אני חושב שאני חדש פה ואני מבקש עזרה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אני חושב שאני חדש פה ואני מבקש עזרה
יש לי מערכת הפעלה של וינדוס 7 32 סיביות.
אני נכנסתי לפה http://www.old-games.org/games/rastan" target="_blank
ואני לחצתי על הורדה ראשית,ואני חילצתי את זה בדרך תוכנת WINRAR
ואני שמרתי את זה במחשב, אבל אני לא מצליח להפעיל את המשחק בצורה טובה משם,שאני לוחץ על קובץ RASTAN יישום.
אז אני מקבל בהמשך הודעה שהמערכת לא תומכת במצב מסך מלאה, ושאני לוחץ על התעלם או סגור אז זה מוציא אותי מהמשחק, אז איך אני כן יכול לשחק בצורה טובה במשחק הזה ?
ובמשחק DAVE3 אני לא מוצא אפילו קובץ של יישום.שרשום עליו שזה של ישום.
אני נכנסתי לפה http://www.old-games.org/games/rastan" target="_blank
ואני לחצתי על הורדה ראשית,ואני חילצתי את זה בדרך תוכנת WINRAR
ואני שמרתי את זה במחשב, אבל אני לא מצליח להפעיל את המשחק בצורה טובה משם,שאני לוחץ על קובץ RASTAN יישום.
אז אני מקבל בהמשך הודעה שהמערכת לא תומכת במצב מסך מלאה, ושאני לוחץ על התעלם או סגור אז זה מוציא אותי מהמשחק, אז איך אני כן יכול לשחק בצורה טובה במשחק הזה ?
ובמשחק DAVE3 אני לא מוצא אפילו קובץ של יישום.שרשום עליו שזה של ישום.
Re: אני חושב שאני חדש פה ואני מבקש עזרה
אז אתה לא בטוח אם אתה חדש פה?
בכל מקרה, את המשחק צריך להריץ בעזרת הקובץ GO.BAT, רובם (כולל מה שניסית להריץ) הם משחקי דוס ורצים בעזרת דוסבוקס.
בכל מקרה, את המשחק צריך להריץ בעזרת הקובץ GO.BAT, רובם (כולל מה שניסית להריץ) הם משחקי דוס ורצים בעזרת דוסבוקס.
אז אני מאמין שאני חדש פה.
אבל אני צריך עוד עזרה בהתקנת מערכת דוס, במיוחד בעברית.
הקובץ של GO לא עזר לי.
אבל אני צריך עוד עזרה בהתקנת מערכת דוס, במיוחד בעברית.
הקובץ של GO לא עזר לי.
נערך לאחרונה על ידי רמיא ב ש' ספטמבר 28, 2013 10:42 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
נתתי לך קישור למדריך בעברית (לחץ על המילה "דוסבוקס").
אני בלי נדר אנסה להקין את זה ולרשום פה אם אני הצלחתי.
אני התקנתי את זה,
אבל למשל במשחק של DAVE3
אין קול, ואני לא מצליח בקלות לשלוט על העכבר, אז מה עושים ?
ומה הסיבה שבמשחק DAVE 3 בשיטת הגרירה שאני עושה העתק ל DOS
ומעביר אותו אל תיקית המשחק ומעביר את זה לקובץ של GO שהמשחק לא פועל לי ?
אבל למשל במשחק של DAVE3
אין קול, ואני לא מצליח בקלות לשלוט על העכבר, אז מה עושים ?
ומה הסיבה שבמשחק DAVE 3 בשיטת הגרירה שאני עושה העתק ל DOS
דייב 3 לא עושה שימוש בעכבר, את הקול יש לקנפג בעזרת F2 (ואז לבחור בסאונד בלאסטר).
לא ממש הבנתי את העניין השני, שאני מעוניין להפעיל משחק בשיטת הגרירה אני יוצר קובץ קיצור דרך לדוסבוקס, שם את קיצור הדרך בתיקיית המשחק ואז מפעיל את המשחק בעזרת קיצור הדרך.
לא ממש הבנתי את העניין השני, שאני מעוניין להפעיל משחק בשיטת הגרירה אני יוצר קובץ קיצור דרך לדוסבוקס, שם את קיצור הדרך בתיקיית המשחק ואז מפעיל את המשחק בעזרת קיצור הדרך.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אם כשאתה אומר "DOS" אתה מתכוון לקובץ ההפעלה של DOSBox, זה לא מה שכתוב במדריך. אתה צריך ליצור קיצור דרך, לא להעתיק את הקובץ.רמיא כתב:ומה הסיבה שבמשחק DAVE 3 בשיטת הגרירה שאני עושה העתק ל DOS
ואם אני ארצה לעבור למערכת הפעלה של 64 סיביות מה לעשות ? נראה לי שה DOS הזה תומך רק ב 32 סיביות בוינדוס.
ואיך אני עושה מסך מלא דרך תוכנת ה DOS הזאת ?
ואיך אני עושה מסך מלא דרך תוכנת ה DOS הזאת ?
אני עשיתי את זה ,בשולחן העבודה ב DOSBOXRadioactive Grandpa כתב:אם כשאתה אומר "DOS" אתה מתכוון לקובץ ההפעלה של DOSBox, זה לא מה שכתוב במדריך. אתה צריך ליצור קיצור דרך, לא להעתיק את הקובץ.רמיא כתב:ומה הסיבה שבמשחק DAVE 3 בשיטת הגרירה שאני עושה העתק ל DOS
יש סמל עם החץ של קיצור הדרך שנמצא למטה בצד שמאל,אני העתקתי את הסמל הזה לתיקיה של dave3 ואני לחצתי בתיקיה הזאת על הסמל של הקיצור דרך של DOSBOX,ואני הגעתי אל מערכת ההפעלה של ה DOS אבל המשחק ,לא עובד לי,למה ?
בתיקיה של DOSBOX-0.74 ,איזה קובץ משם להעביר אל התיקיה של המשחק dave3 ?
ממה שהבנתי, אתה גורר הפוך.
במקום לגרור את הקיצור דרך של דוסבוקס ל-dave3, תגרור את go.bat שנמצא בתיקייה של dave3 לקיצור הדרך של דוסבוקס.
בשביל מסך מלא, יש ללחוץ על Alt+Enter.
במקום לגרור את הקיצור דרך של דוסבוקס ל-dave3, תגרור את go.bat שנמצא בתיקייה של dave3 לקיצור הדרך של דוסבוקס.
בשביל מסך מלא, יש ללחוץ על Alt+Enter.
זה הצליח לי
תודה רבה(:
עכשיו במשחק של dave3 שהוא מתחיל ואני לוחץ על עזרה, ואני לוחץ על F2 איך אני מעביר את הכוכבית אל הבחירה של סאונד בלאסטר ?
אם במחשב שלי הכרטיס קול לא מופעל, ואני מקבל את הצלילים של המחשב שלי מהממיר צלילים דיגיטלי אל המערכת סטיראו ומשם אל הרמקולים של המערכת סטיראו, אז באיזה אפשרות אני בוחר כדי לשמוע את הצלילים של המשחק ?
תודה רבה(:
עכשיו במשחק של dave3 שהוא מתחיל ואני לוחץ על עזרה, ואני לוחץ על F2 איך אני מעביר את הכוכבית אל הבחירה של סאונד בלאסטר ?
אם במחשב שלי הכרטיס קול לא מופעל, ואני מקבל את הצלילים של המחשב שלי מהממיר צלילים דיגיטלי אל המערכת סטיראו ומשם אל הרמקולים של המערכת סטיראו, אז באיזה אפשרות אני בוחר כדי לשמוע את הצלילים של המשחק ?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אתה פשוט לוחץ על המספר (3). אולי צריך לחכות שניה-שתיים עד שהוא "מעכל" את זה והחלון נסגר מעצמו.רמיא כתב:עכשיו במשחק של dave3 שהוא מתחיל ואני לוחץ על עזרה, ואני לוחץ על F2 איך אני מעביר את הכוכבית אל הבחירה של סאונד בלאסטר ?
אתה בטוח שאתה יודע על מה אתה מדבר? אני לא יודע מה זה ממיר הצלילים הדיגיטלי הזה שלך, אבל קשה לי להאמין שהזנת הנתונים אליו מהמחשב שלך לא נעשית דרך כרטיס הקול.רמיא כתב:אם במחשב שלי הכרטיס קול לא מופעל, ואני מקבל את הצלילים של המחשב שלי מהממיר צלילים דיגיטלי אל המערכת סטיראו ומשם אל הרמקולים של המערכת סטיראו, אז באיזה אפשרות אני בוחר כדי לשמוע את הצלילים של המשחק ?
בכל מקרה, אתה בוחר במה שדוסבוקס מדמה (הוא מדמה גם SoundBlaster שלרוב היא האפשרות המומלצת) - כרטיס הקול הממשי שלך לא רלוונטי.