בקשר למשחק הנסיך הפרסי 2
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
בקשר למשחק הנסיך הפרסי 2
איך אני יודע מתי אני עובר שלב ?
Re: בקשר למשחק הנסיך הפרסי 2
כשאתה מגיע לשלב חדש .
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
למה אתה שואל?
כי מעניין אותי לדעת.Radioactive Grandpa כתב:למה אתה שואל?
איך אני יודע שאני מגיע לשלב חדש ?
לא רשום שם לפי הזכור לי מתי שאני עובר שלב .
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אבל זה לא ברור מאליו? אתה מסיים מקום קודם שנגמר עם מוזיקה, ואתה מתחיל במקום חדש. אתה מת וחוזר מחדש שם.
אני לא בדיוק הבנתי.
ובמשחק אצלי אין במהלך המשחק קולות רקע לאורך רוב משחק .למה ?
ובמשחק אצלי אין במהלך המשחק קולות רקע לאורך רוב משחק .למה ?
רוב השלבים נגמרים אחרי שהנסיך עולה במדרגות ל"קומה" הבאה, בדומה למשחק הראשון. יש (בד'כ) רק דלת אחת כזאת בשלב, אז העניין ברור מאוד.
יש 5 שלבים שאחריהם עוברים לאיזור חדש והם לא מסתיימים במדרגות: מהעיר לאי יש ספינה, מהאי למערה הוא פשוט עובר בדלת, מהמערה לעיר ההרוסה יש שטיח מעופף, מהעיר למקדש יש סוס ומהמקדש לארמון שוב סוס (למרות שבשלב האחרון של המקדש הנסיך כן עולה במדרגות כדי להגיע לגג).
וכמובן, כמו שסבא אמר, אם אתה מת וחוזר לאותו מקום לא עברת שלב (חוץ מכמה שלבים שיש להם נקודות שמירה בתוך השלב, אבל יש רק שתי נקודות כאלה אם אני זוכר נכון).
בעיית המוזיקה תלויה באיך אתה מפעיל את המשחק. אתה משתמש בDOSBox?
יש 5 שלבים שאחריהם עוברים לאיזור חדש והם לא מסתיימים במדרגות: מהעיר לאי יש ספינה, מהאי למערה הוא פשוט עובר בדלת, מהמערה לעיר ההרוסה יש שטיח מעופף, מהעיר למקדש יש סוס ומהמקדש לארמון שוב סוס (למרות שבשלב האחרון של המקדש הנסיך כן עולה במדרגות כדי להגיע לגג).
וכמובן, כמו שסבא אמר, אם אתה מת וחוזר לאותו מקום לא עברת שלב (חוץ מכמה שלבים שיש להם נקודות שמירה בתוך השלב, אבל יש רק שתי נקודות כאלה אם אני זוכר נכון).
כן, בשיטת הגרירה.להעתיק את זה אל קובץ ההפעלה של המשחק.Octarine כתב:רוב השלבים נגמרים אחרי שהנסיך עולה במדרגות ל"קומה" הבאה, בדומה למשחק הראשון. יש (בד'כ) רק דלת אחת כזאת בשלב, אז העניין ברור מאוד.
http://www.old-games.org/faq/faq.php?answer=120" target="_blankרמיא כתב: כן, בשיטת הגרירה.להעתיק את זה אל קובץ ההפעלה של המשחק.
יש 2 סאונד בלאוסטר,איזה מהם ?Ingsoc כתב:http://www.old-games.org/faq/faq.php?answer=120" target="_blankרמיא כתב: כן, בשיטת הגרירה.להעתיק את זה אל קובץ ההפעלה של המשחק.
של הסינטיסייזר ?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
בשניהם. אחד זה האפקטים והשני זה המוזיקה.
איך אני משלב בין שניהם ?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר: