה מוזר בתמונה וזה
אני זוכר שהיה אחד רשע כזה שאם נגיד במשחקון היית מכין איזה אוכל לא טוב פתאום הוא היה בא ואוכל את זה..אם אני לא טועה היה לו ראש בצורת מפתח שבדי

השני:
משחק של וורנר ברוטרס(עם באקס באני) שזה נראה לי גם היה בעברית..אם אני לא טועה היה בהתחלת המשחק משהו על שעועית הקסם(הזאתי מהסיפור ילדים שאם אתה שם היא גודלת ומגיעה עד לשמיים)

השלישי:
משחק שאנייי ממש רוצה למצוא..משחק אסטרטגיה ישן שיש משהו אחד שאני זוכר בו..שהיה בו אלים..אבל לא AOM או משהו כזה היה לכל עם אל משלו ושהיה להם מספיק כסף הם היו בונים טירה כזאת ואז היה אל כזה..אני זוכר היה עם עם דרקון וגם היה עם סיני כזה שהיה לו מקדש שהיה סמוראי כזה
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: מציאת שלושה משחקים ישנים

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

השני כנראה באסטר ואפון הפלא (טייני טונס, לא לוני טונס).

הראשון אולי נמצא בין משחקי אוסף המשחקונים אצלנו. מי שמכיר את המשחק הראשון או השלישי כנראה יידע לזהות אותם, אבל מי שלא - לא נתת הרבה פרטים שיוכלו לעזור בחיפושים. נסה להרחיב את התיאור.
archionir
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי archionir »

Radioactive Grandpa כתב:השני כנראה באסטר ואפון הפלא (טייני טונס, לא לוני טונס).

הראשון אולי נמצא בין משחקי אוסף המשחקונים אצלנו. מי שמכיר את המשחק הראשון או השלישי כנראה יידע לזהות אותם, אבל מי שלא - לא נתת הרבה פרטים שיוכלו לעזור בחיפושים. נסה להרחיב את התיאור.
אם כבר אז טייני טון ולא טונס.
יש הרבה הבדלים שאין לי כח כרגע לפרט :)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

אכן, צודק (טעות נפוצה שמקורה באנלוגיה לאבות המייסדים).

הלו, מה זה הטיזינג הזה "יש הרבה הבדלים שאין לי כח כרגע לפרט"? הצהרה כזו מחייבת אותך!
archionir
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי archionir »

Radioactive Grandpa כתב:אכן, צודק (טעות נפוצה שמקורה באנלוגיה לאבות המייסדים).

הלו, מה זה הטיזינג הזה "יש הרבה הבדלים שאין לי כח כרגע לפרט"? הצהרה כזו מחייבת אותך!
חחחח אם אתה מתעקש אז הנה זה (וסליחה על האיחור בתגובה):
לוני טונס (tunes) נקראים כך כי כשרק התחילו עם הסרטונים האלה הם ניסו לתת קונטרה לדיסני שהפיק בזמנו סרטים מצויירים קצרים ומוזיקליים בשם סילי סימפוניז. והמטרה העיקרית שלהם הייתה לקדם שירים מהספרייה המוזיקלית של האחים וורנר, כעבור שנה הם התחילו להפיק סדרה נוספת בשם מרי מלודיס, שלא כמו לוני טונס שסבבו סביב דמויות, מרי מלודיס היו סוג של וידאו קליפים שמבוססים על שירים.

אז בקיצור - Looney Tunes = נעימות מטורללות
Tiny Toon = דמויות מצויירות קטנות.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

אה, זה מובן... פשוט מהתגובה "אם כבר אז טייני טון ולא טונס. יש הרבה הבדלים" השתמע שיש דבר כזה טייני טונס. ומשלא מצאתי רמז לדבר כזה ברשת, חשבתי שאני מפספס משהו חשוב.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא