גלגל המזל
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורח
גלגל המזל
הורדתי את גלגל המזל ואני לא מצליחה לשחק ובכלל לא לפתוח.. למה?
באיזה מע' הפעלה צריך לפתוח את זה?
ניסיתי בדוסבוקס..
באיזה מע' הפעלה צריך לפתוח את זה?
ניסיתי בדוסבוקס..
Re: גלגל המזל
מה השגיאה שמתקבלת?
-
אורח
Re: גלגל המזל- אז ככה:
הורדתי את חמשת הקבצים, (שמרתי הכל באותה התיקיה), פרסתי, וכשניסיתי לפתוח לא הצלחתי. גם אחרי ששיניתי במאפיינים\תאימות לחלונות 95..
אה. וגם צרבתי..
ניסיתי גם לפתוח דרך דוסבוקס וזה לא הצליח. (משחקים אחרים מהאתר זה כן פתח..) הוא כותב משהו על שגיאה\חסר בקובץ (?????)
יש לי חלונות 7..
ברור שקראתי את ההוראות!
תודה!
אה. וגם צרבתי..
ניסיתי גם לפתוח דרך דוסבוקס וזה לא הצליח. (משחקים אחרים מהאתר זה כן פתח..) הוא כותב משהו על שגיאה\חסר בקובץ (?????)
יש לי חלונות 7..
ברור שקראתי את ההוראות!
תודה!
לאט לאט
את שוב חוזרת על ה"לפתוח" הזה. אבל העיקר חסר מן הספר : מה ניסית לפתוח - את קובץ הISO? ובאותו קו - את מה צרבת?אורח כתב: וכשניסיתי לפתוח לא הצלחתי. גם אחרי ששיניתי במאפיינים\תאימות לחלונות 95..
אה. וגם צרבתי..
אם כך, בטח ראית שם את ההמלצה לVirtual Pc. השתמשת בתוכנה הזו?אורח כתב:ברור שקראתי את ההוראות!
-
אורח
Re: גלגל המזל אז ככה:
הורדתי את חמשת הקבצים למחשב תחת תיקיה שנקראת גלגל המזל. כן כל הקבצים באותה תיקיה.
לחצתי על 'wof.part1.exe'. כדי לפרוס.
המחשב פורס עד לחלק החמישי, נתקע. ולא מצליח. הוא כותב לי שחסר קובץ.. אבל הורדתי! למה?
לחצתי על 'wof.part1.exe'. כדי לפרוס.
המחשב פורס עד לחלק החמישי, נתקע. ולא מצליח. הוא כותב לי שחסר קובץ.. אבל הורדתי! למה?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
כנראה חלק מהקבצים השתבש במהלך ההורדה. נסי להוריד שוב.
תוכלי להשוות את גודל הקבצים אצלך עם הגודל שמופיע לצד הקבצים בעמוד ההורדה כדי לדעת מה מהם השתבש בוודאות.
תוכלי להשוות את גודל הקבצים אצלך עם הגודל שמופיע לצד הקבצים בעמוד ההורדה כדי לדעת מה מהם השתבש בוודאות.
-
אורח
Radioactive Grandpa כתב:כנראה חלק מהקבצים השתבש במהלך ההורדה. נסי להוריד שוב.
תודה. ניסיתי כמה פעמים ועדיין מתקבלת אותה שגיאה.
הגודל המופיע אצלי זהה למה שרשום באתר. כבר בדקתי
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
הורדתי אצלי והצלחתי לפרוס. השגיאה מופיעה במהלך הפריסה? מה הנוסח המדויק של השגיאה?
-
אורח
הצלחתי לפרוס. תודה.Radioactive Grandpa כתב:הורדתי אצלי והצלחתי לפרוס. השגיאה מופיעה במהלך הפריסה? מה הנוסח המדויק של השגיאה?
עכשיו רק צריך להוריד את לVirtual Pc. ויש לי אחלה משחק.
תודה לכל העוזרים!
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
בהצלחה בהמשך